Lediga jobb som Naturbruk i Oskarshamn

Se lediga jobb som Naturbruk i Oskarshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Oskarshamn som finns hos arbetsgivaren.

Kyrkogårdsarbetare

Oskarshamns begravningsverksamhet söker kyrkogårdsarbetare säsongen 2024. Anställning som kyrkogårdsarbetare erbjuder ett självständigt arbete i vacker kulturmiljö. Arbetet i sig är ett fysiskt arbetet där man är utomhus oavsett väder, god fysik är en förutsättning för att klara ut arbetsuppgifterna. I församlingen finns två kyrkogårdar: Gamla kyrkogården och Västra begravningsplatsen. Begravningsverksamheten bedriver även krematorieverksamhet. I arbetet ... Visa mer
Oskarshamns begravningsverksamhet söker kyrkogårdsarbetare säsongen 2024.
Anställning som kyrkogårdsarbetare erbjuder ett självständigt arbete i vacker kulturmiljö. Arbetet i sig är ett fysiskt arbetet där man är utomhus oavsett väder, god fysik är en förutsättning för att klara ut arbetsuppgifterna.
I församlingen finns två kyrkogårdar: Gamla kyrkogården och Västra begravningsplatsen. Begravningsverksamheten bedriver även krematorieverksamhet. I arbetet kommer möten med anhöriga och besökare på begravningsplatserna att ske och det är av största vikt att ha en social förmåga för att kunna möta medmänniskor.
Arbetsuppgifter
- Grönyteskötsel (gräsklippning, trimning, klippning av häckar och lövuppsamling m.m.)
- Skötsel av grusytor (ogräsrensning, kantskärning och krattning m.m.)
- Gravskötsel (plantering och vattning m.m.)
Kvalifikationer
Den medarbetare vi söker bör vara trygg, stabil och visa gott omdöme. Att vara noggrann, strukturerad och ansvarsfull med god social kompetens är också mycket viktigt. Erfarenhet av parkarbete och begravningsverksamhet är meriterande. God känsla för växtlighet och kulturmiljöer är andra egenskaper vi värdesätter högt.
Högt meriterande är teknisk kompetens och vilja att eventuellt lära sig arbetet i krematoriet.
B-körkort är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt avtal
Tillträde och varaktighet: omgående; varaktighet till och med 2024-11-30.
Upplysningar lämnas av:
Anna Lideborg, kyrkogårdschef, telefon 0491-78 42 29.
Facklig företrädare: Mikael Blomberg (Kommunal) telefon 0491-78 42 44.
Välkommen med din ansökan till:
Välkommen med din ansökan till: [email protected].
Det går även bra att skicka till: Oskarshamns församling, Stengatan 30, 572 55 Oskarshamn.
Sista ansökningsdag är 3 maj. Märk ansökan ”Kyrkogårdsarbetare”.
Anställningsintervjuer kommer att genomföras löpande. Visa mindre

Djurskötare, mjölk

En gård utanför Oskarshamn vill anställa en medarbetare till sin gård . Arbete med djur och andra förekommande sysslor på gården . Utifrån kompetens kan det vara snickeri ,målning ,skogsarbete mm Körkort är ett krav och även tillgång till egen bil för att ta sig till arbetsplatsen .Har man även traktorvana så är det meriterande.Förekommer vissa delade turer och det förekommer någon gång på helgen Visa mer
En gård utanför Oskarshamn vill anställa en medarbetare till sin gård .

Arbete med djur och andra förekommande sysslor på gården . Utifrån kompetens kan det vara snickeri ,målning ,skogsarbete mm Körkort är ett krav och även tillgång till egen bil för att ta sig till arbetsplatsen .Har man även traktorvana så är det meriterande.Förekommer vissa delade turer och det förekommer någon gång på helgen Visa mindre

Sommarvikarie och vikarierande landskapsvårdare

Vill du arbeta i en kulturhistorisk miljö där tradition, lärande och utveckling är en självklar del av arbetsvardagen? Kom och arbeta med oss! Vi söker för sommaren 2024 en vikarie samt en vikarierande landskapsvårdare från och med augusti eller september 2024. Det är två olika tjänster som kan kombineras till en längre tjänst. Till Tilias kafé söker vi också flera kafébiträden för sommarsäsongen. I kulturreservatet Stensjö by ligger boningshus och ladugår... Visa mer
Vill du arbeta i en kulturhistorisk miljö där tradition, lärande och utveckling är en självklar del av arbetsvardagen? Kom och arbeta med oss! Vi söker för sommaren 2024 en vikarie samt en vikarierande landskapsvårdare från och med augusti eller september 2024. Det är två olika tjänster som kan kombineras till en längre tjänst. Till Tilias kafé söker vi också flera kafébiträden för sommarsäsongen.
I kulturreservatet Stensjö by ligger boningshus och ladugårdar till flera gårdar fortfarande samlade som de gjorde på många håll i Småland innan laga skifte genomfördes under 1800-talet. Stensjö by ligger 11 km norr om Oskarshamn i Kalmar län och är ett populärt besöksmål. Bebyggelse, trädgårdar, inägomark och skog om totalt 576 hektar sköts med ekologiska metoder på ett sätt som ger en bild av byns karaktär vid sekelskiftet 1900.
I byn arbetar fem personer heltid med bland annat trädgård, landskap, skog och djurskötsel samt med kaféverksamhet och matförädling. Publika aktiviteter i form av visningar och evenemang, till exempel kurser, förekommer året runt.
Stensjö by fungerar också som ett kunskaps- och utvecklingscenter för historiskt landskapsbruk och självhushållning.
Mer om Stensjö by finns att läsa på www.stensjoby.se
TJÄNST: SOMMARVIKARIE
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i en kulturhistorisk miljö under de intensiva sommarmånaderna med gårdens alla sysslor. Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat lieslåtter, räfsning och hässjning, tillsyn av gårdens djur, skötsel av trädgårdar och grönsaksland samt skörd till kaféet.
Kvalifikationer
Utbildning inom landskapsvård eller trädgård är meriterande, gärna med kulturhistorisk inriktning, liksom erfarenhet av arbete med kulturmiljöer och kulturlandskap.
Du ska ha erfarenhet av slåtter med lie. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av trädgårdsarbete.
Vana att arbeta med djur och köra traktor är meriterande.
Förmåga att arbeta självständigt med de arbetsuppgifter som fördelas inom personalgruppen.
B-körkort är ett krav.
Anställning
Två månaders heltidsarbete under sommarmånaderna 2024. Hur arbetstiden fördelas kan diskuteras, men tyngdpunkten bör ligga på juli–augusti. Denna tjänst kan kombineras med tjänsten som vikarierande landskapsvårdare till en längre tjänst.
TJÄNST: VIKARIERANDE LANDSKAPSVÅRDARE (FÖRÄLDRALEDIGHET)
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i en kulturhistorisk miljö med landskapsvård som hägnad av hankgärdesgård, lieslåtter, lövtäkt, hamling, skogsarbete och tillhörande dokumentation. Andra arbetsuppgifter kan vara exempelvis snöröjning och tillsyn av gårdens djur.
Kvalifikationer
Utbildning inom landskapsvård eller liknande, gärna med kulturhistorisk inriktning alternativt gedigen erfarenhet av arbete med kulturmiljöer och kulturlandskap.
Du ska ha erfarenhet av slåtter med lie, hägnad av hankgärdesgård, lövtäkt och hamling samt arbete med motorsåg.
Vana att arbeta med djur och köra traktor är meriterande.
Erfarenhet av att arbeta självständigt, i kulturmiljöer samt dokumentation av hantverk är meriterande.
B-körkort och motorsågskort är ett krav.
Anställning
Anställningen är en visstidsanställning i form av ett föräldravikariat som sträcker sig från augusti eller september 2024 till februari 2025. Tjänsten är en heltidtjänst. Denna tjänst kan kombineras med tjänsten som sommarvikarie till en längre tjänst.
De båda tjänsterna avlöser varandra tidsmässigt och för rätt person med lämplig kompetens går tjänsterna att kombinera. Möjlighet till enkelt boende till självkostnadspris finns i något av byns hus.
Ansökan med personligt brev, CV och referenser skickas till Adam Nilsson, landskapsvårdare i Stensjö by: [email protected], 073-26 75 716. Adam svarar också på frågor om tjänsterna. Vänligen ange tydligt vilken eller vilka tjänster ansökan avser.
Välkommen med din ansökan senast den 4 februari 2024! Visa mindre

Tandtekniker avtagbar protetik

Ansök    Jan 21    Proteslab Sweden AB    Tandtekniker
Proteslab Sweden AB är specialister på avtagbar protetik. Vi förstärker nu vårt team och söker en utbildad tandtekniker. Som tandtekniker innefattar arbetsuppgifterna alla moment inom avtagbar protetik. Vi använder 3D Printing och mjukvaran vi använder är Exocad. Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och som har minst tre års erfarenhet som tandtekniker. Det är en fördel om du arbetat i CAD/CAM samt har kunskap om blekskenor, bettskenor och sportskyd... Visa mer
Proteslab Sweden AB är specialister på avtagbar protetik. Vi förstärker nu vårt team och söker en utbildad tandtekniker. Som tandtekniker innefattar arbetsuppgifterna alla moment inom avtagbar protetik. Vi använder 3D Printing och mjukvaran vi använder är Exocad.
Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och som har minst tre års erfarenhet som tandtekniker. Det är en fördel om du arbetat i CAD/CAM samt har kunskap om blekskenor, bettskenor och sportskydd. Du har en vidareutbildning som tandtekniker.
Du har god samarbetsförmåga, är nyfiken och bekväm i digitalt arbetsflöde. Du tycker om att arbeta självständigt såväl som tillsammans med närmaste teamet där vi tillsammans hjälps åt, utvecklas och tar oss framåt. Du arbetar långsiktigt där högsta kvalitet alltid är i fokus.
Anställning: Påbörjas med visstid och övergår sedan i fast anställning.
Arbetsform: Deltid eller heltid diskuteras enl. ök

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till: [email protected]
Löpande urval kommer att ske, så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Kyrkogårdsarbetare säsongen 2024 Oskarshamns begravningsverksamhet söker kyrkogårdsarbetare säsongen 2024. Anställning som kyrkogårdsarbetare erbjuder ett självständigt arbete i vacker kulturmiljö. Arbetet i sig är ett fysiskt arbete där man är utomhus oavsett väder, god fysik är en förutsättning för att klara ut arbetsuppgifterna. I församlingen finns två kyrkogårdar: Gamla kyrkogården och Västra begravningsplatsen. Begravningsverksamheten bedriver även ... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare säsongen 2024
Oskarshamns begravningsverksamhet söker kyrkogårdsarbetare säsongen 2024.
Anställning som kyrkogårdsarbetare erbjuder ett självständigt arbete i vacker kulturmiljö. Arbetet i sig är ett fysiskt arbete där man är utomhus oavsett väder, god fysik är en förutsättning för att klara ut arbetsuppgifterna.
I församlingen finns två kyrkogårdar: Gamla kyrkogården och Västra begravningsplatsen. Begravningsverksamheten bedriver även krematorieverksamhet. I arbetet kommer möten med anhöriga och besökare på begravningsplatserna att ske och det är av största vikt att ha en social förmåga för att kunna möta medmänniskor.
Arbetsuppgifter
- Grönyteskötsel (gräsklippning, trimning, klippning av häckar och lövuppsamling m.m.)
- Skötsel av grusytor (ogräsrensning, kantskärning och krattning m.m.)
- Gravskötsel (plantering och vattning m.m.)
Kvalifikationer
Den medarbetare vi söker bör vara trygg, stabil och visa gott omdöme. Att vara noggrann, strukturerad och ansvarsfull med god social kompetens är också mycket viktigt. Erfarenhet av parkarbete och begravningsverksamhet är meriterande. God känsla för växtlighet och kulturmiljöer är andra egenskaper vi värdesätter högt.
Högt meriterande är teknisk kompetens och vilja att eventuellt lära sig arbetet i krematoriet.
B-körkort är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt avtal
Tillträde och varaktighet: 1 april; varaktighet 8 månader från startdatum.
Upplysningar lämnas av:
Anna Lideborg, kyrkogårdschef, telefon 0491-78 42 29.
Facklig företrädare: Mikael Blomberg (Kommunal) telefon 0491-78 42 44.
Välkommen med din ansökan till:
Välkommen med din ansökan till: [email protected]
Det går även bra att skicka till: Oskarshamns församling, Stengatan 30, 572 55 Oskarshamn.
Sista ansökningsdag är 19/1. Märk ansökan ”Kyrkogårdsarbetare”.
Anställningsintervjuer kommer att genomföras löpande. Visa mindre

Vi söker nu serviceinriktad trädgårdstekniker

Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi fortsätter att växa, därför söker vi nu en serviceinriktad trädgårdstekniker. Våra ansvarsområde gentemot våra kunder, omfattar allt från tillsyn, renhållning, gräsklippning, trimning, plantering samt skötsel av växter och rabatter. Helt enkelt allt inom yttre skötsel. Våra kunder är både stora som små fastighetsägare offentliga som privata men även BRF: er i varierande storlek. I och med att man ofta kommer i ... Visa mer
Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi fortsätter att växa, därför söker vi nu en serviceinriktad trädgårdstekniker.

Våra ansvarsområde gentemot våra kunder, omfattar allt från tillsyn, renhållning, gräsklippning, trimning, plantering samt skötsel av växter och rabatter. Helt enkelt allt inom yttre skötsel.

Våra kunder är både stora som små fastighetsägare offentliga som privata men även BRF: er i varierande storlek. I och med att man ofta kommer i kontakt med människor i deras miljöer är det viktigt att vara servicemedveten. Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom trädgårdsarbete. Behörighet och erfarenhet av röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande.

Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Vi förväntar oss att du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig. B körkort är ett krav i tjänsten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du behärskar svenska i tal och skrift. Visa mindre

Handledare till Gröna spåret/Miljöhuset återbruk

Välkommen till en av landets absolut vackraste kuststräckor. Vår skärgård, med sina 5 429 öar, gör Oskarshamn till Sveriges fjärde örikaste kommun. Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro. Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion kort sagt alla byggstenar för en långvar... Visa mer
Välkommen till en av landets absolut vackraste kuststräckor. Vår skärgård, med sina 5 429 öar, gör Oskarshamn till Sveriges fjärde örikaste kommun. Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro.

Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion kort sagt alla byggstenar för en långvarig kärlekshistoria.

Med såväl stora arbetsgivare inom industri och teknik som drivna entreprenörer och småföretagare, erbjuder Oskarshamn ett välmående näringsliv och spännande utbildningsmöjligheter. Välkommen att stanna i Oskarshamns kommun!

Arbetsmarknadsenheten som Gröna Spåret och Miljöhuset Återbruk ligger under, arbetar övergripande på flera sätt för att de kommuninvånare som står utanför arbetsmarknaden/egenförsörjning ska ges möjlighet att få ett arbete.
Arbetet i Gröna spåret är förlagt utomhus till största del, men inomhusarbete förekommer. Arbetet består till största delen av parkarbete såsom gräsklippning men även städning, transporter och liknande kan förekomma.

Miljöhuset Återbruk samlar in och tar till vara saker som annars skulle kastats bort. Dessa sorteras, görs i ordning och säljs sedan i second hand-butik. Det som repareras är cyklar, gräsklippare och möbler mm som vi sedan säljer. Det som inte går att återanvändas, sorteras i rätt fragment. Finns också en utegrupp som har tillsyn och skötsel av ett stort antal lekplatser i Oskarshamns kommun.

I nära samarbete med Arbetsmarknadshandläggarana sätter ni ihop vilka personer som ska ingå i gruppen och vilka som är redo att coachas vidare. Uppföljning av individernas utveckling ingår i det dagliga arbetet.

Säkerhet och arbetsmiljöansvar är en naturlig del av ditt ledarskap.

Arbetsmarknadsenhetens övriga uppdrag består av att stegförflytta människor mot arbete, studier och egen försörjning.

För att kunna göra detta arbete samarbetar och samverkar arbetsmarknadsenhetens olika verksamheter med flera aktörer - Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, socialförvaltningens enhet för ekonomi och stöd, andra förvaltningar inom Oskarshamns kommun samt andra kommuner med flera.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer fokusera på att handleda och coacha personer som har praktik/arbetsmarknadsanställningar i Gröna spåret/Miljöhuset. Målgruppen är personer som står längre ifrån arbete/egenförsörjning. Tillsammans med övriga handledare ska du tillse att verksamheternas dagliga planering/uppdrag fungerar. I arbetsuppgifterna ingår även att ta fram/följa upp deltagarnas utvecklingsplaner mot uppsatta mål.

Du ska även i nära samarbete med Arbetsmarknadshandläggarna se över vilka personer som ska in på Gröna spåret/Miljöhuset och vilka som är redo att coachas vidare.

Att tillse att vi har en säker och god arbetsmiljö är en naturlig del av ditt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbetsleda/coacha personer/grupper. För att du ska trivas som handledare hos oss krävs det att du är strukturerad, självgående samt service- och kvalitetsmedveten. Vidare behöver du ha lätt för att samarbeta med kollegor, uppdragsgivare och chefer såväl internt som externt. På så sätt är du lyhörd, smidig och löser eventuella frågeställningar på ett konstruktivt sätt. Det är också viktigt att du är tydlig i din handledning/ledarskap, samt ser möjligheter hos individerna.

Du behöver också ha en god kommunikationsförmåga med förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Önskvärt är om du sedan tidigare har erfarenhet av arbete med personer som står längre från arbetsmarknaden, av arbete med nyanlända och/eller erfarenhet att arbeta med personer med funktionsvariation.

Har du en god teknisk kunskap, god datorvana och kunskaper i att hantera Office-paketet ser vi detta som meriterande.

Körkort B är ett krav för tjänsten.


ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!
Tjänsten är en projektanställning.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Läs gärna mer på https://flyttahit.nu/
och https://oskarshamn.com/
Här hittar du våra ambassadörer: https://www.oskarshamn.se/lar-kanna-oss Visa mindre

Är du maskinförare och söker jobb?

Om företaget Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföre... Visa mer
Om företaget

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Arbetsuppgifter

Som maskinförare är dina arbetsuppgifter och arbetsområden många och skiftande. Arbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat att underhålla anläggningsmaskiner, gräva och schakta för hus, anläggningar och vägar, gräva för och lägga vatten- och avloppsledningar och lasta och lossa olika typer av gods och material. Du kan också gräva ner kablar och arbeta i grustag. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din bakgrund

Den här tjänsten passar dig har förmågan att arbeta effektivt. Du har en utbildning inom anläggningsfordon och några års branscherfarenhet. Vi ser gärna att du vill fördjupa dina kunskaper inom köra och underhålla maskiner och vi är extra intresserade av dig som har arbetat i en liknande roll tidigare.

Personliga egenskaper

Vi ser att du som söker är en person som är lojal, ambitiös, engagerad och samtidigt genuint intresserad och tycker att det är roligt att arbeta med maskiner. Du är en person som är noggrann och har ett öga för kvalité samtidigt som du är social samt har respekt för din omgivning och medmänniskor. Du är flexibel när det kommer till att arbeta olika typer av arbetstider då det förekommer olika typer av skift samt att det kan bli ändringar av skiftgång under uppdragets gång. Du är en person som trivs att arbeta i taktat flöde och har inga problem med att arbeta i ett högt arbetstempo.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Skift kan variera/Oskarshamn med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Är du maskinförare och söker jobb?

Om företaget Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföre... Visa mer
Om företaget

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön – oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Arbetsuppgifter

Som maskinförare är dina arbetsuppgifter och arbetsområden många och skiftande. Arbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat att underhålla anläggningsmaskiner, gräva och schakta för hus, anläggningar och vägar, gräva för och lägga vatten- och avloppsledningar och lasta och lossa olika typer av gods och material. Du kan också gräva ner kablar och arbeta i grustag. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din bakgrund

Den här tjänsten passar dig har förmågan att arbeta effektivt. Du har en utbildning inom anläggningsfordon och några års branscherfarenhet. Vi ser gärna att du vill fördjupa dina kunskaper inom köra och underhålla maskiner och vi är extra intresserade av dig som har arbetat i en liknande roll tidigare.

Personliga egenskaper

Vi ser att du som söker är en person som är lojal, ambitiös, engagerad och samtidigt genuint intresserad och tycker att det är roligt att arbeta med maskiner. Du är en person som är noggrann och har ett öga för kvalité samtidigt som du är social samt har respekt för din omgivning och medmänniskor. Du är flexibel när det kommer till att arbeta olika typer av arbetstider då det förekommer olika typer av skift samt att det kan bli ändringar av skiftgång under uppdragets gång. Du är en person som trivs att arbeta i taktat flöde och har inga problem med att arbeta i ett högt arbetstempo.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Skift kan variera/Oskarshamn med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Vi söker parkarbetare för säsongsanställning

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro. Att jobben finns här gör boendefrågan viktig och vi ser flera spännande bostadsprojekt växa fram. Ett varierat utbud av butiker och service i en vacker miljö, med flera nya handelsområden och närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar för att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa... Visa mer
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!

Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro.
Att jobben finns här gör boendefrågan viktig och vi ser flera spännande bostadsprojekt växa fram.

Ett varierat utbud av butiker och service i en vacker miljö, med flera nya handelsområden och närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar för att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar.

På vår gatuavdelning arbetar ett 40-tal medarbetare. Tillsammans ansvarar vi för gator och vägar, parker och skog, parkeringar och allmänna platser. Vi har även intern service till övriga förvaltningar och vi finns på Södra Fabriksgatan 20 i Oskarshamn. Vill du vara med och forma framtiden – för oss själva och för generationer efter oss? I Oskarshamn står hållbarhet i fokus ur flera perspektiv; miljömässigt, ekonomiskt, socialt och tekniskt. Är detta något du känner igen dig i, att få bidra till att bygga ett hållbart samhälle? Då är detta en tjänst för dig!


ARBETSUPPGIFTER
Som parkarbetare sköter du drift och underhåll av kommunens parker och grönytor. Vi utför arbetsuppgifter så som plantering, vattning, grävning, beskärning av buskar och träd, städning/ renhållning av staden, lövhantering, underhåll av fontäner och maskinröjning av gräs.

Arbetet sker i nära samarbete med kollegor och arbetsledning men innefattar också enskilt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och vill ge god service till kunder och medborgare. Du har gymnasieutbildning, och klarar av fysiskt krävande arbete. Du ska vara flexibel, lösningsorienterad och ha ett bra säkerhetstänk. Du har också en god samarbetsförmåga och är bra på att planera och strukturera upp ditt arbete.

Vi ser att du som söker har ett genuint intresse av växter. Erfarenhet av trädgårdsskötsel/anläggningsarbete samt motorsågskörkort och truckkort är meriterande.

Då viss del av arbetet kommer att utföras i skolmiljöer är det obligatoriskt att du, innan anställning, lämnar utdrag ur polisens belastningsregister genom registerkontroll.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B körkort är ett krav för tjänsten. Tjänsten är en säsongsanställning under april september.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Läs gärna mer på flyttahit.nu Visa mindre

Arbetsledare Naturnära Jobb Kalmar

Ansök    Apr 13    Skogsstyrelsen    Arbetsledare, skogsbruk
Beskrivning Skogsstyrelsen bedriver arbetsmarknadsprojekt med inriktning på natur- och landskapsvård tillsammans med bland annat Arbetsförmedlingen och Länsstyrelsen. Naturnära Jobb riktar sig till personer som står långt ifrån arbetsmarknaden och innebär samhällsnyttiga arbetsuppgifter i skog och mark. Söker du ett omväxlande, självständigt och praktiskt arbete i naturen? Är du händig och har god fysik? Vill du bidra till människors utveckling? Vi sö... Visa mer
Beskrivning
Skogsstyrelsen bedriver arbetsmarknadsprojekt med inriktning på natur- och landskapsvård tillsammans med bland annat Arbetsförmedlingen och Länsstyrelsen.

Naturnära Jobb riktar sig till personer som står långt ifrån arbetsmarknaden och innebär samhällsnyttiga arbetsuppgifter i skog och mark.

Söker du ett omväxlande, självständigt och praktiskt arbete i naturen? Är du händig och har god fysik? Vill du bidra till människors utveckling?

Vi söker nu en arbetsledare till Kalmar län för tidsbegränsad anställning mellan 1 juni till och med 31 december.

Arbetsuppgifter
Varje arbetsledare jobbar självständigt med sina lag utifrån givna ramar. Som arbetsledare ingår du i en arbetsgrupp tillsammans med tre arbetsledare, administratör, matchningsresurs och gruppchef. I teamet samordnar vi vissa arbetsuppgifter men teamets roll är framför allt till för att stötta och utveckla varandra och verksamheten. 

Arbetslagen utför åtgärder som bevarar eller förstärker naturvärden samt ökar allmänhetens tillgänglighet till exempel strövstigar i tätortsnära områden och naturreservaten, genom röjning, naturvårdsbränning, slåtter, underhåll och anläggning av stigar, byggande av bord och bänkar och så vidare.

Som arbetsledare ska du bland annat säkerställa att skötselåtgärderna som laget utför håller god kvalitet och att dom utförs på ett säkert och effektivt sätt. Du ska ha löpande avstämning och ta fram en långsiktig planering tillsammans med Länsstyrelsen som ansvarar för samordningen av arbetsuppgifterna. Du ska lägga upp arbetet så att deltagarna utvecklas och deras olika förmågor tas tillvara och stärks, samt arbeta förebyggande med lagen för att undvika konflikter och arbetsolyckor. Utöver detta tillkommer administrativa sysslor så som tidsredovisning, frånvarorapportering, tillbudsrapportering, inköp av material med mera.

Kvalifikationer
Tjänsten kräver att du är självgående, praktiskt lagd, säkerhetsmedveten, flexibel, lösningsorienterad och med god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver vidare ett strukturerat arbetssätt och god fysik då den innebär en del tunga lyft och arbetsmoment samt många kilometer i krävande terräng.

Tjänsten kräver erfarenhet av praktiskt arbete i naturen. Meriterande är erfarenhet av arbetsledning eller handledning av personer som behöver stort stöd för sin utveckling eller hjälp med integrering på arbetsmarknaden. Även erfarenhet av röj- och motorsågsarbete samt traktorkörning är meriterande.

Det är meriterande om du talar och skriver något mer språk utöver svenska som till exempel arabiska, somaliska, dari, pashto och tigrinja.

Du ska trivas med att arbeta fysiskt i naturen och att arbetsdagarna oftast blir annorlunda än planerat.

Svenskt B-körkort är ett krav.

Villkor
Vi erbjuder visstidsanställning på 50%, som sträcker sig till och med 2022-12-31. Tjänsten utgår ifrån Oskarshamn men arbetsområdet är hela Kalmars län. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde sker 1 juni.

Kontakt
Susanna Djerf-Einberg, Gruppchef, tfn 013-32 97 50. Fackliga företrädare är Anna-Stina Duerden, ST, tfn 036-19 62 10 samt Karin Hofstedt Saco-S, tfn 0500-38 12 06.

Anställningen tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan senast den 27 april 2022.

 

Om Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Miljöanalysassistent med erfarenhet av provfiske och fältarbete

SLU, institutionen för akvatiska resurser, kustlaboratoriet, söker en miljöanalysassistent med erfarenhet av provfiske och fältarbete för en tjänst vid fältkontoret i Simpevarp (norr om Oskarshamn). Vill du arbeta i en inspirerande miljö och bidra till ett hållbart nyttjande av våra hav, sjöar och vattendrag? Vi på institutionen för akvatiska resurser (SLU Aqua) brinner för vår vision ”starka fiskbestånd i friska vatten”. Vi växer, och söker medarbetare s... Visa mer
SLU, institutionen för akvatiska resurser, kustlaboratoriet, söker en miljöanalysassistent med erfarenhet av provfiske och fältarbete för en tjänst vid fältkontoret i Simpevarp (norr om Oskarshamn).

Vill du arbeta i en inspirerande miljö och bidra till ett hållbart nyttjande av våra hav, sjöar och vattendrag? Vi på institutionen för akvatiska resurser (SLU Aqua) brinner för vår vision ”starka fiskbestånd i friska vatten”. Vi växer, och söker medarbetare som vill utvecklas och göra skillnad tillsammans med oss.

Institutionen för akvatiska resurser bedriver miljöanalys, rådgivning, forskning och utbildning i akvatisk ekologi med fokus på fisk och skaldjur. Institutionen är SLU:s största och har drygt 180 anställda vid tre huvudorter: Lysekil, Öregrund och Stockholm (Drottningholm), samt fyra fältstationer.

Vår verksamhet är starkt profilerad mot datainsamling och analys av fisk, fiske och ekosystem. Institutionen präglas av en intensiv samverkan med det omgivande samhället. Detta skapar en vital forskningsmiljö och ger oss unika möjligheter att ta fram kunskap som är förvaltningsnära och direkt tillämpbar i praktiken. För mer information om institutionen: www.slu.se/akvatiskaresurser

Arbetsuppgifter:
I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår att leda och delta vid provfisken i Östersjön, provtagning av fisk samt fältarbeten inom recipientkontrollen för OKG (Oskarshamns kärnkraft grupp). I arbetsuppgifterna ingår även ansvar för kontorets båtar, fiskeredskap och provtagningsutrustning samt registrering och bearbetning av data inom verksamheten för Kustlaboratoriet.

Kvalifikationer:
Du har dokumenterad erfarenhet av fältarbete till sjöss och har erfarenhet av provfiske eller yrkesfiske samt att arbeta med olika fiskeredskap och fiskemetoder. Du har körkort för personbil och har även god båt- och sjövana. Har du en biologiexamen eller har motsvarande utbildning är det en merit, liksom sjöbefälsutbildning klass VIII, sjösäkerhetsutbildning och goda kunskaper om Östersjöns fiskarter, olika livsmiljöer och ekosystem. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, och kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, ansvarstagande, initiativförmåga, noggrannhet samt ämnesmässig skicklighet.

Placering:
Simpevarp, Oskarshamn

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU tillämpar provanställning. 

Omfattning:
100%

Tillträde:
1 oktober eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2021-08-08.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Lantbruksintresserad Fältsäljare

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklar... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklart ansvarar du för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få en tjänstebil/förmånsbil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Därför kan din bakgrund variera. Kanske har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta med rådgivning/försäljning kommer det vara till din fördel i denna tjänst. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Som person är du nyfiken och en god lyssnare som har lätt för att kommunicera med andra. Du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende. Du har ett stort driv att nå resultat samt är ansvarstagande och strukturerad.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med möjlighet till deltid om så önskas.
Du utgår från hemmakontor med fördel i Kalmar län, norra Blekinge län, Uppland, Södermandland eller Västmanland.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Bergstrand, Regionchef Öst på 0724024918.
Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober 2020.


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

El och I&C ingenjör, Oskarshamn

Om konsultuppdraget - Ort: Oskarshamn (Obs! Vi söker till flera orter. Pendling är OK) - Uppdragslängd: Ca. 12 månader - Sista ansökningsdagen: ansök snarast - Omfattning: 100% Uppdragsbeskrivning En av våra kunder har ett pågående industriprojekt där behovet finns av en el och I&C ingenjör på heltid i åtminstone ett år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av elkonstruktion och instrumentering från antingen energisektorn, process- eller kärnkraftsindus... Visa mer
Om konsultuppdraget

- Ort: Oskarshamn (Obs! Vi söker till flera orter. Pendling är OK)
- Uppdragslängd: Ca. 12 månader
- Sista ansökningsdagen: ansök snarast
- Omfattning: 100%


Uppdragsbeskrivning

En av våra kunder har ett pågående industriprojekt där behovet finns av en el och I&C ingenjör på heltid i åtminstone ett år.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av elkonstruktion och instrumentering från antingen energisektorn, process- eller kärnkraftsindustrin. Då du har ett antal års erfarenhet så förväntas du vara insatt i gällande standarder, säkerhetsföreskrifter och lagar. Konsultuppdraget kommer att innebära bl.a. projektering, kravställning och ta fram specifikationer och ritningar för exempelvis energianläggningar gällande fältinstrument och el- och styrkomponenter. Du kommer även ha en ledande teknisk roll där du är en nyckelperson som tar fram struktur och arbetssätt inom elkonstruktion och instrumentering.

För mer ingående information är du välkommen att söka uppdraget så att vi kan återkoppla mer ingående om projektet.

Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav):

- Erfarenhet inom exempelvis energi-, kärnkraft- eller processindustrin
- Minst 6 års erfarenhet av projektering, kravställning samt framtagning av specifikationer och ritningar för processanläggningar gällande fältinstrument och el- och styrkomponenter.
- Erfarenhet av olika CAD-verktyg Relevant utbildning inom lämplig inriktning för området


Önskemål om personliga egenskaper:

- Samarbetsvillig
- Självständig som vågar ta egna initiativ
- God kommunikativ förmåga
- Behärska svenska och engelska i tal och skrift


______________________

Hur du kommer vidare

- Sök uppdraget genom denna annons
- I ansökan anger du ett kravställt timpris
- Lägg in ett CV i word-format
- Vi återkopplar genom plattformen om något behöver kompletteras eller förtydligas.
- Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar
från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss via plattformen.


Om Shaya Solutions

Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik.

Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Arbetsledare till arbetsmarknadsenheten

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till al... Visa mer
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.

Arbetsmarknadsenheten arbetar övergripande på flera sätt för att de kommuninvånare som står utanför arbetsmarknaden ska ges möjlighet att få ett arbete. Uppdraget består av:
•Etablering/vägledning till nyanlända - flyktingar med uppehållstillstånd - under etableringsfasen.
•Kalejdo- mötesplats för utrikesfödda kvinnor med fördjupad samhällsinformation och träning i att använda det svenska språket.
•Kommunernas aktivitetsansvar (KAA) för ungdomar mellan 1620 år
•Vägknuten bedrivs i samverkan mellan kommunerna i Oskarshamn, Högsby och Mönsterås, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Region Kalmar län. Vägknuten finansieras av Samordningsförbundet i Kalmar län.
•Etableringstriss OHM ett projekt delfinansierat av ESF (Europeiska Socialfonden) och är ett samverkansprojekt mellan Oskarshamn, Högsby och Mönsterås kommuner. Projektet pågår under tiden 31 augusti till 31 november 2022
•Miljöhuset second hand-butik, som gör en miljöinsats samtidigt som vi stöttar arbetssökande i Oskarshamn att komma ut på arbetsmarknaden.
•Arbetsmarknadshandläggare som tillsätter/administrerar praktik, OSA-, Växlings-, Extratjänster och andra arbetsmarknadsanställningar.

För att kunna göra detta samarbetar och samverkar arbetsmarknadsenhetens olika verksamheter med flera aktörer - Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, socialförvaltningens enhet för ekonomi och stöd, andra förvaltningar inom Oskarshamns kommun samt andra kommuner med flera. Drivs du av att hjälpa människor att utvecklas och hitta sina unika förmågor? Arbetsmarknadsenheten söker nu en arbetsledare med uppdrag att coacha/leda individer som står långt ifrån den ordinarie arbetsmarknaden.


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som arbetsledare ansvarar du för en utegrupp med personer i arbetsmarknadsanställningar. I utegruppens arbetsuppgifter ingår bland annat gräsklippning, buskröjning och målning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att fokusera på att arbetsleda/coacha personer med arbetsmarknadsanställningar i utegrupp. Målgruppen är personer som står längre ifrån arbete/egenförsörjning. Du håller kontakt med våra uppdragsgivare för att planera och följa upp de arbetsuppgifter vi får uppdrag att utföra. I din roll som arbetsledare skapar du också nya kontakter och uppdragsgivare.

Du håller teoretiska pass för att ge deltagarna mer kunskaper om det lokala näringslivet, normer på arbetsplatser och arbetsgivarnas förväntningar, för att underlätta steget ut på arbetsmarknaden.
Arbetet kommer att vara förlagt utomhus till största del, men inomhusarbete förekommer.

I nära samarbete med Arbetsmarknadshandläggarna sätter du ihop vilka personer som ska ingå i gruppen och vilka som är redo att coachas vidare. Uppföljning av individernas utveckling ingår i det dagliga arbetet.

Säkerhet och arbetsmiljöansvar är en naturlig del av ditt ledarskap.KVALIFIKATIONER
För att du ska trivas som arbetsledare hos oss krävs det att du är strukturerad, självgående samt service- och kvalitetsmedveten. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor, uppdragsgivare och chefer såväl internt som externt.

Vi ser också att du är lyhörd, flexibel och löser eventuella frågeställningar på ett konstruktivt sätt. Du har en god förmåga att möta människor utifrån deras individuella förutsättningar och drivas av att hjälpa människor att utvecklas.

Har du erfarenhet av att arbeta som ledare och/eller har genomgått en ledarskapsutbildning ser vi det som meriterande. Så även om du har erfarenhet av att ha arbetat mot liknande målgrupp eller med liknande typ av insats.


ÖVRIGT
Tjänsten är en projektanställning. Tjänsten utgår från Arbetsmarknadsenheten Bryggaregatan, men placering kan komma att variera. Löpande rekrytering tillämpas, välkommen med din ansökan redan idag.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

TopWork söker skogsröjare..

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ... till kund i Västervik/Oskarshamn.      Att arbeta i skogen är härligt, men kan också vara krävande, då du ar... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

... till kund i Västervik/Oskarshamn.
 
 
 Att arbeta i skogen är härligt, men kan också vara krävande, då du arbetar även när det regnar och är fullt med mygg i skogen.  
Arbetet är fysiskt krävande så det är viktigt att du har god fysik samt en stark drivkraft att professionellt genomföra och även slutföra dina åtaganden.
 
Vi ser gärna att du har skogsvana och erfarenhet av att ha jobbat med röjning.
 
Att du innehar B-körtkort & god svenska ser vi som meriterande men ej ett krav. 


Tjänsten är en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Avverkare - Fårbo - Jobba med närhet till naturen i en levande skog!

Om Företaget Företaget bildades runt 1980 efter att ha varit handelsbolag sedan mitten av 70-talet. Företaget startades av två mycket drivna herrar som båda tidigare jobbat i skogen med sina pappor sen de slutade skolan. Företagets huvudsakliga verksamhetsområde är en radie från Fårbo runt 5 mil. Att utifrån kompetenta medarbetare med ett starkt miljötänk, omfattande kulturhänsyn, hög kvalitet på den tekniska utrustningen erbjuda kunden skogliga tjänster... Visa mer
Om Företaget
Företaget bildades runt 1980 efter att ha varit handelsbolag sedan mitten av 70-talet. Företaget startades av två mycket drivna herrar som båda tidigare jobbat i skogen med sina pappor sen de slutade skolan.

Företagets huvudsakliga verksamhetsområde är en radie från Fårbo runt 5 mil.

Att utifrån kompetenta medarbetare med ett starkt miljötänk, omfattande kulturhänsyn, hög kvalitet på den tekniska utrustningen erbjuda kunden skogliga tjänster till ett konkurrenskraftigt pris.

Arbetsuppgifter
Företagets huvudsakliga verksamhet är skogsavverkning och utskotning av virke. Företaget arbetar även med restaurering av hagmarker, planering, röjning, manuell fällning samt skogsvård.

I teamet är dom sju stycken som jobbar och i blandade åldrar, med två ägare som båda återfinns i dagliga verksamheten.

Personliga Egenskaper
Du som person känner igen dig i karaktärsdrag som flexibel, positiv, drivande, intresserad för skogen och skogsarbetet.
Har en vilja att jobba, beredd på att arbeta mycket och självständigt.

Krav
- Utbildning från skogsbruksgymnasiet eller liknande alt. erfarenhet av skogsarbete
- B-körkort
- Skogsbruksvana
- Gröntkort (Miljöhänsyn, Natur- och kulturmiljövård)
- Skogsmaskin erfarenhet (Skotare, Lunnare, Drivare eller Buntare)

Meriter
- Motorsågskort
- Röjsågsutbildning

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Avverkare - Fårbo - Jobba med närhet till naturen i en levande skog!

Om Företaget Företaget bildades runt 1980 efter att ha varit handelsbolag sedan mitten av 70-talet. Företaget startades av två mycket drivna herrar som båda tidigare jobbat i skogen med sina pappor sen de slutade skolan. Företagets huvudsakliga verksamhetsområde är en radie från Fårbo runt 5 mil. Att utifrån kompetenta medarbetare med ett starkt miljötänk, omfattande kulturhänsyn, hög kvalitet på den tekniska utrustningen erbjuda kunden skogliga tjänster... Visa mer
Om Företaget
Företaget bildades runt 1980 efter att ha varit handelsbolag sedan mitten av 70-talet. Företaget startades av två mycket drivna herrar som båda tidigare jobbat i skogen med sina pappor sen de slutade skolan.

Företagets huvudsakliga verksamhetsområde är en radie från Fårbo runt 5 mil.

Att utifrån kompetenta medarbetare med ett starkt miljötänk, omfattande kulturhänsyn, hög kvalitet på den tekniska utrustningen erbjuda kunden skogliga tjänster till ett konkurrenskraftigt pris.

Arbetsuppgifter
Företagets huvudsakliga verksamhet är skogsavverkning och utskotning av virke. Företaget arbetar även med restaurering av hagmarker, planering, röjning, manuell fällning samt skogsvård.

I teamet är dom sju stycken som jobbar och i blandade åldrar, med två ägare som båda återfinns i dagliga verksamheten.

Personliga Egenskaper
Du som person känner igen dig i karaktärsdrag som flexibel, positiv, drivande, intresserad för skogen och skogsarbetet.
Har en vilja att jobba, beredd på att arbeta mycket och självständigt.

Krav
- Utbildning från skogsbruksgymnasiet eller liknande alt. erfarenhet av skogsarbete
- B-körkort
- Skogsbruksvana
- Gröntkort (Miljöhänsyn, Natur- och kulturmiljövård)
- Skogsmaskin erfarenhet (Skotare, Lunnare, Drivare eller Buntare)

Meriter
- Motorsågskort
- Röjsågsutbildning

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

TopWork söker skogsplantörer...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ... till kund. Som skogsplantör är du ansvarig för att en ny skog ska få en bra start. All plantering sker manue... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

... till kund. Som skogsplantör är du ansvarig för att en ny skog ska få en bra start. All plantering sker manuellt med plantrör i ett arbetslag bestående av flera personer.
 
Vi söker dig som gillar stora utmaningar och vill testa något nytt. Du behöver inte ha någon skoglig utbildning eller erfarenheter inom skogsbruk sedan tidigare - även om det självklart är meriterande. Det viktigaste är att du har en stark vilja - och med rätt motivation kan du lära dig snabbt hur arbetet utförs professionellt.
 
Skogsplantering är ett fysiskt och psykiskt tufft jobb, speciellt i upplärningsskedet, och det är den din egen motivationsförmåga som styr din utveckling som plantör. Skogsplantör är ett väldigt fritt och fint arbete med skogen som arbetsplats med bra lön för den som har fokus.

Tjänsten är en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Oskarshamns församling söker 4 kyrkogårdsarbetare säsongen 2020. Anställningen som säsongsarbetare erbjuder ett variationsrikt och självständigt arbete i vacker kulturmiljö. I församlingen finns två kyrkogårdar: Gamla kyrkogården och Västra begravningsplatsen. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar dessutom för grönytorna runt församlingens kyrkor och församlingshem. Församlingen bedriver modern krematorieverksamhet i miljövänlig anläggning. Personalen uppgår ti... Visa mer
Oskarshamns församling söker 4 kyrkogårdsarbetare säsongen 2020.
Anställningen som säsongsarbetare erbjuder ett variationsrikt och självständigt arbete i vacker kulturmiljö. I församlingen finns två kyrkogårdar: Gamla kyrkogården och Västra begravningsplatsen. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar dessutom för grönytorna runt församlingens kyrkor och församlingshem. Församlingen bedriver modern krematorieverksamhet i miljövänlig anläggning. Personalen uppgår till tio fast anställda och cirka fem säsongsarbetare. Kyrkogårdsförvaltningen är ett vältrimmat arbetslag där du kommer att vara en viktig kugge.
Arbetsuppgifter
- Grönyteskötsel (gräsklippning, trimning, klippning av häckar och lövuppsamling m.m.)
- Skötsel av grusytor ( ogräsrensning, kantskärning och krattning m.m.)
- Gravskötsel (plantering och vattning m.m.)
Kvalifikationer
Den medarbetare vi söker bör vara trygg, stabil och visa gott omdöme. Att vara noggrann, strukturerad och ansvarsfull med god social kompetens är också mycket viktig. Erfarenhet av parkarbete och begravningsverksamhet är meriterande. God känsla för växtlighet och kulturmiljöer är andra egenskaper vi värdesätter högt. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt avtal
Tillträde och varaktighet: Perioden 4/5 – 30/10 2020
Upplysningar lämnas av:
Kicki Alex, arbetsledare, telefon 0491 – 78 42 42.
Facklig företrädare: Mikael Blomberg (Kommunal) telefon 0491-78 42 44.
Välkommen med din ansökan till:
Oskarshamns församling, Stengatan 30, 572 55 Oskarshamn. Det går även bra att maila din ansökan till: [email protected]
Sista ansökningsdag är 28/2 2020. Märk ansökan ”Kyrkogårdsarbetare”.
Anställningsintervjuer kommer att genomföras löpande. Visa mindre

Avverkare - Fårbo - Jobba med närhet till naturen i en levande skog!

Om Företaget Företaget bildades runt 1980 efter att ha varit handelsbolag sedan mitten av 70-talet. Företaget startades av två mycket drivna herrar som båda tidigare jobbat i skogen med sina pappor sen de slutade skolan. Företagets huvudsakliga verksamhetsområde är en radie från Fårbo runt 5 mil. Att utifrån kompetenta medarbetare med ett starkt miljötänk, omfattande kulturhänsyn, hög kvalitet på den tekniska utrustningen erbjuda kunden skogliga tjänster... Visa mer
Om Företaget
Företaget bildades runt 1980 efter att ha varit handelsbolag sedan mitten av 70-talet. Företaget startades av två mycket drivna herrar som båda tidigare jobbat i skogen med sina pappor sen de slutade skolan.

Företagets huvudsakliga verksamhetsområde är en radie från Fårbo runt 5 mil.

Att utifrån kompetenta medarbetare med ett starkt miljötänk, omfattande kulturhänsyn, hög kvalitet på den tekniska utrustningen erbjuda kunden skogliga tjänster till ett konkurrenskraftigt pris.

Arbetsuppgifter
Företagets huvudsakliga verksamhet är skogsavverkning och utskotning av virke. Företaget arbetar även med restaurering av hagmarker, planering, röjning, manuell fällning samt skogsvård.

I teamet är dom sju stycken som jobbar och i blandade åldrar, med två ägare som båda återfinns i dagliga verksamheten.

Personliga Egenskaper
Du som person känner igen dig i karaktärsdrag som flexibel, positiv, drivande, intresserad för skogen och skogsarbetet.
Har en vilja att jobba, beredd på att arbeta mycket och självständigt.

Krav
- Utbildning från skogsbruksgymnasiet eller liknande alt. erfarenhet av skogsarbete
- B-körkort
- Skogsbruksvana
- Gröntkort (Miljöhänsyn, Natur- och kulturmiljövård)
- Skogsmaskin erfarenhet (Skotare, Lunnare, Drivare eller Buntare)

Meriter
- Motorsågskort
- Röjsågsutbildning

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Skogs- Lantarbetare

Mellan Vena och Oskarshamn i Ishult ligger Hökfors gård som i dagsläget har ca 300 dikor samt marker med skog och bostäder ( gården omfattar ca 850 hektar). Arbetsgivaren söker nu en person för diverse lantbrukssysslor och skogsarbete med fokus på djurskötsel. Arbetsuppgifterna består bland annat i att: Fodra djur Plantering Röjning Sätta upp stängsel Kalvning Maskinskötsel mm. Krav: B-körkort Av säkerhetsskäl ska individen kunna kommunicera och ta inst... Visa mer
Mellan Vena och Oskarshamn i Ishult ligger Hökfors gård som i dagsläget har ca 300 dikor samt marker med skog och bostäder ( gården omfattar ca 850 hektar). Arbetsgivaren söker nu en person för diverse lantbrukssysslor och skogsarbete med fokus på djurskötsel. Arbetsuppgifterna består bland annat i att:

Fodra djur
Plantering
Röjning
Sätta upp stängsel
Kalvning
Maskinskötsel mm.

Krav: B-körkort
Av säkerhetsskäl ska individen kunna kommunicera och ta instruktioner på svenska.

Meriterande är om personen har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom yrket men det viktigaste är att det är rätt person som är självständig och händig. Bostad för den anställde finns på gården.

Ansökan sker via nedanstående länk:
https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/28950-arbetsformedlingen-oskarshamn-skogs-lantarbetare Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Kyrkogårdsarbetare till Oskarshamns församlings begravningsplatserOskarshamns församling är belägen i Oskarshamns kommun och utgörs till största delen av Oskarshamns stad. Församlingen har tre kyrkor: Oskarshamn, Kristineberg och Kolberga.Församlingen driver även förskolan Arken och förvaltar två kyrkogårdar, Gamla kyrkogården och Västra begravningsplatsen där även Skogskapellet finns. Församlingen bedriver en modern krematorieverksamhet med miljövänlig an... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare till Oskarshamns församlings begravningsplatserOskarshamns församling är belägen i Oskarshamns kommun och utgörs till största delen av Oskarshamns stad. Församlingen har tre kyrkor: Oskarshamn, Kristineberg och Kolberga.Församlingen driver även förskolan Arken och förvaltar två kyrkogårdar, Gamla kyrkogården och Västra begravningsplatsen där även Skogskapellet finns. Församlingen bedriver en modern krematorieverksamhet med miljövänlig anläggning. Begravningsverksamhetens personal uppgår till 10 fast anställda och cirka 5 säsongsanställda. Vi arbetar dels i ett arbetslag inom begravningsverksamheten men vi är även en del i församlingens stora arbetslag. Antalet anställda i hela församlingen uppgår till ca 45 personer. Läs gärna mer på vår hemsida: www.svenskakyrkan.se/oskarshamnVi söker KyrkogårdsarbetareVi erbjuder jobb i en värdestyrd organisation där vi visar stor respekt för olika kulturer och trossamfund. En viktig del av vårt arbete är att finnas till för människor i sorg och saknad.Vill du bli en i vårt arbetslag? Vill du bli en i teamet som arbetar på begravningsplatserna? Vill du ha ett varierande arbete och även jobba i vårt krematorium? Då är det du som är vår nya kollega!Om tjänstenTjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Som kyrkogårdsarbetare hos oss kommer du att arbeta med traditionellt kyrkogårdsvaktmästeri, så som grönyteskötsel, gravskötsel, gravgrävning, reparationer och enklare byggnadsarbeten. Att utföra kremationer med därtill hörande för- och efterarbete kommer också att bli aktuellt efter ett rullande schema. KvalifikationerVi söker dig som har erfarenhet av kyrkogårdsarbete, parkarbete eller liknande. Utbildning med inriktning på trädgårdsutbildning eller motsvarande är önskvärt. TCYKs yrkesbevis, motorsågs/röjsågskörkort, grävcertifikat, utbildning i trädbeskärning samt datorvana är meriterande. God känsla för växtlighet och kulturmiljöer är egenskaper vi värdesätter högt. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Personliga egenskaperVi söker dig som är serviceinriktad, ansvarskännande, stabil och noggrann. Samarbetsförmåga och god social kompetens är också viktiga egenskaper för oss. Arbetet innebär att du träffar människor i sorg vilket kräver att du möter dem på ett respektfullt sätt.Vill du veta mer?Kyrkogårdschef: Jens Robertsson, 0491-78 42 29Arbetsledare: Kicki Alex, 0491-78 42 42Facklig representant Kommunal: Mikael Blomberg, 0491-78 42 44Välkommen med din ansökanOskarshamns församling, Stengatan 30, 572 55 Oskarshamn eller via mejl:[email protected]ärk kuvert eller mejl med ”Kyrkogårdsarbetare”Sista ansökningsdag är 5 juli 2019. Visa mindre

Trädgårdsskötare - Oskarshamn - Frisk luft med jordsliga arbetsuppgifter!

Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och... Visa mer
Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag.
Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett service- och personalförmedlingföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning.
Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar!


Om företaget
Företaget är ett fastighetsföretag verksamt i Oskarshamn. Företaget letar nu personal till trädgårdsskötsel där uppdragen ständigt ökar och behovet är stort. Företaget präglas av teamkänsla och en framåtanda där allas bidragande är lika viktigt till företagets framgång.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer ha en stor variation som innehåller allt som har med trädgård och utemiljöer att göra. Maskinkort på hjullastare är ett krav.

Exempelvis:
- Maskinkörning (hjullastare)
- Allmän trädgårdsskötsel
- Gräsklippning
- Häckklippning
- Anläggningsarbeten
- Trädbeskärning
- Ogräsrensning
- Rensning av gångar

Erfarenhet och personliga egenskaper
Som person ser företaget gärna att du är utåtriktad och social. Du måste kunna hantera och prata med en rad olika människor, både kollegor, kunder och samarbetspartners. Stor vikt kommer läggas på din sociala förmåga. Att du är lösningsorienterad och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Företaget ser att du är
- Maskinförarbevis (hjullastare)
- Villig att ställa upp och arbeta för bästa resultat både mot kund och kollegor
- Inget krav men helst erfaren inom området som trädgårdsskötare
- Driven av att alltid vilja jobba för teamet
- B- körkort
- Svenska i tal och skrift

Önskvärd erfarenhet
- Av trädgårdsskötsel eller liknande utbildning
- Gärna andra kompetenser som hör yrket till


Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Trädgårdsskötare - Oskarshamn - Ge karriären lite frisk luft!

Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och... Visa mer
Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag.
Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett service- och personalförmedlingföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning.
Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar!


Om företaget
Företaget är ett fastighetsföretag verksamt i Oskarshamn. Företaget letar nu personal till trädgårdsskötsel där uppdragen ständigt ökar och behovet är stort. Företaget präglas av teamkänsla och en framåtanda där allas bidragande är lika viktigt till företagets framgång.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer ha en stor variation som innehåller allt som har med trädgård och utemiljöer att göra.

Exempelvis:
- Allmän trädgårdsskötsel
- Gräsklippning
- Häckklippning
- Anläggningsarbeten
- Trädbeskärning
- Ogräsrensning
- Rensning av gångar

Erfarenhet och personliga egenskaper
Som person ser företaget gärna att du är utåtriktad och social. Du måste kunna hantera och prata med en rad olika människor, både kollegor, kunder och samarbetspartners. Stor vikt kommer läggas på din sociala förmåga. Att du är lösningsorienterad och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Företaget ser att du är
- Villig att ställa upp och arbeta för bästa resultat både mot kund och kollegor
- Inget krav men helst erfaren inom området som trädgårdsskötare
- Driven av att alltid vilja jobba för teamet
- Maskinförarbevis (hjullastare)
- B- körkort
- Svenska i tal och skrift

Önskvärd erfarenhet
- Av trädgårdsskötsel eller liknande utbildning
- Gärna andra kompetenser som hör yrket till


Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Trädgårdsskötare - Oskarshamn - Ge karriären lite frisk luft!

Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och... Visa mer
Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag.
Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett service- och personalförmedlingföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning.
Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar!


Om företaget
Företaget är ett fastighetsföretag verksamt i Oskarshamn. Företaget letar nu personal till trädgårdsskötsel där uppdragen ständigt ökar och behovet är stort. Företaget präglas av teamkänsla och en framåtanda där allas bidragande är lika viktigt till företagets framgång.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer ha en stor variation som innehåller allt som har med trädgård och utemiljöer att göra.

Exempelvis:
- Allmän trädgårdsskötsel
- Gräsklippning
- Häckklippning
- Anläggningsarbeten
- Trädbeskärning
- Ogräsrensning
- Rensning av gångar

Erfarenhet och personliga egenskaper
Som person ser företaget gärna att du är utåtriktad och social. Du måste kunna hantera och prata med en rad olika människor, både kollegor, kunder och samarbetspartners. Stor vikt kommer läggas på din sociala förmåga. Att du är lösningsorienterad och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Företaget ser att du är
- Villig att ställa upp och arbeta för bästa resultat både mot kund och kollegor
- Inget krav men helst erfaren inom området som trädgårdsskötare
- Driven av att alltid vilja jobba för teamet
- Maskinförarbevis (hjullastare)
- B- körkort
- Svenska i tal och skrift

Önskvärd erfarenhet
- Av trädgårdsskötsel eller liknande utbildning
- Gärna andra kompetenser som hör yrket till


Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre