Lediga jobb Rejlers AB (publ) i Oskarshamn

Se alla lediga jobb från Rejlers AB (publ) i Oskarshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Oskarshamn som finns inom det yrket.

Elkonstruktion - Disciplinledare

Ansök    Jul 3    Rejlers AB (publ)    Elkonstruktör
Vi söker nu ytterligare en kollega till vårt härliga industri-gäng i vackra och "stenrika" Oskarshamn! Teamet består av 15 Rejlare med en mångfasetterad kunskap som sträcker sig över flertalet discipliner, huvudinriktningen i gruppen är projektledning men vi har även stor kompetens inom bland annat elkonstruktion och hållbarhet, för att nämna några. ABOUT THE JOB Som disciplinledare inom elkonstruktionarbetar du i projekt mot våra kunder med elkonstrukti... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en kollega till vårt härliga industri-gäng i vackra och "stenrika" Oskarshamn! Teamet består av 15 Rejlare med en mångfasetterad kunskap som sträcker sig över flertalet discipliner, huvudinriktningen i gruppen är projektledning men vi har även stor kompetens inom bland annat elkonstruktion och hållbarhet, för att nämna några.

ABOUT THE JOB
Som disciplinledare inom elkonstruktionarbetar du i projekt mot våra kunder med elkonstruktion inom kärnkraftsindustrin. Du agerar kravställare i tidiga skeden av projekten och säkerställer att alla krav är tydligt definierade. Under projektets gång ansvarar du för att följa upp att konstruktionen uppfyller de fastställda kraven. Din arbetsplats kommer vara delvis på kundens anläggning, men du kommer även ha möjlighet att arbeta från vårt Rejlers-kontor.
Rejlers har siktet inställt på att bli branschens mest lärande organisation #HomeOfTheLearningMinds. Som disciplinledare kommer du att ha goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Med tiden kommer du att ges möjlighet att axla större ansvar och ta på dig fler utvecklande uppdrag!

WHO ARE YOU?
För att lyckas i rollen har du antingen relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Utöver det har du minst 5 års arbetslivserfarenhet av elkonstruktion inom kärnkraftsindustrin.
För att lyckas i rollen har du:
Gedigen kunskap och erfarenhet i Master Concept Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Svenskt medborgarskapB-körkort
Det är meriterande för rollen om du har:
Erfarenhet och kunskap i andra förekommande verktyg inom elkonstruktion såsom elprocad, eplan, febdok eller liknande. Tidigare erfarenhet från ledande tekniska rollerTidigare erfarenhet frånkonsultrollen
Även dina personliga egenskaper väger tungt hos oss, som person bör du vara lyhörd både gentemot dina kollegor och våra kunder. Du har ett öppet sinne och är nyfiken, du ser positivt på att dela med dig av dina kunskaper såväl som att lära dig av andra. Du har även god kommunikationsförmåga och det faller dig naturligt att på ett enkelt sätt kommunicera med andra oavsett teknisk förkunskap.

WHAT YOU GET
Förutom ett roligt och varierat arbete så blir du en del av ett kompetent och sammansvetsat team med stort fokus på att ha roligt tillsammans under tiden som vi topp-levererar till våra kunder! Du blir en del av en öppen och välkomnade atmosfär, samtidigt som du arbetar i en verksamhet präglad av nyfikenhet, förändring och glädje! Hos oss finner du dessutom specialister inom en mängd olika områden!
Du ingår i industri-divisionens region Syd, där du tillsammans med dina drygt 170 kollegor i Syd-Sverige bidrar till våra industrikunders verksamheter. I regionen har vi många strängar på vår lyra, utöver elkonstruktionär vi också experter inom automation, projektledning, mekanikkonstruktion, hållbarhet, maskinsäkerhet samt process- och anläggning för att nämna några. Vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper till varandra. Vår vision är #Home of the learning minds, vi tycker att det är viktigt med en stimulerande miljö där man får möjlighet att lära sig nya saker och utvecklas tillsammans.

Under sommarsemestern kan vår återkoppling dröja - men vi försäkrar dig om att vi återkommer så snart vi är tillbaka. Vi uppskattar ditt tålamod och hoppas att du, precis som vi, också njuter av en härlig sommarsemester!

Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Vissa roller kräver även annan kontroll, såsom t.ex. säkerhetsprövning, innan uppdrag hos vissa kunder - om det är aktuellt för tjänsten du sökt så kommer du att få mer information kring det i ett senare skede. Ytterligare information finns även på vår hemsida.Behandling av personuppgifter | Rejlers
Läs mer om din rekryteringsresa och våra olika steg i processen --> här!Vi granskar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
HOME
Våra medarbetare är grunden för vår framgång och utveckling. Hos oss ska varje medarbetare känna sig betydelsefull, uppmärksammad och delaktig.
LEARNING
Våra medarbetares kunskap och erfarenhet är fundamental för vår framgång och förmåga att utveckla morgondagens hållbara samhälle. Lärandet är med oss hela tiden i allt vi gör – hos oss är du ständigt under utveckling.
MINDS
Med en nyfiken inställning som uppmuntrar och inspirerar till nytänkande, vågar vi utmana både oss själva och vår omgivning. Vårt fokus ligger på att främja ett ledarskap präglat av uppmuntran, förtroende och god kommunikation. Lika viktigt är medarbetarskapet där vi alla har ett eget ansvar för lärande och ständig utveckling.
Läs mer om vår kultur här:Our Culture | Rejlers Visa mindre

Projektledare

Ansök    Feb 5    Rejlers AB (publ)    Fordonsingenjör
Vi söker nu en projektledare inom industri till vårt skickliga team i Oskarshamn. Hos oss får du möjlighet att växa som ledare, forma våra kunders framtid mot en mer hållbar utveckling och jobba med några av de mest spännande kunderna i branschen. ???? ABOUT THE JOB Vi arbetar med en stor variation av projekt och kunder. Som projektledare hos oss kommer du bland annat att: Ansvara för att planera, organisera och genomföra projekt inom olika industriel... Visa mer
Vi söker nu en projektledare inom industri till vårt skickliga team i Oskarshamn. Hos oss får du möjlighet att växa som ledare, forma våra kunders framtid mot en mer hållbar utveckling och jobba med några av de mest spännande kunderna i branschen. ????


ABOUT THE JOB

Vi arbetar med en stor variation av projekt och kunder. Som projektledare hos oss kommer du bland annat att:

Ansvara för att planera, organisera och genomföra projekt inom olika industriella områden.
Leda projektteam (utveckling, inköp, logistik, process, konstruktion, automation mfl) och leverantörer.
Säkerställa att projekten utförs enligt tidsplan, budget och kvalitetskrav.
Jobba nära andra team (finans, juridik).WHO ARE YOU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att kommunikativ, ansvarstagande och drivande är några av dina främsta! Du prioriterar teamet och har förmågan att skapa en stark känsla av meningsfullhet inom gruppen. Det faller dig naturligt att kommunicera begripligt med kollegor och kunder, oavsett deras tekniska förkunskaper. Du räds inte för att ta ansvar och har förmågan att engagera teamet samt skapa en god arbetsmiljö där alla bidrar och känner sig delaktiga. Som projektledare spelar du, tillsammans med dina kollegor, en central roll i att forma både Rejlers och våra kunders framtid mot en mer hållbar utveckling.

Storlek och komplexitet i projekten kan komma att variera, vissa gånger kommer du därför att driva flera projekt parallellt vilket ställer krav på god planerings-och anpassningsförmåga.

För att trivas i rollen har du:

En relevant utbildning (B.Sc / M.Sc eller liknande) alternativt likvärdig kompetens införskaffad genom tidigare arbete.
Minst ett par års arbetslivserfarenhet av att leda projekt
Flytande kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska i tal och skrift
Då resor och arbete hos våra kunder är en naturlig del av tjänsten är det viktigt att du är öppen för, och har möjlighet att resa när det krävs.

Det är meriterande för rollen om du även har:
Erfarenhet från industri
Erfarenhet från fordonsindustrinWHAT YOU GET

Förutom ett roligt och varierat arbete så blir du en del av ett kompetent och sammansvetsat team med stort fokus på att ha roligt tillsammans under tiden som vi topp-levererar till våra kunder! Du blir en del av en öppen och välkomnade atmosfär, samtidigt som du arbetar i en verksamhet präglad av nyfikenhet, förändring och glädje! Hos oss finner du dessutom specialister inom en mängd olika områden!

Du ingår i industri-divisionens region Syd, där du tillsammans med dina dryga 170 kollegor i Syd-Sverige bidrar till våra industrikunders verksamheter. I regionen har vi många strängar på vår lyra, utöver Projektledning är vi också experter inom automation, mekanikkonstruktion, el-konstruktion, hållbarhet, maskinsäkerhet samt process- och anläggning för att nämna några. Vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper till varandra. Vår vision är #Home of the learning minds, (https://www.rejlers.se/Om-Rejlers/) vi tycker att det är viktigt med en stimulerande miljö där man får möjlighet att lära sig nya saker och utvecklas tillsammans.Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Vissa roller kräver även annan kontroll, såsom t.ex. säkerhetsprövning, innan uppdrag hos vissa kunder - om det är aktuellt för tjänsten du sökt så kommer du att få mer information kring det i ett senare skede. Ytterligare information finns även på vår hemsida.
Behandling av personuppgifter | Rejlers

Läs mer om din rekryteringsresa och våra olika steg i processen --> här!
Vi granskar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

HOME

Våra medarbetare är grunden till vår framgång och utveckling. Hos oss ska varje medarbetare känna sig betydelsefull, uppmärksammad och delaktig.

LEARNING

Våra medarbetares kunskap och erfarenhet helt avgörande för vår framgång och förmåga att utveckla morgondagens hållbara samhälle. Lärandet är med oss hela tiden i allt vi gör - hos oss är man under ständig utveckling!

MINDS

Med en nyfiken inställning som uppmuntrar och inspirerar till nytänkande, vågar vi utmana både oss själva och vår omgivning. Vi har ett starkt fokus på ett uppmuntrande, tillitsfullt och kommunikativt ledarskap. Lika viktigt är medarbetarskapet där vi alla har ett eget ansvar för lärande och ständig utveckling.

Läs mer om vår kultur här: Our Culture | Rejlers (https://eur01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https://www.rejlers.se/karriar/life-at-rejlers/our-culture/&data=05|02|[email protected]|08397c2a380944ac198108dc02e72f52|1c12e5e7ba9241528006b0ad49c006e7|0|0|638388439171887590|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|3000|||&sdata=mAOLRgwa31bZCWumHHDB4Ra9FaFvOsb8qryX/OSzYw4=&reserved=0) Visa mindre

Projektledare

Ända sedan de första konstruktionerna påbörjades i början av 1960-talet fram till idag är Rejlers en betydande aktör inom den svenska kärnkraftsindustrin. Idag genomförs kontinuerliga ombyggnads- och moderniseringsprogram för att öka säkerheten, tillgängligheten och eleffekten. Till vår verksamhet i Oskarshamn söker vi nu fler kollegor som vill vara med och arbeta med svensk kärnkraft! ? ABOUT THE JOB På Rejlers är vi med i flertalet olika delar inom kun... Visa mer
Ända sedan de första konstruktionerna påbörjades i början av 1960-talet fram till idag är Rejlers en betydande aktör inom den svenska kärnkraftsindustrin. Idag genomförs kontinuerliga ombyggnads- och moderniseringsprogram för att öka säkerheten, tillgängligheten och eleffekten. Till vår verksamhet i Oskarshamn söker vi nu fler kollegor som vill vara med och arbeta med svensk kärnkraft! ?

ABOUT THE JOB

På Rejlers är vi med i flertalet olika delar inom kundens organisation och inom olika roller. Kärnkraften står för inför en period där man kommer att behöva förstärka sin organisation på många plan med konsulter, därför söker vi nu en projektledare för uppdrag hos våra kunder. Som projektledare hos oss kommer
du ansvara för projekt inom kärnkraftsindustrin. Du ansvarar
för utförande, kvalitet, resursplanering, tid och ekonomi.

Som projektledare kommer du exempelvis arbeta med:

?Att driva projekt
inom kärntekniska anläggningar
?Att leda, planera, följa upp,
prognostisera och rapportera
?Att leda och delta i
utredningar, analyser, förstudier och genomförande av projekt
?Att definiera krav, ta fram
specifikationer och leda eller delta i upphandlingar

WHO ARE YOU?

Med dig har du relevant utbildningsbakgrund samt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom projektledning, har du dessutom erfarenhet från kärnkraft ser vi det som ett stort plus! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att driv, ansvarstagande och god kommunikationsförmåga är några av dina. Att dela kunskap med kollegor i din närhet kommer naturligt för dig och du trivs i en lärande miljö.

Har du även några av följande erfarenheter ser vi det som starkt meriterande:

- Erfarenhet som projektledare inom kärnkraft eller industri

- Erfarenhet inom mekanisk/elektrisk konstruktion mot kärnkraft eller industri

- Vana av att skriva rapporter och att göra analyser

För tjänsten krävs att du har svenskt medborgarskap, behärskar svenska och engelska väl samt att du innehar B-körkort.WHAT YOU GET

Du får oss! Ditt närmste team i Oskarshamn består av ca 15 kollegor, ett multidisciplinärt team med kompetens som spänner över flera områden - från projektledning och management till elkonstruktion, hållbarhet och maskinsäkerhet.

Du blir även en del i industri-divisionens region syd, där du tillsammans med dina dryga 150 kollegor i södra Sverige bidrar till våra industrikunders verksamheter. I regionen har vi många strängar på vår lyra, utöver projektledning är vi också experter inom automation, mekanikkonstruktion, maskinsäkerhet och process- och anläggning för att nämna några. Vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper till varandra, vilket innebär att här finns stora möjligheter för dig att utvecklas. #HomeOfTheLearningMinds (https://www.rejlers.se/Karriar/Livet-pa-Rejlers/)

Observera: För att arbeta i uppdrag mot kärnkraft krävs godkänd säkerhetsprövning. Om du blir anställd hos oss innebär det att du behöver genomgå en säkerhetsprövning innan eventuellt uppdrag mot kärnkraft kan påbörjas.

???? Under julledigheten kan återkopplingen komma att dröja längre än vanligt, vi hör av oss till dig igen så snart vi är tillbaka!

Läs mer om din rekryteringsresa och våra olika steg i processen --> här! (https://career.rejlers.se/)
Vi granskar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

HOME

Våra medarbetare är grunden till vår framgång och utveckling. Hos oss ska varje medarbetare känna sig betydelsefull, uppmärksammad och delaktig.

LEARNING

Våra medarbetares kunskap och erfarenhet helt avgörande för vår framgång och förmåga att utveckla morgondagens hållbara samhälle. Lärandet är med oss hela tiden i allt vi gör - hos oss är man under ständig utveckling!

MINDS

Med en nyfiken inställning som uppmuntrar och inspirerar till nytänkande, vågar vi utmana både oss själva och vår omgivning. Vi har ett starkt fokus på ett uppmuntrande, tillitsfullt och kommunikativt ledarskap. Lika viktigt är medarbetarskapet där vi alla har ett eget ansvar för lärande och ständig utveckling.

Läs mer om vår kultur här: OUR WAY Visa mindre

El-konstruktör

Ända sedan de första konstruktionerna påbörjades i början av 1960-talet fram till idag är Rejlers en betydande aktör inom den svenska kärnkraftsindustrin. Idag genomförs kontinuerliga ombyggnads- och moderniseringsprogram för att öka säkerheten, tillgängligheten och eleffekten. Till vår verksamhet i Oskarshamn söker vi nu fler kollegor som vill vara med och arbeta med svensk kärnkraft! ? ABOUT THE JOB På Rejlers är vi med i flertalet olika delar inom kun... Visa mer
Ända sedan de första konstruktionerna påbörjades i början av 1960-talet fram till idag är Rejlers en betydande aktör inom den svenska kärnkraftsindustrin. Idag genomförs kontinuerliga ombyggnads- och moderniseringsprogram för att öka säkerheten, tillgängligheten och eleffekten. Till vår verksamhet i Oskarshamn söker vi nu fler kollegor som vill vara med och arbeta med svensk kärnkraft! ?

ABOUT THE JOB

På Rejlers är vi med i flertalet olika delar inom kundens organisation och inom olika roller. Kärnkraften står för inför en period där man kommer att behöva förstärka sin organisation på många plan med konsulter. Vi söker därför elkonstruktörer med inriktning mot kärnkraft för uppdrag hos våra kunder.

Att arbeta som el-konstruktör kan exempelvis innefatta arbete med:

? Genomföra utredningar, förstudier, förprojekt och idrifttagningar
? Utveckla ställverkslösningar, motorstyrningar, skåpskonstruktioner och dimensionering
? Upprätta tekniska beskrivningar och kalkylerWHO ARE YOU?

Du bör ha en relevant utbildningsbakgrund samt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion och/eller installation och en stark vilja att fortsätta utvecklas. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett genuint intresse för elkonstruktion. Du behärskar relevanta konstruktionsverktyg såsom Master Concept, Eplan, ElproCad eller dyl. och är du även väl förtrogen med standarder för kärnkraft är det starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, hög ansvarskänsla och en stark vilja att utvecklas. Du trivs i en lärande miljö där samarbete och delning av kunskaper och erfarenheter mellan kollegor är en naturlig del av arbetskulturen.

För tjänsten krävs att du har svenskt medborgarskap, behärskar svenska och engelska väl samt att du innehar B-körkort.

WHAT YOU GET

Du får oss! Ditt närmste team i Oskarshamn består av ca 15 kollegor, ett multidisciplinärt team med kompetens som spänner över flera områden - från projektledning och management till elkonstruktion, hållbarhet och maskinsäkerhet.

Du blir även en del i industri-divisionens region syd, där du tillsammans med dina dryga 150 kollegor i södra Sverige bidrar till våra industrikunders verksamheter. I regionen har vi många strängar på vår lyra, utöver el-konstruktion är vi också experter inom automation, mekanikkonstruktion, maskinsäkerhet, projektledning och process- och anläggning för att nämna några. Vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper till varandra, vilket innebär att här finns stora möjligheter för dig att utvecklas. #HomeOfTheLearningMinds (https://www.rejlers.se/Karriar/Livet-pa-Rejlers/)

Observera: För att arbeta i uppdrag mot kärnkraft krävs godkänd säkerhetsprövning. Om du blir anställd hos oss innebär det att du behöver genomgå en säkerhetsprövning innan eventuellt uppdrag mot kärnkraft kan påbörjas.

???? Under julledigheten kan återkopplingen komma att dröja längre än vanligt, vi hör av oss till dig igen så snart vi är tillbaka!

Läs mer om din rekryteringsresa och våra olika steg i processen --> här! (https://career.rejlers.se/)
Vi granskar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

HOME

Våra medarbetare är grunden till vår framgång och utveckling. Hos oss ska varje medarbetare känna sig betydelsefull, uppmärksammad och delaktig.

LEARNING

Våra medarbetares kunskap och erfarenhet helt avgörande för vår framgång och förmåga att utveckla morgondagens hållbara samhälle. Lärandet är med oss hela tiden i allt vi gör - hos oss är man under ständig utveckling!

MINDS

Med en nyfiken inställning som uppmuntrar och inspirerar till nytänkande, vågar vi utmana både oss själva och vår omgivning. Vi har ett starkt fokus på ett uppmuntrande, tillitsfullt och kommunikativt ledarskap. Lika viktigt är medarbetarskapet där vi alla har ett eget ansvar för lärande och ständig utveckling.

Läs mer om vår kultur här: OUR WAY Visa mindre

Hållbarhetskonsult

Hållbarhet blir ett alltmer viktigt inslag i vardagen hos många av våra kunder, Rejlers tar en ledande roll i omställningen till förnybar energi och omvandlingen av infrastruktur, industri och fastigheter. Med vår kunskap och expertis vill vi skapa en mer hållbar framtid, därför söker vi nu fler kollegor som brinner lika mycket för hållbarhet som vi! ???? ABOUT THE JOB Som hållbarhetskonsult kommer du att arbeta strategiskt med hållbarhetsarbetet, göra hå... Visa mer
Hållbarhet blir ett alltmer viktigt inslag i vardagen hos många av våra kunder, Rejlers tar en ledande roll i omställningen till förnybar energi och omvandlingen av infrastruktur, industri och fastigheter. Med vår kunskap och expertis vill vi skapa en mer hållbar framtid, därför söker vi nu fler kollegor som brinner lika mycket för hållbarhet som vi! ????

ABOUT THE JOB
Som hållbarhetskonsult kommer du att arbeta strategiskt med hållbarhetsarbetet, göra hållbarhetsanalyser och ansvara för hållbarhetssamordningen hos våra kunder. Vi arbetar med ett brett spektra av kunder, främst men inte uteslutande inom industri-sektorn.

WHO ARE YOU?

Är du en prestigelös lagspelare med förmåga att ta initiativ och driva ditt arbete framåt? Trivs du i en lärande miljö där vi lär oss av varandra? Är du flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och uppdrag över tid? Då kommer du utan tvekan att trivas hos oss på Rejlers! ????

För den här rollen krävs att du har relevant utbildning på högskolenivå eller högre. Du har några års relevant arbetslivserfarenhet inom hållbarhet och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Då du har med dig några års erfarenhet inom hållbarhet i ryggsäcken tror vi även att du har erfarenhet och kunskap av några av följande:

Väsentlighetsanalys
Laganalyser
EU-taxonomin
CSRD & ESRS
Agenda 2030
Science Based Targets
Cirkulär ekonomi
LCA och klimatberäkningar enligt tex GHG protokollet
Klimatriskanalys

WHAT YOU GET

På vårt kontor i centrala Oskarshamn (https://www.rejlers.se/Karriar/Livet-pa-Rejlers/) är vi totalt cirka 20 kollegor med olika kompetens och bakgrund. Utöver teamet av dessa kollegor ingår du i Rejlers Industrydivision i Syd som består av strax över 150 kollegor som huserar på ett flertal orter i längs Sveriges sydöstra sida, genom Skåne och västkusten upp till Halmstad. Vi är ett stort lag som tillsammans utgör en enorm kunskapsbank, vi arbetar inom såväl elkonstruktion, automation, mekanik, produktutveckling, processkonstruktion och projektledning inom olika teknikområden. Tack vare det stora laget finns det alltid kollegor att ta hjälp av och också dela med sig till - det är därför vi är #HomeOfTheLearningMinds

Kulturen på våra kontor genomsyras av gemenskap och samarbete tack vare ett härligt gäng kollegor! Oavsett kontor, så ser vi oss som ett stort lag - vilket vi tror är ett vinnande koncept för att våra medarbetare att trivas och samtidigt kunna leverera riktigt bra lösningar till våra kunder. #PeopleFirst

Vi hoppas att du vill bli en i laget hos oss!Läs mer om din rekryteringsresa och våra olika steg i processen --> här! (https://career.rejlers.se/)

HOME

Våra medarbetare är grunden till vår framgång och utveckling. Hos oss ska varje medarbetare känna sig betydelsefull, uppmärksammad och delaktig.

LEARNING

Våra medarbetares kunskap och erfarenhet helt avgörande för vår framgång och förmåga att utveckla morgondagens hållbara samhälle. Lärandet är med oss hela tiden i allt vi gör - hos oss är man under ständig utveckling!

MINDS

Med en nyfiken inställning som uppmuntrar och inspirerar till nytänkande, vågar vi utmana både oss själva och vår omgivning. Vi har ett starkt fokus på ett uppmuntrande, tillitsfullt och kommunikativt ledarskap. Lika viktigt är medarbetarskapet där vi alla har ett eget ansvar för lärande och ständig utveckling.

Läs mer om vår kultur här: OUR WAY Visa mindre

Mekanikkonstruktör

Nytt år, nytt jobb? Är du mekanikkonstruktör som längtar efter nytt jobb? Då har vi en spännande möjlighet för dig ???? ABOUT THE JOB Som mekanikkonstruktör samverkar du med tekniker och ingenjörer för att utveckla tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och förbättrar våra industrikunders processer och produkter. Vår närvaro sträcker sig genom hela processen, från planering, konceptualisering och analys till projektledning, konstr... Visa mer
Nytt år, nytt jobb?
Är du mekanikkonstruktör som längtar efter nytt jobb? Då har vi en spännande möjlighet för dig ????
ABOUT THE JOB

Som mekanikkonstruktör samverkar du med tekniker och ingenjörer för att utveckla tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och förbättrar våra industrikunders processer och produkter. Vår närvaro sträcker sig genom hela processen, från planering, konceptualisering och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Dessutom driver Rejlers innovations- och utvecklingsprojekt för att stödja kunder i framtagandet av nya produkter och system.

Arbetsuppgifterna är mångfacetterade, och dina dagar kommer att inkludera allt från direkt kundinteraktion till förstudier och problemlösning ????. Som om det inte vore nog blir du en värdefull del av ett engagerat team där vi prioriterar att ha roligt tillsammans, och där vi aktivt delar med oss av våra kunskaper och lär av varandra.
WHO ARE YOU?

Du trivs i en konsultroll där du aktivt bidrar till att utmana och utveckla våra kunder! Precis som oss anser du att det är viktigt att ha roligt tillsammans på jobbet, och att samarbeta med både kollegor och kunder är något som kommer naturligt för dig. Samtidigt besitter du förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt när situationen kräver det.

För oss är det absolut mest betydelsefullt att du verkligen brinner för att arbeta med konstruktion. En positiv personlighet som passar väl in i våra sammanhållna team är naturligtvis också av stort värde för oss! Vi söker nu dig med flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion.

Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Därutöver tror vi att du även har med dig erfarenhet eller kunskap från några av följande:

? Kunskap inom 3D-modellering
? God förståelse inom något av följande områden: stålkonstruktion eller tillverkningsteknik
? Du har även god kännedom i några av följande CAD-verktyg:
Inventor, Catia, SolidWorks, Creo

Har du erfarenhet som konsult, kompetens från kärnkraft eller ett brett nätverk i branschen så drar vi lite extra på smilbanden när vi läser din ansökan ????

WHAT YOU GET

Förutom ett roligt och varierat arbete så blir du en del av ett kompetent och sammansvetsat team med stort fokus på att ha roligt tillsammans under tiden som vi topp-levererar till våra kunder! Du blir en del av en öppen och välkomnade atmosfär, samtidigt som du arbetar i en verksamhet präglad av nyfikenhet, förändring och glädje! Hos oss finner du dessutom specialister inom en mängd olika områden!

Du ingår i industri-divisionens region Syd, där du tillsammans med dina dryga 170 kollegor i Syd-Sverige bidrar till våra industrikunders verksamheter. I regionen har vi många strängar på vår lyra, utöver mekanik är vi också experter inom automation, projektledning, maskinsäkerhet samt process- och anläggning för att nämna några. Vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper till varandra. Vår vision är #Home of the learning minds, (https://www.rejlers.se/Om-Rejlers/) vi tycker att det är viktigt med en stimulerande miljö där man får möjlighet att lära sig nya saker och utvecklas tillsammans.???? Under julledigheten kan återkopplingen komma att dröja längre än vanligt, vi hör av oss till dig igen så snart vi är tillbaka!

Läs mer om din rekryteringsresa och våra olika steg i processen --> här! (https://career.rejlers.se/)
Vi granskar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

HOME

Våra medarbetare är grunden till vår framgång och utveckling. Hos oss ska varje medarbetare känna sig betydelsefull, uppmärksammad och delaktig.

LEARNING

Våra medarbetares kunskap och erfarenhet helt avgörande för vår framgång och förmåga att utveckla morgondagens hållbara samhälle. Lärandet är med oss hela tiden i allt vi gör - hos oss är man under ständig utveckling!

MINDS

Med en nyfiken inställning som uppmuntrar och inspirerar till nytänkande, vågar vi utmana både oss själva och vår omgivning. Vi har ett starkt fokus på ett uppmuntrande, tillitsfullt och kommunikativt ledarskap. Lika viktigt är medarbetarskapet där vi alla har ett eget ansvar för lärande och ständig utveckling.

Läs mer om vår kultur här: OUR WAY Visa mindre

Teknisk projektledare inom el

Vi söker nu en ny kollega med stor teknisk erfarenhet av inom industriell installation och som också har förmåga att samordna team och projekt. Känner du igen dig? Då har vi en utvecklande roll som delprojektledare hos oss på Rejlers i Oskarshamn! ???? ABOUT THE JOB Som projektledare hos oss på Rejlers ansvarar du för delprojektens genomförande. Du leder och styr arbetet samt ansvarar för planering, förberedelser, samordning, genomförande och uppföljning... Visa mer
Vi söker nu en ny kollega med stor teknisk erfarenhet av inom industriell installation och som också har förmåga att samordna team och projekt. Känner du igen dig? Då har vi en utvecklande roll som delprojektledare hos oss på Rejlers i Oskarshamn! ????

ABOUT THE JOB

Som projektledare hos oss på Rejlers ansvarar du för delprojektens genomförande. Du leder och styr arbetet samt ansvarar för planering, förberedelser, samordning, genomförande och uppföljning. Det kan vara projekt som omfattar just el- och instrumentinstallationer eller projekt där el och instrumentinstallation är ett delprojekt i ett större multidisciplinärt projekt.

Som Projektledare är du med och skapar den mest effektiva lösningen för kunden där kvalité, service, hållbara lösningar och en bra arbetsmiljö är centrala faktorer i vår leverans. Du arbetar i nära dialog med kunden och engagerar dig i att skapa långsiktiga relationer, vilket är viktigt för att lyckas i rollen. I ditt arbete är du resultatorienterad, du motiveras av utmaningar och ser lösningar före problem.

WHO ARE YOU?

Vi tror att du har samlat på dig några års erfarenhet inom projektledning/installationsledning i arbetslivet och har en stor portion driv att utvecklas vidare. Vi ser gärna att du som söker har relevant teknisk utbildning t.ex. från högskola, YH eller motsvarande. Har du erfarenhet från rollen som projektledare eller delprojektledare är det starkt meriterande för tjänsten, men det är inget krav. För att trivas i rollen har du ett stort intresse för eltekniska lösningar mot industri.

Arbetet som teknikkonsult ställer, förutom tekniska skills, höga krav på personlighet. Du är en person som får saker och ting att hända, gärna i lag med andra där ni tillsammans delar kunskap och erfarenheter. Du är lösningsorienterad och flexibel och har en "let's try it"-attityd. Vi jobbar oftast i tätt samarbete med våra kunder och det är en fördel om du är mån om att utveckla relationer med våra kunder.

Gällande språkkunskaper vill vi att du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.
Då det förekommer resor till våra kunder i tjänsten krävs det även att du innehar B-körkort.

WHAT YOU GET

På vårt kontor i centrala Oskarshamn (https://career.rejlers.se/locations/oskarshamn) är vi totalt cirka 20 kollegor med olika kompetens och bakgrund som du kommer jobba tillsammans med. Utöver teamet av dessa kollegor kommer du ingå i Rejlers Industry Sydöst, där vi är 75 medarbetare som själva beskriver oss som ett stort lag som tillsammans utgör en enorm kunskapsbank. Vi arbetar inom såväl elkonstruktion, automation, mekanik, produktutveckling, processkonstruktion och projektledning inom olika teknikområden. Tack vare det stora laget finns det alltid kollegor att ta hjälp av och också dela med sig till - det är därför vi är THE home of the learning minds!

På de olika orterna har vi kunder inom olika teknikområden men kulturen på våra kontor genomsyras av gemenskap och samarbete tack vare ett härligt gäng kollegor! Oavsett kontor, så ser vi oss som ett stort lag - vilket vi tror är ett vinnande koncept för att våra medarbetare att trivas och samtidigt kunna leverera riktigt bra lösningar till våra kunder.

Vi hoppas att du vill bli en i laget hos oss! Är du mer nyfiken är du alltid välkommen att höra av dig med frågor. Vi utvärderar och återkopplar kandidater löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan redan innan sista ansökningsdatum! ????

Läs mer om din rekryteringsresa och våra olika steg i processen --> här! (https://career.rejlers.se/)

HOME

Våra medarbetare är grunden till vår framgång och utveckling. Hos oss ska varje medarbetare känna sig betydelsefull, uppmärksammad och delaktig.

LEARNING

Våra medarbetares kunskap och erfarenhet helt avgörande för vår framgång och förmåga att utveckla morgondagens hållbara samhälle. Lärandet är med oss hela tiden i allt vi gör - hos oss är man under ständig utveckling!

MINDS

Med en nyfiken inställning som uppmuntrar och inspirerar till nytänkande, vågar vi utmana både oss själva och vår omgivning. Vi har ett starkt fokus på ett uppmuntrande, tillitsfullt och kommunikativt ledarskap. Lika viktigt är medarbetarskapet där vi alla har ett eget ansvar för lärande och ständig utveckling.

Läs mer om vår kultur här: OUR WAY Visa mindre