Lediga jobb Döderhults församling i Oskarshamn

Se alla lediga jobb från Döderhults församling i Oskarshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Oskarshamn som finns inom det yrket.

Kyrkvaktmästare Kristdala samarbetskyrka

Döderhults församling söker kyrkvaktmästare för inre- och yttre tjänst i Kristdala samarbetskyrka. I arbetsuppgifterna ingår trädgårdsarbete, fastighetsvård och övrigt förekommande vaktmästaruppgifter utomhus och inomhus. I tjänsten ingår också vaktmästarsysslor i samband med gudstjänster och kyrkliga förrättningar, kvälls- och helgtjänstgöring förekommer. Placeringsorten är Kristdala men tjänstgöring i församlingens övriga distrikt förekommer också därför... Visa mer
Döderhults församling söker kyrkvaktmästare för inre- och yttre tjänst i Kristdala samarbetskyrka.
I arbetsuppgifterna ingår trädgårdsarbete, fastighetsvård och övrigt förekommande vaktmästaruppgifter utomhus och inomhus. I tjänsten ingår också vaktmästarsysslor i samband med gudstjänster och kyrkliga förrättningar, kvälls- och helgtjänstgöring förekommer. Placeringsorten är Kristdala men tjänstgöring i församlingens övriga distrikt förekommer också därför är B- körkort och tillgång till egen bil en förutsättning för tjänsten.
Erfarenhet av motsvarande uppgifter kan vara meriterande.


Senaste ansökningsdag är den 19/3 2021.

Information om tjänsten lämnas av arbetsledande kyrkvaktmästare Bertil Josefsson 0491- 76 11 41 Visa mindre

Församlingsvärd/-värdinna, Vikariat 80%

Vi söker en vikarierande församlingsvärd eller församlingsvärdinna. Arbetsuppgifter inkluderar bl.a. lokalvård, tvätt, inköp, enklare matlagning och servering. Vikariatet är fr.o.m. 14 augusti 2023 t.o.m. 31 augusti 2024. Skicka in CV med referenser senast 16 juni. Ansökningar granskas löpande. Visa mer
Vi söker en vikarierande församlingsvärd eller församlingsvärdinna. Arbetsuppgifter inkluderar bl.a. lokalvård, tvätt, inköp, enklare matlagning och servering. Vikariatet är fr.o.m. 14 augusti 2023 t.o.m. 31 augusti 2024. Skicka in CV med referenser senast 16 juni. Ansökningar granskas löpande. Visa mindre

Barn- och ungdomsledare i Kristdala samarbetskyrka

Ansök    Jan 25    Döderhults församling    Ungdomsledare
Är du vår nya barn- och ungdomsledare? Kristdala samarbetskyrka söker en ny medarbetare! I tjänsten ingår arbete med barn i låg- och mellanstadieåldern samt arbete med ungdomar – till exempel barngrupper, ungdomsgrupper och konfirmandverksamhet. Som ledare för dessa grupper kommer du vara med att ta fram nya idéer och utveckla och bygga upp verksamheten. Tillsammans med andra kommer du ha ansvar för undervisningen av barn och ungdomar och du kommer också... Visa mer
Är du vår nya barn- och ungdomsledare? Kristdala samarbetskyrka söker en ny medarbetare!

I tjänsten ingår arbete med barn i låg- och mellanstadieåldern samt arbete med ungdomar – till exempel barngrupper, ungdomsgrupper och konfirmandverksamhet. Som ledare för dessa grupper kommer du vara med att ta fram nya idéer och utveckla och bygga upp verksamheten. Tillsammans med andra kommer du ha ansvar för undervisningen av barn och ungdomar och du kommer också ha ett visst administrativt ansvar. I tjänsten ingår även arbete med annan verksamhet i församlingen som anknyter till barn- och ungdomsverksamheten. Det kan gälla gudstjänster där barn och ungdomar är engagerade - du är givetvis med och planerar och leder familjegudstjänster och du kan även komma att predika vid behov.

50% av tjänsten är specifikt knuten till Kristdala samarbetskyrka och som anställd är du placerad i Kristdala. I Kristdala kommer du arbeta nära samarbetskyrkopräst, kantor och församlingsassistent. 35% av tjänsten är knuten till Döderhults församling vilket gör att det förekommer tjänstgöring i hela församlingen. Du är alltså del av ett större arbetslag och deltar i gemensamma möten.

Vi söker dig som:
- kan ställa sig bakom församlingens värdegrund och vision
- är utåtriktad, nätverkare och har god samarbetsförmåga
- finner glädje i att leda, inspirera och undervisa barn och ungdomar

Pedagogisk utbildning och erfarenhet från ledarfunktioner är meriterande. Vid tillsättandet av tjänsten tar vi stor hänsyn till personliga egenskaper, livssituation och gåvor.

Kristdala samarbetskyrka är ett samarbete mellan EFS och Döderhults församling (Svenska kyrkan). Verksamheten diskuteras och planeras i ett samarbetsråd. EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. EFS vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet. EFS vision är ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning på 85% som inleds med 6 månaders provanställning. EFS är arbetsgivare. För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska, Ledarna, Akademikerförbunden och Kommunal. Facklig representant:

Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till [email protected] alt Döderhults församling, kyrkebyvägen 2, 572 51 Oskarshamn.

Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 11 februari 2022 Visa mindre