Lediga jobb Be-GE Företagen AB i Oskarshamn

Se alla lediga jobb från Be-GE Företagen AB i Oskarshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Oskarshamn som finns inom det yrket.

Be-Ge Företagen AB, Kommunikatör (Vikariat)

Be-Ge Företagen AB är en familjeägd koncern som har sitt säte i Oskarshamn, med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna och Tyskland. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division och Be-Ge Vehicle Division. Antalet anställda inom koncernen är 550 varav cirka 400 i Sverige. Om rollen Rollen som kommunikatör är bred och du kommer att arbeta med alla delar inom området och vara operativt kom... Visa mer
Be-Ge Företagen AB är en familjeägd koncern som har sitt säte i Oskarshamn, med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna och Tyskland. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division och Be-Ge Vehicle Division. Antalet anställda inom koncernen är 550 varav cirka 400 i Sverige.
Om rollen
Rollen som kommunikatör är bred och du kommer att arbeta med alla delar inom området och vara operativt kommunikationsstöd till verksamheterna. Du kommer att analysera kommunikationsbehov, formulera budskap på olika språk samt genomföra kommunikationsinsatser och projekt.


Du kommer även att producera och publicera text, bild och film i såväl tryckt som digital media, vara webbredaktör för webbsidor och intranät samt vara en god skribent. Tillsammans är det du och din kollega som säkerställer att riktlinjer och regler i vår varumärkesmanual används på rätt sätt över hela koncernen.
Förkunskaper/kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom kommunikation/journalistik/media eller liknande.
God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och skrift.
B-körkort.
Grundläggande kunskaper i WordPress.
Grundläggande kunskaper i Microsoft Office.
Kunskaper i Adobe Creative Cloud-paketet, som t.ex. Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Premier Pro samt Adobe Acrobat.

Om dig
Du trivs att jobba i en mindre arbetsgrupp som är ansvarig för att effektivt utföra uppgifter i en internationell koncern. Som person är du positiv, nyfiken, noggrann och kreativ och bidrar med energi och idéer. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Det är en självklarhet för dig att följa med i ett ständigt föränderligt medielandskap där du kommunicerar effektivt på de nya villkor som gäller. Du har bra koll på omvärlden och de faktorer som påverkar vår verksamhet. Du har en god språklig analytisk förmåga samt en god samarbetsförmåga.
Arbetstid
Heltidstjänst, Tidsbegränsad anställning
Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 1 år med start i oktober 2023.
Placering
Moderbolagets huvudkontor är placerat centralt i Oskarshamn.
Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta
Stina Eneman 0491-45 46 25 Visa mindre

Be-Ge Företagen AB söker en IT-tekniker

Du kommer att arbeta på en modern IT-avdelning som hanterar alla IT-relaterade frågor för Be-Ge koncernens olika företag, som finns både inom och utom Sveriges gränser. Din profil Som IT-tekniker hos oss ska du tycka om problemlösning, både gällande hård- och mjukvara. Som person ska du vara positiv, noggrann ordningsam, kunna ta egna initiativ och ha en egen vilja att ständigt lära dig nya saker. Du tycker även om utmaningar och att jobba i projektform. D... Visa mer
Du kommer att arbeta på en modern IT-avdelning som hanterar alla IT-relaterade frågor för Be-Ge koncernens olika företag, som finns både inom och utom Sveriges gränser.
Din profil
Som IT-tekniker hos oss ska du tycka om problemlösning, både gällande hård- och mjukvara. Som person ska du vara positiv, noggrann ordningsam, kunna ta egna initiativ och ha en egen vilja att ständigt lära dig nya saker. Du tycker även om utmaningar och att jobba i projektform. Du ska ha utbildning inom data/ IT och ha jobbat med server/ nätverksadministration.
Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som IT-tekniker kommer att innebära mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara involverad i utbyggnad, drift, övervakning och underhåll av IT-system.
I uppgifterna ingår bland annat installation av hård och mjukvara, klient- och serveradministration, nätverksadministration, licens- och kontohantering, dokumentation, samt härutöver ge stöd och support till användarna. Arbetet kan också innebära deltagande i olika typer av verksamhetsprojekt och inte bara IT-projekt.
Tjänsten förutsätter också att du:
har jobbat med Windows server/Active Directory.
behärskar klient OS Windows 7, Windows 10, Windows 11 och Android.
har jobbat med Windows server, datornätverk och har minst 1 års erfarenhet.
har körkort B för manuell växellåda.
har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska, även avseende IT-relaterade termer.
kan jobba systematiskt och enligt upprättade rutiner samt rapportera i ett ärendehanteringssystem.

Har du kunskaper inom något eller några av följande områden är det meriterande:
MS 365
SD-WAN.
Virtualisering Hyper-V och/ eller vmware
någon känd brandvägg
Unix/Linux / My
Redmine
Wordpress
Veem Backup
Samsung KNOX MDM
Om du är certifierad i något relaterat område.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i en stabil och familjeägd koncern, som verkar i en internationell miljö. Arbetet innebär dagliga kontakter med våra medarbetare som finns i 6 länder. Tjänsten är på heltid med ordinarie placering på huvudkontoret i centrala Oskarshamn, men kan även innebära arbete ute på koncernens olika företag. Arbete på distans kan även vara en möjlighet. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag och märk den med ”IT2023”.
Om Be-Ge koncernen
Be-Ge koncernen med huvudkontor i Oskarshamn grundades 1934 och ägs fortfarande av familjen Persson. Koncernen bedriver verksamhet inom tre divisioner:
- Be-Ge Vehicle Division marknadsför och säljer last-och personbilar samt tillhandahåller service och reparationer för fordon.
- Be-Ge Component Division är koncernens legotillverkande enheter med produktion av plåtkomponenter, pressdetaljer och verktyg. Härutöver utförs sömnads- och monteringsarbeten samt lackeringstjänster.
- Be-Ge Seating Division. Divisionen utvecklar, tillverkar och marknadsför fjädrande och fasta förarstolar, passagerarstolar, bevaknings- och kontorsstolar, support- och sadelstolar samt ljudabsorbenter och tillbehör för stolsprodukterna.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Be-Ge söker Kommunikatör

Rollen som kommunikatör är bred och du kommer att arbeta med alla delar inom området. Du är både strategiskt och operativt kommunikationsstöd till verksamheterna. Du kommer att analysera och stödja kommunikationsbehov, formulera budskap i olika språk, genomföra kommunikationsinsatser, kommunikations och utvecklingsprojekt. Du kommer även att producera och publicera text, bild och film i såväl tryckt som digital media, du ska vara en god skribent. Tillsamma... Visa mer
Rollen som kommunikatör är bred och du kommer att arbeta med alla delar inom området. Du är både strategiskt och operativt kommunikationsstöd till verksamheterna. Du kommer att analysera och stödja kommunikationsbehov, formulera budskap i olika språk, genomföra kommunikationsinsatser, kommunikations och utvecklingsprojekt.
Du kommer även att producera och publicera text, bild och film i såväl tryckt som digital media, du ska vara en god skribent. Tillsammans är det du och din kollega som säkerställer att riktlinjer och regler i vår varumärkesmanual används på rätt sätt över hela koncernen.
Förkunskaper/kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom kommunikation/journalistik/media eller liknande.
Har god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och skrift,
B-körkort är ett krav.
Har grundläggande kunskaper i WordPress.
Har grundläggande kunskaper i Microsoft Office.
Har kunskaper i Adobe Creative Cloud-paketet, som t.ex. Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Premier Pro samt Adobe Acrobat.Om dig
Du trivs att jobba i en mindre arbetsgrupp som är ansvariga för att effektivt utföra uppgifter i en internationell koncern. Som person är du positiv, nyfiken, noggrann och kreativ och bidrar med energi och idéer. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Visa mindre

Be-Ge Företagen AB söker en IT-tekniker

Be-Ge Företagen AB söker en IT-tekniker Du kommer att arbeta på en modern IT-avdelning som hanterar IT-relaterande frågor för Be-Ge koncernens olika företag, som finns både inom och utom Sveriges gränser. Som IT-tekniker hos oss ska du tycka om problemlösning, både gällande hård- och mjukvara. Som person ska du vara positiv, noggrann ordningsam, kunna ta egna initiativ och ha en egen vilja att ständigt lära dig nya saker. Du ska även tycka om utmaningar oc... Visa mer
Be-Ge Företagen AB söker en IT-tekniker
Du kommer att arbeta på en modern IT-avdelning som hanterar IT-relaterande frågor för Be-Ge koncernens olika företag, som finns både inom och utom Sveriges gränser.
Som IT-tekniker hos oss ska du tycka om problemlösning, både gällande hård- och mjukvara. Som person ska du vara positiv, noggrann ordningsam, kunna ta egna initiativ och ha en egen vilja att ständigt lära dig nya saker. Du ska även tycka om utmaningar och att jobba i projektform.
Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som IT-tekniker kommer att innebära mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara involverad i utbyggnad, drift, övervakning och underhåll av IT-system.
I uppgifterna ingår bland annat installation av hård och mjukvara, klient och serveradministration nätverksadministration; licens- och kontohantering, dokumentation, även ge stöd och support till användarna.
Arbetet kan också inbära att delta i olika verksamhetsprojekt och inte bara IT-projekt.
Kompetenskrav
Du ska ha utbildning inom data/ IT och ha jobbat med serveradministration och Windows AD.
Tjänsten förutsätter också att du:
Har jobbat med Windows server/Active Directory.
Behärskar klient OS Windows 7 och Windows 10 och Android.
Har jobbat med Windows server datornätverk och har erfarenhet av nätverksadministration att hantera system som brukar förekomma i ett WAN.
Har körkort B.
Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska, även avseende IT-relaterade termer.

Har du kunskaper inom något eller några av följande områden är det meriterande: Visa mindre

Be-Ge Företagen AB / IT avd. söker en Team Leader

Ansök    Dec 13    Be-GE Företagen AB    IT-samordnare
Du kommer att arbeta på en modern IT-avdelning som hanterar IT-relaterade frågor för Be-Ge koncernens olika företag, som finns både inom och utom Sveriges gränser. Du ska som Team Leader hos oss tycka om högt tempo. Som person ska du vara positiv, noggrann, ordningsam och drivande. Du ska även tycka om utmaningar och att jobba både i grupp och projektform. Dina arbetsuppgifter Tjänsten som Team Leader innehåller många varierande arbetsuppgifter och du kom... Visa mer
Du kommer att arbeta på en modern IT-avdelning som hanterar IT-relaterade frågor för Be-Ge koncernens olika företag, som finns både inom och utom Sveriges gränser.
Du ska som Team Leader hos oss tycka om högt tempo. Som person ska du vara positiv, noggrann, ordningsam och drivande. Du ska även tycka om utmaningar och att jobba både i grupp och projektform.
Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som Team Leader innehåller många varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara engagerad i utbyggnad, drift, övervakning och underhåll av IT-system.
Som Team Leader kommer du ha en ledande roll i hanteringen av hela livscykeln hos våra IT- system och klienter, men även i hanteringen av vår infrastruktur inom IT och våra serverlösningar. Det innefattar hela kedjan från design och implementering till förvaltning och avveckling/förnyelse. I ditt arbete ansvarar du för resursplanering, beställningar, dokumentation och uppföljning. Du kommer också att ha kontakt med och koordinera våra leverantörer och externa konsulter. I livscykelhanteringen ingår även problemhantering och förbättringsarbete för att få en kvalitativ leverans genom våra processflöden.
Tjänsten förutsätter också att du:
· Har ett brett kompetensområde inom IT.
· Har förmåga att koordinera konsulter och teknikerna i avdelningen.
· Har förmåga att leda och driva projekt.
· Har erfarenhet från samma eller motsvarande roll.
· Har körkort B.
· Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska, även avseende IT-relaterade termer.
Härutöver ska du ha god insikt om processer i en producerande verksamhet samt ha en bra kännedom om beståndsdelar i ett IT system / struktur.
Har du kunskaper inom något eller några av följande områden är det meriterande:
· Olika typer av ISO standarder som t.ex. ITIL.
· Windows server/Active Directory och Azure AD.
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i en stabil och familjeägd koncern, som verkar i en internationell miljö. Arbetet innebär dagliga kontakter med våra medarbetare som finns i sex länder. Tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i centrala Oskarshamn, men kan även innebära arbete ute på koncernens olika företag.
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Be-Ge Företagen AB söker en IT-tekniker

Be-Ge Företagen AB söker en IT-tekniker Du kommer att arbeta på en modern IT-avdelning som hanterar de IT-relaterande frågorna för Be-Ge koncernens olika företag, som finns både inom och utom Sveriges gränser. Som IT-tekniker hos oss ska du tycka om problemlösning, både gällande hård- och mjukvara. Som person ska du vara positiv, noggrann ordningsam, kunna ta egna imitativ och ha en egen vilja att ständigt lära dig nya saker. Du tycker även om utmaningar... Visa mer
Be-Ge Företagen AB söker en IT-tekniker

Du kommer att arbeta på en modern IT-avdelning som hanterar de IT-relaterande frågorna för Be-Ge koncernens olika företag, som finns både inom och utom Sveriges gränser.

Som IT-tekniker hos oss ska du tycka om problemlösning, både gällande hård- och mjukvara. Som person ska du vara positiv, noggrann ordningsam, kunna ta egna imitativ och ha en egen vilja att ständigt lära dig nya saker. Du tycker även om utmaningar och att jobba i projektform.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som IT-tekniker kommer att innebära mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara involverad i utbyggnad, drift, övervakning och underhåll av IT-system.

I uppgifterna ingår bl.a. installation av hård och mjukvara, klient och server administration nätverksadministration; licens- och kontohantering, dokumentation, datasäkerhet samt risk- och sårbarhetshantering, även ge stöd och support till användarna. Arbetet kan också inbära att delta i olika verksamhetsprojekt och inte bara IT-projekt.

Kompetenskrav
Du ska ha utbildning inom data/ IT och ha jobbat med server administration och Windows AD.

Tjänsten förutsätter också att du:
-har jobbat med Windows server/Active Directory.
-behärskar klient OS Windows 7 och Windows 10 och Android.
-har en klar förståelse av virtualisering och har erfarenhet av Hyper-V.
-behärskar datornätverk och har erfarenhet av nätverksadministration att hantera system som brukar förekomma i ett WAN.
-har körkort B.
-har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska, även avseende IT-relaterade termer.

Har du kunskaper inom något eller några av följande områden är det meriterande:
-Säkerhetsprogram av olika slag och märke.
-MS Exchange / MS
-Unix/Linux / My
-Redmine
-WordPress
-Veem
-Jeeves ERP
-MDM/ WSUS

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i en stabil och familjeägd koncern, som verkar i en internationell miljö. Arbetet innebär dagliga kontakter med våra medarbetare som finns i 7 länder. Tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i centrala Oskarshamn, men kan även innebära arbete ute på koncernens olika företag.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre