Lediga jobb som Civilingenjör, organisationsutveckling i Oskarshamn

Se lediga jobb som Civilingenjör, organisationsutveckling i Oskarshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Oskarshamn som finns hos arbetsgivaren.

Processledare Teknikcollege

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro. Att jobben finns här gör boendefrågan till en av våra viktigaste utmaningar och just nu ser vi flera spännande bostadsprojekt växa fram - en spännande satsning som knyter samman hamnområdet med stadskärnan och ytterligare förstärker den unika kopplingen mellan hav och land. Nya boenden ger ännu mer liv till en redan levande... Visa mer
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro.
Att jobben finns här gör boendefrågan till en av våra viktigaste utmaningar och just nu ser vi flera spännande bostadsprojekt växa fram - en spännande satsning som knyter samman hamnområdet med stadskärnan och ytterligare förstärker den unika kopplingen mellan hav och land.

Nya boenden ger ännu mer liv till en redan levande stadskärna, med ett varierat utbud av butiker och service i en vacker miljö, samtidigt som vi ser staden växa även i utkanterna, med flera nya handelsområden.

Det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med i framtiden. Vare sig det gäller prestationerna på idrottsarenan eller upplevelserna på scenen.
Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar.


Teknikcollege är en samverkansplattform i Sverige för industrins kompetensförsörjning. Konceptet bygger på att minst tre kommuner går ihop och bildar ett Teknikcollegeområde där företag, kommuner och utbildningsanordnare samarbetar i syfte att öka intresset för industrin och dess utbildningar och verka för kvalitetssäkrade utbildningar som efterfrågas av näringslivet. En utbildning som är certifierad genom Teknikcollege ska ge studerande den kunskap som efterfrågas av företagen. Då blir det lättare för de studerande att få jobb eller fortsätta med högre studier, men framförallt för att Sveriges teknik- och industriföretag fortsatt ska vara konkurrenskraftiga, både på lång och kort sikt.

Teknikcollege Östra Småland har funnits i Kalmar län sedan 2012 med visionen: Ungdomars intresse för teknik ska öka och de ska se de tekniskt inriktade utbildningar som det självklara valet i gymnasiet och eftergymnasiala utbildningar. Industri-, verkstads- och teknikföretag i regionen ska kunna rekrytera kompetent personal som har en kortare väg till att bli produktiva ute på företagen.

I Teknikcollege Östra Småland deltar näringsliv samt certifierade utbildningar i Mönsterås kommun, Västerviks kommun, Vimmerbys kommun, Hultsfreds kommun samt Oskarshamns kommun. Oskarshamns kommun agerar huvudman och har arbetsgivaransvaret för den regionala processledaren.

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun ! Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5 000 öar. Vårt näringsliv är stort, spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.


ARBETSUPPGIFTER
Du är direkt underställd förvaltningschefen och arbetar på uppdrag av den regionala styrgruppen för Teknikcollege. Arbetar operativt med både utveckling och förvaltning av Teknikcollege. Fungerar som kontaktperson gentemot Riksföreningen Teknikcollege Sverige och dess kansli, liksom gentemot andra Teknikcollegeregioner och aktörer i den egna regionen som är betydelsefulla för Teknikcolleges arbete.

• Arbetar operativt för att beslutade aktiviteter genomförs inom ramen för teknikcollege regionala och lokala årshjul.
• Stödjer rektorerna lokalt på berörda gymnasie- och YH-skolor för att säkerställa att processerna i årshjulet inom det lokala området kommer igång och fortlöper på ett sätt som överensstämmer med riktlinjerna och handlingsplanerna från den regionala och lokala styrgruppen.
• Initierar, samordnar och kvalitetssäkrar arbetet inom Teknikcollege.
• Samordnar, administrerar, utvecklar och håller i de olika styrgruppsmötena, regionalt och lokalt, tillsammans med utsedda ordföranden.
• Stödjer företagsengagemang och samverkan inom regionen.
• Arbetar operativt med marknadsföring och påverkan.
• Administrerar den regionala dokumentationen.
• Representerar Teknikcollege i relevanta nätverk.
• Administrerar och distribuera enkäter.
• Samordna och dokumentera regionala styrgruppsmöten.
• Samordnar kartläggning av kompetensbehoven i regionen.
• Bistår i lokala och regionala ansöknings- och granskningsprocesser.
• Stödjer lokala Teknikcollege.
• Ansvarar för regional budget.
• Ansvarar för omvärldsbevakningen.
• Samverkar med regionala och lokala ordföranden för att rekrytera rätt representanter till styrgrupperna.

KVALIFIKATIONER
Du är kommunikativ, inspirerande, drivande, initiativrik och har ett stort nätverk. Du har en relevant högskoleutbildning, är väl förankrad i teknikfrågor samt har dokumenterade erfarenheter av att leda processer. Att utveckla, organisera, följa upp och planera Teknikcollege verksamhet på kort och lång sikt är något du drivs av samtidigt som du har ett helhetsperspektiv för hela Teknikcollege verksamhet.

Du är utvecklingsinriktad, engagerad, reflekterande och nyfiken. Du har en god omvärldsinsikt i relevanta frågor, tar initiativ och har en stor förmåga att samspela både internt och externt då känslan av inflytande och delaktighet är avgörande. Du står för tillit, nyskapande, kontinuitet och systematik.

Du kommer att synas och märkas då du har goda förmågor att kommunicera på olika sätt. Du har goda språk- och datakunskaper samt körkort då du har fem kommuner som ditt arbetsfält.

Du är den vi söker, så skicka in din ansökan!

ÖVRIGT
Arbetsplats: Fem kommuner med arbetsrum i stadshuset i Oskarshamn

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
För mer information se Oskarshamns kommuns hemsida. Visa mindre

Product Data Specialist

Bygghemma.se är Sveriges största onlinebaserade aktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö och visningsbutiker i Kungens Kurva, Sollentuna, Jönköping, Mölndal och Malmö Svågertorp. Är d... Visa mer
Bygghemma.se är Sveriges största onlinebaserade aktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö och visningsbutiker i Kungens Kurva, Sollentuna, Jönköping, Mölndal och Malmö Svågertorp.
Är du analytisk och noggrann med ett öga för detaljer? Har du erfarenhet av produktdata och söker en ny utmaning? Då kan du vara personen vi söker!
Bygghemma Sverige AB är den ledande online-återförsäljaren av byggvaror och hemförbättringsprodukter i Sverige. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av produkter från välkända varumärken, kombinerat med högkvalitativ kundservice och konkurrenskraftiga priser. För att fortsätta vår tillväxt och förbättra vår produktkatalog, söker vi nu en engagerad och noggrann Product Data Specialist till vårt team.
Om tjänstenSom Product Data Specialist kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att vår produktinformation är korrekt, uppdaterad och optimerad för att förbättra kundupplevelsen och driva försäljning. Dessutom kommer du att vara starkt delaktig i hur Bygghemma designar om sitt sätt att arbeta med master data, vilket innebär en stor möjlighet att påverka och förbättra våra interna processer.
Ansvarsområden:
Samla in och granska produktdata från leverantörer och andra källor.
Säkerställa att all produktinformation är korrekt, komplett och följer företagets riktlinjer.
Identifiera och lösa eventuella problem med produktdata och ge rekommendationer för förbättringar.
Delta i projekt för att förbättra datahanteringsprocesser och verktyg.
Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa att produktlanseringar sker smidigt och att informationen är korrekt i alla kanaler.
Aktivt bidra till utformningen och implementeringen av nya strategier för master data management inom företaget.

Om digVi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med produktdata och/eller i en liknande roll. Du har en stark analytisk förmåga och hög noggrannhet med detaljer. Erfarenhet av PIM-system och/eller databasverktyg, särskilt Syndigo, är meriterande. Det är även en fördel med erfarenhet av e-handel och förståelse för SEO. Du har goda kunskaper i Excel och andra Microsoft Office-program. Vi tror att du har en utmärkt kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska, samt förmågan att arbeta både självständigt och i team.
Vi erbjuderVi erbjuder dig en chans att vara en del av ett växande företag med en stark marknadsposition. Hos oss har du möjlighet att påverka och utveckla Bygghemmas strategier för master data och management. Du får ta del av en dynamisk och innovativ arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas inom företaget och delta i spännande projekt. Här får du en konkurrenskraftig lön.
På Bygghemma ger vi dig även möjligheten att delta i olika företagsaktiviteter och sociala evenemang, såsom teambuilding-aktiviteter och afterwork. Välkommen till vår gemenskap, där våra värderingar är: Ansvar, Enkelhet, Utmanar och Tillsammans.
PlaceringPå vårt kontor i Oskarshamn. (se separat annons för Malmö)
Låter detta som din typ av utmaning?Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Om bolagetBygghemma är en del av BHG, en av de största onlineaktörerna inom konsumenthandel i Norden, med en nettointänkt på drygt 13 Mdkr 2022. Inom BHG ingår över 100 onlinedestinationer, innefattande till exempel: www.bygghemma.se, www.polarpumpen.se, www.trademax.se, www.nordicnest.se och www.svenssons.se - och över 70 showrooms. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har verksamheter i de flesta europeiska länder. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG. BHG:s e-handelsverksamheter - www.wearebhg.com - har över 2 000 anställda som varje dag arbetar för att skapa en optimal köpupplevelse genom ett oöverträffat produktutbud och smart teknologi, kombinerat med ledande produktexpertis och ett brett utbud av service och tjänster. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare – Svensk Kärnbränslehantering AB

Ditt nya jobb kommer att göra skillnad. I minst 100 000 år.Efter decennier av forskning, utveckling och säkerhetsarbete, är SKB redo att lösa en av vår tids viktigaste miljöskyddsfrågor.Vi har kunskapen, metoden och tekniken att bygga ett säkert slutförvarssystem för använt kärnbränsle. Det ska skydda människor och miljö i minst 100 000 år. Nu söker vi fler engagerade människor som vill vara med och att skapa en livsviktig skillnad. Här kommer du att arbet... Visa mer
Ditt nya jobb kommer att göra skillnad. I minst 100 000 år.Efter decennier av forskning, utveckling och säkerhetsarbete, är SKB redo att lösa en av vår tids viktigaste miljöskyddsfrågor.Vi har kunskapen, metoden och tekniken att bygga ett säkert slutförvarssystem för använt kärnbränsle. Det ska skydda människor och miljö i minst 100 000 år. Nu söker vi fler engagerade människor som vill vara med och att skapa en livsviktig skillnad. Här kommer du att arbeta Enhet Verksamhetsstyrning ansvarar för att stödja vd och avdelning Finans och Affärsstöd med intern styrning och ledning av företaget. Inom ramen för vår enhets verksamhetsområde ligger att stödja vd med övergripande strategiarbete, mötesplanering, risksamordning, operational excellence och centrala rutiner i vårt ledningssystem. Vidare jobbar vi med framtagande av mötesunderlag till SKB:s styrelsemöten, ägarmöten och chefsmöten. Utöver detta ansvarar enhet Verksamhetsstyrning även för övergripande fastighetsfrågor. I enhetens ansvar ligger också att samordna och driva avdelningens kvalitetsarbete. Vi behöver nu stärka vår enhet med ytterligare en person. Vad du kommer att göraI rollen som verksamhetsutvecklare kommer du tillsammans med enhetschefen att stödja vd och avdelningschefen med den interna styrningen, samordningen och utvecklingen av SKB. Vara delaktig i arbetet med strategiska verksamhetsutvecklingsfrågor och löpande initiativ för effektiviseringar inom SKBTillsammans med enhetschefen och avdelningschefen stödja vd med den interna styrningen och ledningen av SKB, framförallt genom handläggning av löpande operativa frågorStödja enhetschef, avdelningschef och vd genom framtagning av beslutsunderlag, mötesunderlag och presentationerVi söker dig som harCivilingenjörs- eller civilekonomexamen eller har annan relevant högskoleexamenMinst fem års erfarenhet från arbete med strategiska verksamhetsutvecklingsfrågorDå arbetet innebär en stor andel operativt arbete läggs stor vikt vid att du har god förmåga att leverera i tid och med efterfrågad kvalitet. Du kan uttrycka dig väl i tal, skrift och i presentationer. Det är en förutsättning att du har lätt för att samarbeta samtidigt som du har förmåga att driva frågor och arbeta självständigt. Arbetet medför många kontakter internt och externt, varför du måste ha god social förmåga. Det är meriterande om du harDet är meriterande om du har arbetat i en ledningsstab och har en bakgrund som managementkonsult. Varför välja oss?Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en spännande organisation med många sakkunniga experter, såväl nationella som internationella, som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. SKB erbjuder därför till exempel friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning samt föräldraledighetstillägg. I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall.Övrig informationRekryterande chef: Desirée Comstedt, 070-253 01 54Rekryterare: Zanko Dasko, 070-253 28 96Fackliga företrädare är för Saco-SKB är Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Carina Gottfridsson, 0491-76 32 30 och för Ledarna Bo Johansson, 073-807 23 23.Placeringsort: Flexibel (Östhammar, Solna, Oskarshamn)Tjänsten kräver en mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Körkort B är ett krav.Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. SKB arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast den 5 maj 2019. Urval sker efter sista ansökningsdatum.Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre