Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Oskarshamn

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Oskarshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Oskarshamn som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör till OKG

OKG – en naturlig del av framtidens energilösningar OKG är ett kärnkraftsbolag inom Uniper. Företagets fossilfria elproduktion bidrar till elförsörjningen och motverkar också den globala uppvärmningen. Vi är övertygade om att kärnkraft är en oumbärlig teknik för att nå de övergripande klimatmålen och hantera klimatutmaningen. Därför stöttar vi utveckling inom området och arbetar också med effektiv och säker nedmontering av anläggningar som inte längre är i... Visa mer
OKG – en naturlig del av framtidens energilösningar OKG är ett kärnkraftsbolag inom Uniper. Företagets fossilfria elproduktion bidrar till elförsörjningen och motverkar också den globala uppvärmningen. Vi är övertygade om att kärnkraft är en oumbärlig teknik för att nå de övergripande klimatmålen och hantera klimatutmaningen. Därför stöttar vi utveckling inom området och arbetar också med effektiv och säker nedmontering av anläggningar som inte längre är i drift, som en naturlig del i vårt ansvarstagande.
Vi strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi ser gärna att du medverkar till att bredda vår mångfald. Vi anser att olikheter skapar möjligheter. Ta chansen att bli en av oss och vår spännande verksamhet!
Till vår kommunikationsavdelning söker vi nu en ny kollega!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden OKGs kommunikationsteam består av fyra kommunikatörer som leds och coachas av kommunikationschefen. Samtliga arbetar med många projekt inom olika områden, ibland tillsammans och ibland enskilt. Det viktiga är att du är engagerad för då kommer du att utvecklas och ha roligt.
Som kommunikatör hos oss agerar du kommunikationsexpert och omvärldsanalytiker samtidigt som du arbetar för att stärka vårt varumärke. I det ligger planering, genomförande och uppföljning av olika kommunikationsinsatser både internt och externt. Beredskap ingår.
Vad kommer du jobba med? Du kommer arbeta med strategisk kommunikation, vilket innefattar kriskommunikation, ledningskommunikation och medarbetarkommunikation, men också lobbying, opinionsbildning och omvärldsbevakning. I det operativa arbetet ingår contentproduktion för digitala kanaler, storytelling, rörlig bild och video/ljudredigering. Du kommer även arbeta med mätning och uppföljning. Vi som arbetsgivare ställer oss positiva till ett flexibelt förhållningssätt kring distansarbete utifrån verksamhetens och individens förutsättningar.

Ansök redan idag!
Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Selma Sabanovic och nås på 0727-12 04 05 eller på [email protected]

Johanna Hermansson och nås på 0767-24 88 34 eller på [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Be-Ge Företagen AB, Kommunikatör (Vikariat)

Be-Ge Företagen AB är en familjeägd koncern som har sitt säte i Oskarshamn, med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna och Tyskland. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division och Be-Ge Vehicle Division. Antalet anställda inom koncernen är 550 varav cirka 400 i Sverige. Om rollen Rollen som kommunikatör är bred och du kommer att arbeta med alla delar inom området och vara operativt kom... Visa mer
Be-Ge Företagen AB är en familjeägd koncern som har sitt säte i Oskarshamn, med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna och Tyskland. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division och Be-Ge Vehicle Division. Antalet anställda inom koncernen är 550 varav cirka 400 i Sverige.
Om rollen
Rollen som kommunikatör är bred och du kommer att arbeta med alla delar inom området och vara operativt kommunikationsstöd till verksamheterna. Du kommer att analysera kommunikationsbehov, formulera budskap på olika språk samt genomföra kommunikationsinsatser och projekt.


Du kommer även att producera och publicera text, bild och film i såväl tryckt som digital media, vara webbredaktör för webbsidor och intranät samt vara en god skribent. Tillsammans är det du och din kollega som säkerställer att riktlinjer och regler i vår varumärkesmanual används på rätt sätt över hela koncernen.
Förkunskaper/kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom kommunikation/journalistik/media eller liknande.
God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och skrift.
B-körkort.
Grundläggande kunskaper i WordPress.
Grundläggande kunskaper i Microsoft Office.
Kunskaper i Adobe Creative Cloud-paketet, som t.ex. Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Premier Pro samt Adobe Acrobat.

Om dig
Du trivs att jobba i en mindre arbetsgrupp som är ansvarig för att effektivt utföra uppgifter i en internationell koncern. Som person är du positiv, nyfiken, noggrann och kreativ och bidrar med energi och idéer. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Det är en självklarhet för dig att följa med i ett ständigt föränderligt medielandskap där du kommunicerar effektivt på de nya villkor som gäller. Du har bra koll på omvärlden och de faktorer som påverkar vår verksamhet. Du har en god språklig analytisk förmåga samt en god samarbetsförmåga.
Arbetstid
Heltidstjänst, Tidsbegränsad anställning
Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 1 år med start i oktober 2023.
Placering
Moderbolagets huvudkontor är placerat centralt i Oskarshamn.
Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta
Stina Eneman 0491-45 46 25 Visa mindre

Demopersonal i Oskarshamn september-december

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos. Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos.
Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Vi vill utöka vår personalbas med ytterligare glad och driven personal då vi börjat få förfrågningar från kunder som vill köra butiksdemos i höst.
Dagar och tider:
Varierar mellan uppdragen, men oftast är det:
Onsdag-fredag kl 11-19
Lördag kl 10-17
Lön: 140 kr/h (ink sem.ers och ob)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv "FJ demo" som referensnummer i din profil.
2. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
3. I nästa steg kommer vi skicka ut jobbförfrågningar till din mejl som du då svarar på om du kan och vill jobba.


?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång i höst! Visa mindre

Eventpersonal till Oskarshamn 28 april

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu självgående, glad och social eventpersonal till en aktivering i Oskarshamn, torsdag 28 april! Vår kund, ett välkänt glasögonvarumärke, kommer öppna en ny butik och detta ska vårt eventteam promota genom att bla dela ut flyers på stan. Vi söker dig som gillar att prat... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu självgående, glad och social eventpersonal till en aktivering i Oskarshamn, torsdag 28 april!
Vår kund, ett välkänt glasögonvarumärke, kommer öppna en ny butik och detta ska vårt eventteam promota genom att bla dela ut flyers på stan. Vi söker dig som gillar att prata med folk och har lätt för att ta kontakt. Är du glad, arbetar bra självständigt och gillar att socialisera med människor är detta jobb något för dig!
Dag och tider:
Torsdag 28 april: kl 07.00-10.00 och 12.00-18.00
Lön: 145 kr/h (ink sem. ers och OB)
(Vi ser gärna att man kan jobba bägge passen)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Oskarshamn 28 april" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom service, kundbemötande, event, service etc.
3. Skriv om du kan jobba förmiddagspasset, eftermiddagspasset eller båda två (vi vill helst ha samma personal på båda passen)
4. Bifoga ett nytaget foto (vi vill att kunden känner igen er när ni kommer och jobbar)
5. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
6. Skriv din t-shirtstorlek och längd (kunden har tröjor åt er)
VIKTIGT!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Oskarshamn 28 april". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

Kommunikatör

Företagspresentation Till vår kund OKG söker vi nu en kommunikatör. Uppdraget avser ett vikariat under 10 månader, med möjlighet till förlängning, då en av medarbetarna ska gå på föräldraledighet. Uppstart sker i slutet av augusti. På OKG finns ett team av fyra trevliga och kompetenta kommunikatörer som coachas av kommunikationschefen. Teamet har kontakter och samarbeten såväl internt som externt och följer aktivt händelser i omvärlden. Alla arbetar med... Visa mer
Företagspresentation

Till vår kund OKG söker vi nu en kommunikatör. Uppdraget avser ett vikariat under 10 månader, med möjlighet till förlängning, då en av medarbetarna ska gå på föräldraledighet. Uppstart sker i slutet av augusti.

På OKG finns ett team av fyra trevliga och kompetenta kommunikatörer som coachas av kommunikationschefen. Teamet har kontakter och samarbeten såväl internt som externt och följer aktivt händelser i omvärlden. Alla arbetar med många projekt inom olika områden, ibland tillsammans och ibland enskilt. Det viktiga hos oss är att vi är engagerade, utvecklas och har roligt.

Vad kommer du jobba med?

I denna roll kommer du arbeta med såväl strategisk kommunikationsplanering som praktiskt genomförande. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Planering, koordinering och utvärdering av kommunikationsinsatser
- Utformning och hantering av material till trycksaker, webb, app och sociala medier
- Omvandling av komplexa frågor till slagkraftiga texter med tydliga budskap
- Driva och stödja utveckling av medarbetares och chefers kommunikation

Uniper är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bl.a. av regler kring säkerhetsskydd, exportkontroll och nukleär icke-spridning. Vi kommer därför att genomföra säkerhetsprövning av alla våra tjänster och komplettera med registerkontroll för säkerhetsklassade befattningar, i enlighet med Säkerhetsskyddslagen. Eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest kan också vara aktuellt innan anställning.

Vem vi söker

Du har en akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande och erfarenhet som kommunikatör. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Som person har du mycket god förmåga att uttrycka dig och vet hur du ska anpassa kommunikationen och formulera budskap för olika målgrupper, kanaler och syften. Du är van att arbeta projektorienterat och har förmågan till att vara initiativtagare och drivande i olika kommunikationsprojekt. Eftersom du kommer jobba i team är det också viktigt att du är en lagspelare; att du ställer upp för kollegor, hjälper och stöttar, levererar i tid och håller det du lovar.

OKG - en naturlig del av framtidens energilösningar
OKG är ett kärnkraftsbolag inom Uniper. I vårt företag tar vi ansvar för de övergripande klimatmålen. Med vår fossilfria elproduktion bidrar vi inte bara till elförsörjningen utan motverkar också den globala uppvärmningen. Vi är övertygade om att kärnkraft är en oumbärlig teknik för att hantera klimatutmaningen.
Vi strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi ser gärna att du medverkar till att bredda vår mångfald. Vi anser att olikheter skapar möjligheter. Ta chansen att bli en av oss som levererar den el vi alla behöver!

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Daniel Stålbäck och nås på 0730-42 31 22 eller på [email protected]
Selma Sabanovic och nås på 0727-12 04 05 eller på [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Be-Ge söker Kommunikatör

Rollen som kommunikatör är bred och du kommer att arbeta med alla delar inom området. Du är både strategiskt och operativt kommunikationsstöd till verksamheterna. Du kommer att analysera och stödja kommunikationsbehov, formulera budskap i olika språk, genomföra kommunikationsinsatser, kommunikations och utvecklingsprojekt. Du kommer även att producera och publicera text, bild och film i såväl tryckt som digital media, du ska vara en god skribent. Tillsamma... Visa mer
Rollen som kommunikatör är bred och du kommer att arbeta med alla delar inom området. Du är både strategiskt och operativt kommunikationsstöd till verksamheterna. Du kommer att analysera och stödja kommunikationsbehov, formulera budskap i olika språk, genomföra kommunikationsinsatser, kommunikations och utvecklingsprojekt.
Du kommer även att producera och publicera text, bild och film i såväl tryckt som digital media, du ska vara en god skribent. Tillsammans är det du och din kollega som säkerställer att riktlinjer och regler i vår varumärkesmanual används på rätt sätt över hela koncernen.
Förkunskaper/kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom kommunikation/journalistik/media eller liknande.
Har god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och skrift,
B-körkort är ett krav.
Har grundläggande kunskaper i WordPress.
Har grundläggande kunskaper i Microsoft Office.
Har kunskaper i Adobe Creative Cloud-paketet, som t.ex. Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Premier Pro samt Adobe Acrobat.Om dig
Du trivs att jobba i en mindre arbetsgrupp som är ansvariga för att effektivt utföra uppgifter i en internationell koncern. Som person är du positiv, nyfiken, noggrann och kreativ och bidrar med energi och idéer. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Visa mindre

Strategisk koordinator inom kommunikation och utbildning till OKG

OKG – en naturlig del av framtidens energilösningar OKG är ett kärnkraftsbolag inom Uniper. I vårt företag tar vi ansvar för de övergripande klimatmålen. Med vår fossilfria elproduktion bidrar vi inte bara till elförsörjningen utan motverkar också den globala uppvärmningen. Vi är övertygade om att kärnkraft är en oumbärlig teknik för att hantera klimatutmaningen. Vi strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi ser gärna att du medverkar till at... Visa mer
OKG – en naturlig del av framtidens energilösningar
OKG är ett kärnkraftsbolag inom Uniper. I vårt företag tar vi ansvar för de övergripande klimatmålen. Med vår fossilfria elproduktion bidrar vi inte bara till elförsörjningen utan motverkar också den globala uppvärmningen. Vi är övertygade om att kärnkraft är en oumbärlig teknik för att hantera klimatutmaningen.

Vi strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi ser gärna att du medverkar till att bredda vår mångfald. Vi anser att olikheter skapar möjligheter. Ta chansen att bli en av oss som levererar den el vi alla behöver!

Vad vi söker

I uppdraget som Strategisk koordinator inom kommunikation och utbildning kommer du ha en nyckelroll i OKG:s arbete med Strålsäkerhetsmyndighetens nya föreskrifter. Projektet innefattar ett större antal olika föreskriftspaket där arbetet med det största paketet redan är i gång.

I rollen kommer du att ansvara för att ta fram en väl genomarbetad kommunikationsstrategi för projektet, vilket innefattar att du såväl kommer att planera för kommunikationsinsatser samt säkerställa att insatserna genomförs i praktiken.

Du kommer också vara ansvarig för att samordna de utbildningsinsatser som krävs för att de nya bestämmelserna ska implementeras i organisationen på bästa sätt.

Internt arbetar du i nära samarbete med ansvarig projektledare, men även med andra projektmedlemmar som är involverade utifrån diverse expertområden. Även externa kontakter är förekommande.

Uppdelningen i uppdragsområdena beräknas vara omkring 50/50.

Det förutsätts att du som önskar anta denna utmaning har god förmåga att förstå och definiera komplexa texter, och att du trivs i en strategisk roll där du sätter dig in i föreskrifter samt berörda rutiner och processer.

Detta är ett konsultuppdrag som planeras att pågå minst fram till 2025 med start omgående.

Uniper är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därför kommer vi att genomföra säkerhetsprövning och eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest innan anställning.

Din profil

Du har en akademisk examen med samhällsvetenskaplig inriktning och några års relevant erfarenhet som koordinator, kommunikatör och/eller samordnare. Har du tidigare arbetat med liknande uppdrag inom myndigheter och offentlig sektor är det meriterande.

Som person har du god förmåga att vara kommunikativ på ett tydligt, enkelt och effektivt vis. Särskilt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi förutsätter att du kan att hantera moderna informationsverktyg och digitala kanaler.

Du har lätt för att utveckla nätverk på olika nivåer såväl i som utanför den egna organisationen. Vidare har du en förtroendeingivande framtoning och personliga egenskaper i form av att vara engagerad, noggrann och strukturerad. Du söker möjlighet att påverka andra samtidigt som ett samarbete med utbyte av erfarenheter, information och idéer är värdefullt för dig.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos Unik Resurs med placering hos OKG i Oskarshamn. Självklart erbjuder Unik kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

Ansök redan idag!

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam Selma Sabanovic, 0727-12 04 05, [email protected] och Daniel Stålbäck och nås på 0730-42 31 22 eller på [email protected]

Väl mött!


Passion for Energy
Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige – varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid – och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: ’”Passion for energy”. Vi behöver fler som brinner för energi och vill göra skillnad på riktigt. Är du en av dem?

The Uniper Way – så arbetar vi
Våra medarbetare är grunden för Unipers framgång och framtid. Vi arbetar tillsammans och i dialog. Hos oss utvecklas och förstärks kompetens på individnivå. Vi visar entreprenöranda och tar ansvar, i alla delar av koncernen. Vi har en gemensam hållning och värdegrund för hur vi bedriver det dagliga arbetet inom koncernen och i våra olika verksamheter. Vi kallar det ”The Uniper Way”. Visa mindre

OKG AB söker en kommunikatör med inriktning digital design till Oskarshamn!

Ansök    Sep 22    Sydkraft AB    Informatör/Kommunikatör
Passion for Energy Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige – varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid – och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: ’... Visa mer
Passion for Energy
Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige – varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid – och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: ’”Passion for Energy”. Vi behöver fler som brinner för energi och vill göra skillnad på riktigt. Är du en av dem?
The Uniper Way – så arbetar vi
Våra medarbetare är grunden för Unipers framgång och framtid. Vi arbetar tillsammans och i dialog. Hos oss utvecklas och förstärks kompetens på individnivå. Vi visar entreprenöranda och tar ansvar, i alla delar av koncernen. Vi har en gemensam hållning och värdegrund för hur vi bedriver det dagliga arbetet inom koncernen och i våra olika verksamheter. Vi kallar det ”The Uniper Way”.
Vad vi söker
På OKG finns ett team av fyra trevliga och kompetenta kommunikatörer som coachas av vår kommunikationschef. Teamet har kontakter och samarbeten såväl internt som externt och följer aktivt händelser i omvärlden. Alla arbetar med många projekt inom olika områden, ibland tillsammans och ibland enskilt. Det viktiga hos oss är att vi är engagerade, utvecklas och har roligt. Vi välkomnar nu en ny kommunikatörskollega till teamet med öppna armar.
Vad kommer du jobba med?
Vårt erbjudande inom kommunikation täcker såväl strategisk kommunikationsplanering som praktiskt genomförande. I uppdraget ingår även beredskap.
Som kommunikatör hos oss kommer du bland annat arbeta med att:
• Planera, koordinera och utvärdera kommunikationsinsatser
• Utforma och hantera material till trycksaker, webb, app och sociala medier
• Omvandla komplexa frågor till slagkraftiga texter och tydliga budskap
• Driva och stödja utveckling av medarbetares och chefers kommunikation
Uniper är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bl.a. av regler kring säkerhetsskydd, exportkontroll och nukleär icke-spridning.
Vi kommer därför att genomföra säkerhetsprövning av alla våra tjänster och komplettera med registerkontroll för säkerhetsklassade befattningar, i enlighet med Säkerhetsskyddslagen.
Eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest kan också vara aktuellt innan anställning.
Vem vi söker
Du har en akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande, gärna med inriktning digital design. Erfarenhet som kommunikatör är meriterande.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska, och vet hur du ska anpassa kommunikationen och formulera budskap för olika målgrupper, kanaler och syften. Du är van att arbeta projektorienterat och har förmågan till att vara initiativtagare och drivande i olika kommunikationsprojekt. Eftersom vi jobbar i team är det också viktigt att du är en lagspelare; att du ställer upp för kollegor, hjälper och stöttar, levererar i tid och håller det du lovar.
OKG – en naturlig del av framtidens energilösningar
OKG är ett kärnkraftsbolag inom Uniper. I vårt företag tar vi ansvar för de övergripande klimatmålen. Med vår fossilfria elproduktion bidrar vi inte bara till elförsörjningen utan motverkar också den globala uppvärmningen. Vi är övertygade om att kärnkraft är en oumbärlig teknik för att hantera klimatutmaningen.
Vi strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi ser gärna att du medverkar till att bredda vår mångfald. Vi anser att olikheter skapar möjligheter. Ta chansen att bli en av oss som levererar den el vi alla behöver!
Kontaktinformation
Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Rekryterande chef, Désirée Liljevall
+46 738 231540
Fackliga kontaktpersoner
Unionen, Tonny Granberg
+46 706 650991
Sveriges Ingenjörer, Magnus Nicklasson
+46 76 1154687
Ledarna, Tommy Appelqvist
+46 702 776375 Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Oskarshamn

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Oskarshamn för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis t... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Oskarshamn för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Oskarshamn" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

OKG AB söker kommunikatör!

Ansök    Apr 23    Sydkraft AB    Informatör/Kommunikatör
Passion for Energy Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige – varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid – och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: ’”... Visa mer
Passion for Energy
Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige – varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid – och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: ’”Passion for energy”. Vi behöver fler som brinner för energi och vill göra skillnad på riktigt. Är du en av dem?
The Uniper Way – så arbetar vi
Våra medarbetare är grunden för Unipers framgång och framtid. Vi arbetar tillsammans och i dialog. Hos oss utvecklas och förstärks kompetens på individnivå. Vi visar entreprenöranda och tar ansvar, i alla delar av koncernen. Vi har en gemensam hållning och värdegrund för hur vi bedriver det dagliga arbetet inom koncernen och i våra olika verksamheter. Vi kallar det ”The Uniper Way”.
Vad vi söker
På OKG har vi ett härligt team bestående av fyra trevliga och kompetenta kommunikatörer som coachas av vår kommunikationschef. Teamet har kontakter och samarbeten såväl internt som externt och följer aktivt händelser i omvärlden. Alla arbetar med många projekt inom olika områden, ibland tillsammans och ibland enskilt. Det viktiga hos oss är att vi är engagerade, utvecklas och har roligt. Vi välkomnar nu med öppna armar en ny kommunikatörskollega till vårt team.
Vad kommer du jobba med?
Vårt erbjudande inom kommunikation täcker såväl strategisk kommunikationsplanering som praktiskt genomförande. Som kommunikatör hos oss kommer du bland annat arbeta med att:
• Planera, koordinera och utvärdera kommunikationsinsatser
• Utforma och hantera material till trycksaker, webb, app och sociala medier
• Omvandla komplexa frågor till slagkraftiga texter och tydliga budskap
• Driva och stödja utveckling av medarbetares och chefers kommunikation
• Arbeta med krishantering, kunskapsledarskap, företagskultur etc.
Uniper är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därför kommer vi att genomföra eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest innan anställning.
Vem vi söker
Du har en akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande, och erfarenhet som kommunikatör är meriterande. Om du har arbetat i energibranschen är även det ett extra plus.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska, och vet hur du ska anpassa kommunikationen och formulera budskap för olika målgrupper, kanaler och syften. Du är van att arbeta projektorienterat och förväntas vara initiativtagare och drivande i olika kommunikationsprojekt.
Eftersom vi jobbar i team är det också viktigt att du är en lagspelare; att du ställer upp för kollegor, hjälper och stöttar, levererar i tid och håller det du lovar.
OKG - En naturlig del av framtidens energilösningar
OKG är ett kärnkraftsbolag inom Uniper. I vårt företag tar vi ansvar för de övergripande klimatmålen. Med vår fossilfria elproduktion bidrar vi inte bara till elförsörjningen utan motverkar också den globala uppvärmningen. Vi är övertygade om att kärnkraft är en oumbärlig teknik för att hantera klimatutmaningen.
Vi strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi ser gärna att du medverkar till att bredda vår mångfald. Vi anser att olikheter skapar möjligheter. Ta chansen att bli en av oss som levererar den el vi alla behöver! Visa mindre

Kommunikatör Scania Oskarshamn

Ansök    Dec 17    Scania CV AB    Informatör/Kommunikatör
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Är du på jakt efter en ny utmaning inom kommunikation? Är du en kunnig kommunikatör som vet hur man skapar nyfikenhet och engagemang hos mottagaren? Då kanske du är vår nya kollega! Tjänsten innebär kommunikationsarbete med fokus på både intern och extern kommunikation. Vi har ett tätt samarbe... Visa mer
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du på jakt efter en ny utmaning inom kommunikation?

Är du en kunnig kommunikatör som vet hur man skapar nyfikenhet och engagemang hos mottagaren? Då kanske du är vår nya kollega!
Tjänsten innebär kommunikationsarbete med fokus på både intern och extern kommunikation. Vi har ett tätt samarbete inom kommunikationsavdelningen och med övriga organisationen, då vi är en viktig stödfunktion. Vi strävar hela tiden efter att driva och utveckla vår kommunikation

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör arbetar du strukturerat och effektivt med digitala kanaler, sociala medier och innehåll i text, bild och video. Du kommer även att vara en del av vårt Employer Branding arbete och vår besöksverksamhet. Du är bekväm med att använda olika digitala verktyg samt att både kunna arbeta självständigt och ihop med andra. Ditt arbete är både operativt och strategiskt beroende på organisationens behov. 

Organisatoriskt tillhör du ett team bestående av tre kommunikatörer. Avdelningen är en del av Scanias Personalavdelning och samarbetar med de övriga tre grupperna, lön, HR och kompetensutveckling på daglig basis.

Din profil

Vi söker dig som har en examen inom medie- och kommunikationsvetenskap, marknadsföring eller motsvarande. Du har erfarenhet från webbverktyg, digitala

kanaler och Abobe-verktygen. Vi arbetar främst på svenska och där du behöver vara flytande i både tal och skrift. Viktigt också att du är bekväm med att kommunicera på engelska eftersom en del kommunikation inom koncernen och inom vår besöksverksamhet sker på engelska. 

Du är lyhörd för organisationens behov, drivs av att finna lösningar och förbättringar i det dagliga arbetet. Du är initiativtagande, strukturerad, noggrann och har en stor egen drivkraft. Du har förmåga att planera och prioritera ditt arbete, samt lätt att nätverka och bygga relationer både internt och externt. Du tycker om att driva projekt framåt och trivs med att arbeta i en pulsad miljö.

Arbetstid

Tjänsten är en visstidsanställning, 20210201 – 20220131

För mer information

För mer information är du välkommen att kontakta:

Gruppchef Kommunikation Ida Hammarqvist, 0491-46 40 47, [email protected]

Personalchef Ulrika Hansson, 0491-76 50 53, [email protected]

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan senast den 20201231


Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte över 137 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i TRATON.SE. För ytterligare information, besök www.scania.com. Visa mindre

Kommunikatör till Oskarshamns kommun

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till al... Visa mer
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.

Projektet "Omställning för tillväxt" har övergripande mål:
• ”Ökad kunskap kring förändringsarbete hos ledningen för att kunna utveckla en plan för att göra kommunen mindre sårbar.”
• ”Företagen får en ökad kunskap kring förändringsarbete och dess vikt för att kunna vara konkurrenskraftig i framtiden.”
• ”Att företag emellan samt företag och kommun samverkar i högre utsträckning kring tillväxt.”
• ”Att det utvecklas någon/några kluster/fokusområden som kommunen kan arbeta långsiktigt med att stärka.”
• ”Att kommunen vässar sin organisation för att arbeta med tillväxt.”

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kommunikatör inom projektet Omställning för tillväxt kommer du att vara en nyckelspelare i projektorganisationen. Projektet omfattar både interna och externa kommunikationsinsatser och mycket fokus ligger på att ta fram material, underlag och kampanjer tillsammans med den av kommunen upphandlade kommunikationsbyrån.
Projektet är i gång sedan juni 2018 och kommer att gå in i en avslutande fas som präglas av genomförande av tidigare satta planer, varför vi behöver förstärka projektorganisationen med en kommunikatör.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Projektleda och agera beställare av material från behov till framtagning
• Ta fram material till projektorganisationen, t ex informations- och presentationsmaterial
• Intern och extern kommunikation projektet (intranät samt kommunens hemsida samt sociala medier)
• Eventuellt vara behjälplig i arbetet med att ta fram en Tillväxtstrategi för kommunen.

Du kommer att vara anställd på Tillväxt- och näringslivskontoret och tillhöra projektorganisationen och också vara en i vårt kommunikationsteam.KVALIFIKATIONER
Vi ser positivt på att du har erfarenhet av projektledning och att jobba i eller ännu hellre leda kommunikationsprojekt. Vi ser det som en självklarhet att du är duktig på att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt har kunskap i något eller några digitala verktyg.

Vi tror att du är duktig på att producera texter för webb, har erfarenhet av kommunikation via sociala medier och är van att formulera budskap. Erfarenhet av att arbeta med att ta fram material, såväl innehåll och budskap är något som vi ser positivt på.

Du är drivande i processer och arbetar självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

Vi kommer att tillämpa löpande rekryteringar med intervjuer snarast så välkommen in med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
B-körkort är ett krav.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Informatör till kund i Oskarshamn

Ansök    Dec 6    Lernia    Informatör/Kommunikatör
Om företaget Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi en erfaren informatör. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Arbetsuppgifter Vi söker nu för kunds räkning en informatör med fokus på informationsflödet både internt och externt i företaget samt effektivisering av k... Visa mer
Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi en erfaren informatör. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu för kunds räkning en informatör med fokus på informationsflödet både internt och externt i företaget samt effektivisering av kommunikationskulturen.

Du kommer bland annat jobba med och utveckla företagets befintliga informationsverktyg och kanaler. I rollen kommer det även ingå att sköta kontakt med media, ha koll på möten inom företaget och publikation av information på webben.

Formell kompetens

- Erfarenhet inom kommunikation, webbpublicering och nätverk.

- Utbildning inom media och kommunikation, gärna på högskolenivå.

Personliga egenskaper

Du ska ha lätt att uttrycka dig i skrift och tal. Du är flexibel, ansvarstagande och besitter hög social kompetens. Du är strukturerad och värdesätter kvalitet liksom kvantitet. Du har lätt för att kommunicera med dina medarbetare och är inte rädd för att rådfråga och lyssna. Du är noga med att hålla deadlines och att utnyttja din tid maximalt. Du följer policys och instruktioner samtidigt som du identifierar och organiserar dina arbetsuppgifter.

Du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Visstid/Heltid/Oskarshamn

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Kommunikatör

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till al... Visa mer
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.

Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med och göra skillnad för våra invånare. I rollen som kommunikatör får du vara med och bidra i allt från stort till smått, i kommunens alla verksamheter. Ditt uppdrag är brett och du kan komma att arbeta med alla typer av kommunikationsuppdrag som förekommer i kommunen. I arbetet ingår att på eget initiativ driva utveckling och förändring.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör ingår du i ett team med tre personer. Du följer kommunens arbete på nära håll och fångar upp och bearbetar relevant information, både internt och externt. Du skriver, fotograferar och publicerar och arbetar med utveckling av våra olika digitala kanaler.
Du arbetar med pressfrågor och att producera informationsmaterial i olika former på uppdrag av våra förvaltningar och avdelningar.
Du arbetar nära kommunledning såväl som du utgör stöd och bollplank till enskilda medarbetare. Du bistår med kommunikationsstrategier och jobbar både strategiskt och operativt. Du spelar en aktiv roll i kommunens tillväxtarbete.
Som kommunikatör är du en del av kriskommunikationsorganisationen. Tjänstgöring utöver ordinarie arbetstid kan förekomma vid enskilda tillfällen.
Kommunikationsavdelningen tillhör Tillväxt- och näringslivskontoret men stöttar kommunens alla förvaltningar i kommunikationsfrågor. Avdelningen består idag av en kommunikationschef samt en kommunikatör, som vi nu utökar med ytterligare en kommunikatör.


KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom kommunikation, marknadsföring, journalistik eller motsvarande utbildning och erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Erfarenhet av arbete inom kommunikation, journalistik eller marknadsföring

Erfarenhet av att arbeta med sociala medier och med webbpublicering (vi använder EpiServer och Sharepoint Online).

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för samhällsfrågor och förstår värdet av betydelsefull och professionell kommunikation. Du är ansvarstagande och självgående, men uppskattar också att samarbeta i team. Du arbetar proaktivt, har en god känsla för nyheter och kan snabbt skaffa dig en överblick över komplexa skeenden som du sammanfattar på ett begripligt sätt. Du är en flyhänt skribent med en mycket god känsla för språk och målgruppsanpassning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är prestigelös och kan skapa och vårda relationer och förtroenden. Du är professionell och lyhörd i både interna och externa kontakter. Vi ser gärna att du är initiativrik och har en förmåga att tänka nytt, du är kreativ och inte rädd för att komma med nya idéer. Du har förmågan att snabbt byta fokus och ta dig an uppgifter med kort varsel. Du är van att agera i ett högt tempo utan att ge avkall på eftertanke och kvalitet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre