Lediga jobb Studiefrämjandet Småland-Gotland i Oskarshamn

Se alla lediga jobb från Studiefrämjandet Småland-Gotland i Oskarshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Oskarshamn som finns inom det yrket.

Kursledare i gitarr

Studiefrämjandet Småland behöver inför våren förstärka upp med kursledare i gitarr. Som kursledare leder du gitarrundervisningen i en grupp. Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk person som har ett brinnande intresse för musik. Som person är du lyhörd, flexibel och kreativ och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du tycker om att träffa nya människor och har kunskapen och förmågan att undervisa i gitarr och erfarenhet sedan tidigare ... Visa mer
Studiefrämjandet Småland behöver inför våren förstärka upp med kursledare i gitarr. Som kursledare leder du gitarrundervisningen i en grupp.
Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk person som har ett brinnande intresse för musik. Som person är du lyhörd, flexibel och kreativ och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du tycker om att träffa nya människor och har kunskapen och förmågan att undervisa i gitarr och erfarenhet sedan tidigare är en merit.


Känner du igen dig i beskrivningen? Då kanske du är en av våra framtida kursledare! Arbetstiden är belagd till sen eftermiddag och kväll på förutbestämda dagar och tider. Ange i din ansökan i vilken utsträckning du är tillgänglig under våren 2022.


Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre