Lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Oskarshamn

Se lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Oskarshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Oskarshamn som finns hos arbetsgivaren.

Avdelningschef Operation

Vill du vare en del av att planera, leda och utveckla arbetet på operationsenheten så att det gynnar både patient, verksamhet och medarbetare - då är detta en tjänst för dig!  Tjänsten som avdelningschef på operationsenheten omfattar personalansvar för undersköterskor, sjuksköterskor (både specialistutbildade och allmänsjuksköterskor) och steriltekniker. Du bär ansvar för att sätta både kort- och långsiktiga mål som är övergripande och realistiska. Du f... Visa mer
Vill du vare en del av att planera, leda och utveckla arbetet på operationsenheten så att det gynnar både patient, verksamhet och medarbetare - då är detta en tjänst för dig!  Tjänsten som avdelningschef på operationsenheten omfattar personalansvar för undersköterskor, sjuksköterskor (både specialistutbildade och allmänsjuksköterskor) och steriltekniker.

Du bär ansvar för att sätta både kort- och långsiktiga mål som är övergripande och realistiska. Du följer upp hur arbetet går framåt gentemot enhetens mål och samordnar resurser utifrån det. Du har ansvar för att kommunicera beslut och annan relevant information åt båda håll i organisationen på ett sådant sätt att mottagaren kan ta emot och förstå den. 

I rollen som avdelningschef kommer du att arbeta utifrån ett delat ledarskap tillsammans med en kollega. Som avdelningschef är du en del av klinikledningen och har verksamhetschefen som din närmaste chef. Chefskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Om dig

Vi söker två chefsprofiler, en som har erfarenhet av chef-och ledarskap och en som har erfarenhet av arbete inom sjukvården. En kombination av dessa är självklart meriterande, men inget krav. Då arbetet innebär ett delat ledarskap läggs stor vikt vid att hitta två profiler som kompletterar varandra.

Enheten arbetar mycket med logistik vilket gör att det är meriterande om du har kunskap inom logistik och flödesschema. Vår målsättning är att ständigt utveckla vår verksamhet och att förbättra kvaliteten och effektiviteten i våra processer. Därför är det av stor vikt att även du har ett driv, ser utvecklingsmöjligheter och vill vara delaktig i arbetet med att förbättra verksamheten ytterligare. Eftersom operationsenhetens verksamhet omfattar en hel del teknik är det en fördel om du är en person som är intresserad av digital utrustning, digitala verktyg och digitala arbetssätt.

En god vana vid att arbeta i regionens administrativa system såsom Heroma, Raindance och Stratsys ser vi också som meriterande.  Kvaliteter som tydlighet, trygghet, effektivitet och närhet är viktiga grundpelare i operationsenhetens verksamhet. Därför läggs stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen.

Din framtida arbetsplats

Operationsenheten Oskarshamn är placerad i modernt utrustade lokaler på Oskarshamns sjukhus. Vi fungerar som en länsresurs för elektiv/planerad kirurgi i Region Kalmar län. Ingreppen som utförs hos oss är av varierande art. Det kan gälla allt från kirurgiska, ortopediska och gynekologiska ingrepp till tandkirurgi. Ingreppen utförs både dagkirurgiskt och på inneliggande patienter. Vid sidan om operationsverksamheten ingår även en endoskopienhet och en sterilteknisk enhet. Vi är drygt 60 medarbetare på operationsenheten. 
Oskarshamns sjukhus är ett av tre sjukhus i Kalmar län och har drygt 400 medarbetare. Sjukhuset är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Här finns bland annat akutsjukvård, medicinsk specialistvård, röntgen, planerad kirurgi och ortopedi. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och nära till skärgården.Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Avdelningschef Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen

Vi erbjuder En stabil arbetsplats med låg personalomsättning belägen i Oskarshamn. Ett väl inarbetat arbetssätt där teamarbetet står i fokus. Vi värnar om att bedriva en vård som sätter patienten i fokus och tar tillvara och utvecklar personalens kompetenser. Region Kalmar län erbjuder interna ledarskapsutbildningar som samtliga av chefer deltar i. HR-konsult, controller, ekonomienhet och kommunikatör finns kopplade till verksamheten och stöttar dig ko... Visa mer
Vi erbjuder
En stabil arbetsplats med låg personalomsättning belägen i Oskarshamn.

Ett väl inarbetat arbetssätt där teamarbetet står i fokus. Vi värnar om att bedriva en vård som sätter patienten i fokus och tar tillvara och utvecklar personalens kompetenser.

Region Kalmar län erbjuder interna ledarskapsutbildningar som samtliga av chefer deltar i. HR-konsult, controller, ekonomienhet och kommunikatör finns kopplade till verksamheten och stöttar dig konsultativt med de frågor du ställs inför.

Våra chefsförordnanden är tidsbegränsade och du erbjuds en tillsvidareanställning inom din grundprofession.

Uppdraget innebär direkt personalansvar för ca 30 medarbetare (sjuksköterskor, kuratorer, skötare, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare) och i verksamheten arbetar även läkare och psykologer.

Som avdelningschef planerar, leder och utvecklar du verksamheten i samarbete med dina medarbetare. Du har ansvar och befogenheter gällande personal, ekonomi och arbetsmiljö.

Avdelningschefen är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i mottagningens ledningsråd på Vuxenpsykiatri Mitt Oskarshamn. Du har ett nära samarbete med verksamhetschefen.

Vi söker
En kunnig och engagerad avdelningschef på 100%

Vi söker dig som har högskoleexamen inom hälso- och sjukvårdsområdet. Vi ser gärna att du är utbildad sjuksköterska. Utbildning och erfarenhet inom ledarskap, organisation och administration är liksom psykiatrisk erfarenhet meriterande för tjänsten.

Du har mycket god samarbetsförmåga, är flexibel och engagerad. Arbetar för att behålla och utveckla kvaliteten i vården och skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö med hög patientsäkerhet.

Rollen kräver också att du är ansvarstagande och har god förmåga att planera och organisera ditt arbete.
Det är viktigt att du arbetar aktivt för att främja medarbetarnas och enhetens kompetensutveckling.

Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vår arbetsplats
Oskarshamns psykiatriska mottagning har nya fina lokaler som ligger i anslutning till sjukhuset i Oskarshamn. Vi är en arbetsgrupp på drygt 40 medarbetare som har våra patienter i fokus och som trivs tillsammans på jobbet.

Vår mottagning arbetar mot 3 kommuner och dess invånare. Vi samarbetar med olika vårdgrannar.

Vi jobbar i tvärprofessionella team. Uppdraget för psykiatriska mottagningen i Oskarshamn är bland annat läkarbesök, medicinuppföljningar, terapi och gruppbehandlingar.Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.

Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Sjuksköterskeenheten söker enhetschef

Välkommen till en av landets absolut vackraste kuststräckor. Vår skärgård, med sina 5 429 öar, gör Oskarshamn till Sveriges fjärde örikaste kommun. Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro. Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion kort sagt alla byggstenar för en långvar... Visa mer
Välkommen till en av landets absolut vackraste kuststräckor. Vår skärgård, med sina 5 429 öar, gör Oskarshamn till Sveriges fjärde örikaste kommun. Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro.

Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion kort sagt alla byggstenar för en långvarig kärlekshistoria.

Med såväl stora arbetsgivare inom industri och teknik som drivna entreprenörer och småföretagare, erbjuder Oskarshamn ett välmående näringsliv och spännande utbildningsmöjligheter. Välkommen att stanna i Oskarshamns kommun!

Vill du vara med och leda och utveckla hälso- och sjukvården i Oskarshamns kommun? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och spännande arbete som enhetschef på vår sjuksköterskeenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att leda, planera och utveckla verksamheten i nära samarbete med verksamhetschefen samt ledningsgruppen för hälso- och sjukvårdsenheten, i vilken du ingår. Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och kommer att ansvara för verksamhet, arbetsmiljö, ekonomi och utveckling samt ha ett chefsansvar för medarbetarna på vår sjuksköterskeenhet.

Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med din kollega på sjuksköterskeenheten men också med rehabenhetens enhetschef, vår samordnare, MAS och övriga medarbetare. Vi har ett välutvecklat samarbete med regionen där vi bedriver en nära och personcentrerad vård. Bland annat har vi dagliga digitala möten med regionens medarbetare.

Tjänsten är placerad på hälso- och sjukvårdsenheten som består av en sjuksköterskeenhet och rehabiliteringsenhet och är ett av fyra områden inom socialförvaltningen. Övriga områden är äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta samt individ och familjeomsorg. Vi har ett nära samarbete inom förvaltningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en ansvarstagande person med stort intresse för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Ditt engagemang bidrar till ett bra arbetsklimat och hög delaktighet där alla samarbetar för bästa kvalitet. Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård, kunskaper inom hälso- och sjukvård samt har kunskap om krav och mål som ställs på verksamheter inom SoL och LSS. Du har en relevant högskoleutbildning utifrån uppdraget.

För att lyckas i rollen som enhetschef har du ett verksamhetsnära och prestigelöst ledarskap där du skapar möjligheter för ett positivt utvecklande arbetsklimat. Du är en flexibel problemlösare som strukturerar och driver arbetet framåt på ett framgångsrikt sätt. Du har lätt för att se utvecklingsmöjligheter och har förmåga att entusiasmera och få med dig andra i utvecklingsarbetet. Du är skicklig i ditt sätt att kommunicera i tal och skrift på svenska samt har förmåga att samarbeta och anpassa dig till olika situationer och grupper. Därför är din personliga lämplighet viktig.

Löpande rekrytering sker.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.

Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs gärna mer på https://flyttahit.nu/ och https://oskarshamn.com/

Här hittar du våra ambassadörer: https://www.oskarshamn.se/lar-kanna-oss Visa mindre

Enhetschef till sjuksköterskeenheten

Välkommen till en av landets absolut vackraste kuststräckor. Vår skärgård, med sina 5 429 öar, gör Oskarshamn till Sveriges fjärde örikaste kommun. Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro. Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion kort sagt alla byggstenar för en långvar... Visa mer
Välkommen till en av landets absolut vackraste kuststräckor. Vår skärgård, med sina 5 429 öar, gör Oskarshamn till Sveriges fjärde örikaste kommun. Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro.

Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion kort sagt alla byggstenar för en långvarig kärlekshistoria.

Med såväl stora arbetsgivare inom industri och teknik som drivna entreprenörer och småföretagare, erbjuder Oskarshamn ett välmående näringsliv och spännande utbildningsmöjligheter. Välkommen att stanna i Oskarshamns kommun!

Vill du vara med och leda och utveckla hälso- och sjukvården i Oskarshamns kommun? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och spännande arbete som enhetschef på vår sjuksköterskeenhet.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att leda, planera och utveckla verksamheten i nära samarbete med verksamhetschefen samt ledningsgruppen för hälso- och sjukvårdsenheten, i vilken du ingår. Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och kommer att ansvara för verksamhet, arbetsmiljö, ekonomi och utveckling samt ha ett chefsansvar för ca 20 medarbetare på vår sjuksköterskeenhet. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med din kollega på sjuksköterskeenheten men också med rehabenhetens enhetschef, vår samordnare, MAS och övriga medarbetare.
Vi har ett välutvecklat samarbete med regionen där vi bedriver en nära och personcentrerad vård. Bland annat har vi dagliga digitala möten med regionens medarbetare.
Tjänsten är placerad på hälso- och sjukvårdsenheten som består av en sjuksköterskeenhet och rehabiliteringsenhet och är ett av fyra områden inom socialförvaltningen. Övriga områden är äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta samt individ och familjeomsorg. Vi har ett nära samarbete inom förvaltningen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en ansvarstagande person med stort intresse för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Ditt engagemang bidrar till ett bra arbetsklimat och hög delaktighet där alla samarbetar för bästa kvalitet. Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård, kunskaper inom hälso- och sjukvård samt har kunskap om krav och mål som ställs på verksamheter inom SoL och LSS. Du har en relevant högskoleutbildning utifrån uppdraget.
För att lyckas i rollen som enhetschef har du ett verksamhetsnära och prestigelöst ledarskap där du skapar möjligheter för ett positivt utvecklande arbetsklimat. Du är en flexibel problemlösare som strukturerar och driver arbetet framåt på ett framgångsrikt sätt. Du har lätt för att se utvecklingsmöjligheter och har förmåga att entusiasmera och få med dig andra i utvecklingsarbetet. Du är skicklig i ditt sätt att kommunicera i tal och skrift på svenska samt har förmåga att samarbeta och anpassa dig till olika situationer och grupper. Därför är din personliga lämplighet viktig.
Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Läs gärna mer på https://flyttahit.nu/
och https://oskarshamn.com/
Här hittar du våra ambassadörer: www.oskarshamn.se/lar-kanna-oss Visa mindre

Avdelningschef Akutmottagningen

Vi erbjuder Vi söker nu en avdelningschef till vår akutmottagning på Oskarshamns sjukhus. Rollen innefattar både personal och arbetsmiljöansvar och stor del av arbetet är att arbeta nära dina medarbetare och du kommer garanterat att känna av den dagliga pulsen.  Du kommer att vara närmsta chef till ca 30 medarbetare och dem som arbetar hos oss är sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och ... Visa mer
Vi erbjuder
Vi söker nu en avdelningschef till vår akutmottagning på Oskarshamns sjukhus.

Rollen innefattar både personal och arbetsmiljöansvar och stor del av arbetet är att arbeta nära dina medarbetare och du kommer garanterat att känna av den dagliga pulsen.  Du kommer att vara närmsta chef till ca 30 medarbetare och dem som arbetar hos oss är sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.
Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig del i ditt chef-och ledarskap, liksom daglig närhet till medarbetarna för att ge stöttning och vägledning.
Som avdelningschef ingår du i klinikens ledningsgrupp som består av fyra avdelningschefer och en verksamhetschef och här ger vi varandra stöd och inspiration i vårt dagliga arbete. Du rapporterar direkt till verksamhetschef. Som ett stöd i chefskapet finns stödfunktioner för ekonomi och HR.

Våra arbetstider är är dagtid måndag-fredag och vi har ramavtal för flex. 

Vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet av chef-och ledarskap. Det är meriterande om du har vårdkompetens. I rollen som chef är du duktig på att samarbeta och skapar goda relationer med såväl kollegor, medarbetare och fackliga representanter. Du är lyhörd och visar intresse för att vilja lära dig nya saker. Du har en drivkraft i att arbeta med verksamhetsutveckling, har en förmåga att tänka nytt och du ser möjligheter i de utmaningar som dyker upp på vägen. Du besitter en egenskap att kunna leda och strukturera det dagliga arbetet och kan genomföra och driva förändringar framåt för att nå organisationens uppsatta mål. Du är en trygg person med god självinsikt och som ledare är du en inspiratör som sår det där lilla fröet som kan bidra till ökad motivation hos dina medarbetare.

Urval påbörjas efter att sista ansökningsdag har passerat och intervjuer kommer preliminärt att planeras till v. 17.

Vår arbetsplats
På vår akutmottagning har vi möjlighet att ta emot och behandla medicinska akuta patienter dygnet runt. Vi kan även ta emot lättare kirurgiska och ortopediska patienter dag och kväll samt primärvårdspatienter kvällstid och helger.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef inom hemtjänst, äldreomsorgen

Välkommen till en av landets absolut vackraste kuststräckor. Vår skärgård, med sina 5 429 öar, gör Oskarshamn till Sveriges fjärde örikaste kommun. Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro. Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion kort sagt alla byggstenar för en långvar... Visa mer
Välkommen till en av landets absolut vackraste kuststräckor. Vår skärgård, med sina 5 429 öar, gör Oskarshamn till Sveriges fjärde örikaste kommun. Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro.

Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion kort sagt alla byggstenar för en långvarig kärlekshistoria.

Med såväl stora arbetsgivare inom industri och teknik som drivna entreprenörer och småföretagare, erbjuder Oskarshamn ett välmående näringsliv och spännande utbildningsmöjligheter. Välkommen att stanna i Oskarshamns kommun!

Äldreomsorgen är ett av fyra områden inom Socialförvaltningen. Det är vår största verksamhet med ca 700 anställda och omfattar boende, hemtjänst, aktivering samt biståndshandläggning. Äldreomsorgen samverkar i olika frågor med diverse områden, förvaltningar, region och myndigheter. Hos oss är värdegrunden viktig, den präglar allt vi gör och fungerar som vår ledstjärna.

Nu söker vi två enhetschefer till hemtjänstgrupper som arbetar dag samt en enhetschef till Nattpatrullen. Precis som oss brinner du för att vidareutveckla äldreomsorgen och vill bidra till att våra äldre får ett meningsfullt liv.
Välkommen med din ansökan!
ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och du kommer att ansvara för verksamheter inom äldreomsorgen i Oskarshamns kommun. Du är underställd områdeschefen och kommer att ha ett ledaransvar för ett antal medarbetare. Förutom personalansvar ingår det verksamhets- och ekonomiansvar vilket innebär att du utvecklar, planerar och följer upp i din verksamhet. I ditt arbete bidrar du med att politiskt fastställda mål omvandlas till effektiv verksamhet. Tillsammans med ledning och övriga samverkansparter ser du till att äldreomsorgens verksamhet fortsätter att vara framåtskridande och kvalitetssäkrad.KVALIFIKATIONER
Du som söker har en adekvat högskoleutbildning, eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig, meriterande är det även om du har erfarenhet av personalansvar, erfarenhet av att arbeta i en politikerstyrd organisation och inom äldreomsorg. Det är även meriterande om du har kunskap om den lagstiftning som styr våra verksamheter.

I din roll som enhetschef intar du ett coachande ledarskap och främjar för samarbete, inflytande och delaktighet. Du har lätt för att sprida arbetsglädje och får dina medarbetare att utvecklas och växa. Tjänsten kräver att du är en noggrann administratör, du är strukturerad och organiserad med tillhörande analytisk förmåga. En god samarbetsförmåga är en förutsättning, då detta arbete präglas av en ständig samverkan med kollegor och uppdragsgivare. I ditt uppdrag ingår det varierad dokumentation varför du behöver kunna formulera dig väl i både tal och skrift på svenska. Förutom grundläggande datavana behöver du kunna ta dig an olika sorters datasystem, vi använder oss exempelvis av Medvind, WinLas, Treserva, Adato, Stella och Novi.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som:
• är social och kommunikativ med förmåga att skapa goda relationer
• bemöter omgivningen med ödmjukhet och optimism
• är tydlig och lyhörd med god självkännedom
• har lätt för att initiera, leda och driva utvecklingsarbete
• är kvalitetsmedveten och målinriktad

B-körkort erfordras eftersom du behöver förflytta dig geografiskt till olika platser/verksamheter inom kommunen.ÖVRIGT
Vi använder oss av löpande rekryteringsprocess så vi hoppas att du som är intresserad registrerar din ansökan så snart som möjligt.
Intervjuer kommer att genomföras på följande datum: Tisdag 23/5 kl. 9.30-12, Torsdag 25/5 kl. 8-11 samt kl. 15-16.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.

Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs gärna mer på https://flyttahit.nu/ och https://oskarshamn.com/

Här hittar du våra ambassadörer: www.oskarshamn.se/lar-kanna-oss Visa mindre

Avdelningschef Operationsenheten

Vi erbjuder Operationsenheten förstärker sitt ledarskap med en ny avdelningschef. I rollen som avdelningschef kommer du att arbeta utifrån ett delat ledarskap tillsammans med en kollega. Vi erbjuder ett arbete i en verksamhet som jobbar mot tydliga uppsatta mål och som kontinuerligt arbetar med logistikflöde. Rollen innefattar personal och arbetsmiljöansvar. Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig de... Visa mer
Vi erbjuder
Operationsenheten förstärker sitt ledarskap med en ny avdelningschef.

I rollen som avdelningschef kommer du att arbeta utifrån ett delat ledarskap tillsammans med en kollega. Vi erbjuder ett arbete i en verksamhet som jobbar mot tydliga uppsatta mål och som kontinuerligt arbetar med logistikflöde.

Rollen innefattar personal och arbetsmiljöansvar. Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig del i ditt chef-och ledarskap, liksom daglig närhet till medarbetarna för att ge stöttning och vägledning. Som ett stöd i chefskapet finns stödfunktioner för ekonomi och HR.

Arbetstider är dagtid, måndag-fredag och vi har ramavtal för flex. 

Vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet av chef-och ledarskap. Det är meriterande men inget krav om du har vårdkompetens. I rollen som chef är du duktig på att samarbeta och skapar goda relationer med såväl kollegor, medarbetare och fackliga representanter. Du är lyhörd och visar intresse för att vilja lära dig nya saker. Du har en drivkraft i att arbeta med verksamhetsutveckling samt en vilja att arbeta som team tillsammans med din personalgrupp.
Eftersom att enheten arbetar mycket med logistik är det en meriterande om du har kunskap inom logistik och flödesschema. 

Vår arbetsplats
Operationsenheten är en del av Akutkliniken. Verksamheten bedriver enbart elektiv operationssjukvård där det förekommer enklare dagkirurgiska operationer samt högkvalitativa höft-och knäproteser. På enheten arbetar det 54 medarbetare som innefattar läkare, specialistsjuksköterskor, allmän sjuksköterskor, undersköterskor samt steriltekniker. 

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef till sjuksköterskeenheten

Välkommen till en av landets absolut vackraste kuststräckor. Vår skärgård, med sina 5 429 öar, gör Oskarshamn till Sveriges fjärde örikaste kommun. Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro. Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion kort sagt alla byggstenar för en långvar... Visa mer
Välkommen till en av landets absolut vackraste kuststräckor. Vår skärgård, med sina 5 429 öar, gör Oskarshamn till Sveriges fjärde örikaste kommun. Med havet som fond och skogen runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro.

Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion kort sagt alla byggstenar för en långvarig kärlekshistoria.

Med såväl stora arbetsgivare inom industri och teknik som drivna entreprenörer och småföretagare, erbjuder Oskarshamn ett välmående näringsliv och spännande utbildningsmöjligheter. Välkommen att stanna i Oskarshamns kommun!

Vill du vara med och leda och utveckla hälso- och sjukvården i Oskarshamns kommun? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och spännande arbete som enhetschef på vår sjuksköterskeenhet.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att leda, planera och utveckla verksamheten i nära samarbete med verksamhetschefen samt ledningsgruppen för hälso- och sjukvårdsenheten, i vilken du ingår. Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och kommer att ansvara för verksamhet, arbetsmiljö, ekonomi och utveckling samt ha ett chefsansvar för ca 20 medarbetare på vår sjuksköterskeenhet. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med din kollega på sjuksköterskeenheten men också med rehabenhetens enhetschef, vår samordnare, MAS och övriga medarbetare.
Vi har ett välutvecklat samarbete med regionen där vi bedriver en nära och personcentrerad vård. Bland annat har vi dagliga digitala möten med regionens medarbetare.
Tjänsten är placerad på hälso- och sjukvårdsenheten som består av en sjuksköterskeenhet och rehabiliteringsenhet och är ett av fyra områden inom socialförvaltningen. Övriga områden är äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta samt individ och familjeomsorg. Vi har ett nära samarbete inom förvaltningen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en ansvarstagande person med stort intresse för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Ditt engagemang bidrar till ett bra arbetsklimat och hög delaktighet där alla samarbetar för bästa kvalitet. Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård, kunskaper inom hälso- och sjukvård samt har kunskap om krav och mål som ställs på verksamheter inom SoL och LSS. Du har en relevant högskoleutbildning utifrån uppdraget.
För att lyckas i rollen som enhetschef har du ett verksamhetsnära och prestigelöst ledarskap där du skapar möjligheter för ett positivt utvecklande arbetsklimat. Du är en flexibel problemlösare som strukturerar och driver arbetet framåt på ett framgångsrikt sätt. Du har lätt för att se utvecklingsmöjligheter och har förmåga att entusiasmera och få med dig andra i utvecklingsarbetet. Du är skicklig i ditt sätt att kommunicera i tal och skrift på svenska samt har förmåga att samarbeta och anpassa dig till olika situationer och grupper. Därför är din personliga lämplighet viktig.
Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Läs gärna mer på https://flyttahit.nu/
och https://oskarshamn.com/
Här hittar du våra ambassadörer: www.oskarshamn.se/lar-kanna-oss Visa mindre

(OSKARSHAMN) Kund-och personalansvarig inom personlig assistans

AP Omvårdnadsgruppen arbetar med människor i behov av stöd och hjälp i vardagen med hemtjänst, personlig assistans, boende för personer med funktionsnedsättning i gruppbostad samt daglig verksamhet. VI har vårt säte i Östergötland vid Vättern i det vackra Motala men har kontor på flera platser i Sverige. Vi jobbar nära våra brukare, tillsammans för ett gott liv! Vi har även fokus på att våra medarbetare ska ha schyssta villkor och trivas på sina arbetsplat... Visa mer
AP Omvårdnadsgruppen arbetar med människor i behov av stöd och hjälp i vardagen med hemtjänst, personlig assistans, boende för personer med funktionsnedsättning i gruppbostad samt daglig verksamhet. VI har vårt säte i Östergötland vid Vättern i det vackra Motala men har kontor på flera platser i Sverige. Vi jobbar nära våra brukare, tillsammans för ett gott liv! Vi har även fokus på att våra medarbetare ska ha schyssta villkor och trivas på sina arbetsplatser. Läs mer på www.apomvardnadsgruppen.se

På AP Omvårdnadsgruppen arbetar vi efter devisen "att vara sitt bästa jag, varje dag". Det innebär att ge våra kunder och medarbetare de förutsättningar som behövs för att kunna göra ett bra jobb. Man är ansvarig för hela assistansuppdraget och chef för assistenterna. Det innebär också att själv ta ansvar för att göra ett bra jobb. Våra kunder och medarbetare ska känna sig väl omhändertagna och lyssnade på. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv, att leva som andra.

Om rollen
Vi förstärker nu vårt team och söker nu en driven och relationsskapande kollega till vårt kontor med placering i Oskarshamn.
 
Som kund- och personalansvarig är din huvuduppgift att säkerställa att våra kunder blir väl omhändertagna. Det innebär att du planerar hur assistansen ska utföras utifrån våra kunders önskemål och aktuellt beslut, säkerställer kvaliteten och kundnöjdhet. Du har kundmöten med våra kunder och deras team. Myndighetskontakter och kontakter med andra leverantörer och kundrelationer. Till din hjälp har du, förutom ett bra IT-stöd erfarna medarbetare och goa kollegor som arbetar nära varandra i team med stöd av verksamhetsnära ledarskap.

I tjänsten ingår administration. Särnmark är skyldig att löpande dokumentera sin verksamhet. Vi ställer höga krav på kundansvarigs förmåga att hantera detta.

Som chef för assistenterna i teamet har du fullt personalansvar, schemalägger, rekryterar och jobbar nära assistansteamen med coaching och utveckling för att stärka individerna och teamet. Du håller i personalmöten, anställningsprocessen, arbetsmiljöarbete bland annat. Listan kan göras lång men detta är några exempel.

Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men resor i landet för möten samt arbete på kvällar förekommer. Tjänsten är heltid, med ibland varierande arbetstider.

Vår kandidat
Vi tror att du har en väl utvecklad social förmåga, du trivs där människior finns. Du kan ta egna beslut men att du vågar ta hjälp när det behövs ser vi som viktiga framgångsfaktorer. Du är kommunikativ och har en förmåga att uttrycka dig, både i tal och skrift, på väldigt god svenska. Likaså har du förmågan att organisera och prioritera då arbetstempot till och från varierar. Vi är ett tajt team så du behöver trivas att jobba tillsammans med andra.

Vi tror att du som söker är
…en person med erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, privat eller i kommunen. Du jobbar redan som kund-och personalansvarig eller har en liknande roll idag med visst ansvar som teamledare eller gruppchef alternativt enhetschef. Du vill söka dig vidare och ta mer ansvar, utvecklas och få mer erfarenheter. Du är nyfiken!

Körkort, tillgång till bil är en fördel. Tidigare erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsatta och LSS är meriterande.
Om tjänsten
Heltid, tillträde efter överenskommelse. Provanställning på 6 månader kan bli aktuellt med avsikt att tillsvidareanställa. Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag på 5000 kr för dig som tjänsteman samt andra förmåner. Månadslön. 
 
Ansökan
Är du sugen på att vara ditt bästa jag på jobbet - varje dag tillsammans med oss i vårt team?
Tveka då inte att skicka din ansökan till oss snart som möjligt,
dock senast den 30/4.
Vi kommer givetvis att ta registerutdrag vilket du i förväg kan beställa genom www.polisen.se i deras E-tjänst där du loggar in med Bank-ID.
Har du frågor är du välkommen att kontakta
Verksamhetschef Johanna Andersson, tfn 070-399 05 12.
Vi undanber oss vänligt med bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Avdelningschef Medicinmottagning

Vi erbjuder Vi söker nu en avdelningschef till vår medicinmottagning på Oskarshamns sjukhus. Som avdelningschef ansvarar du för att utveckla, planera och följa upp verksamhetens mål tillsammans med dina medarbetare. Du blir en av tre avdelningschefer på kliniken. I rollen som avdelningschef är du underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för kliniken.   Vi söker Vi söker dig som är tydlig i kommunikationen men samtidigt lyhörd. Du skall... Visa mer
Vi erbjuder
Vi söker nu en avdelningschef till vår medicinmottagning på Oskarshamns sjukhus.

Som avdelningschef ansvarar du för att utveckla, planera och följa upp verksamhetens mål tillsammans med dina medarbetare. Du blir en av tre avdelningschefer på kliniken. I rollen som avdelningschef är du underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för kliniken.  

Vi söker
Vi söker dig som är tydlig i kommunikationen men samtidigt lyhörd. Du skall vara en närvarande chef och intresserad av att driva utvecklingsarbete tillsammans med dina medarbetare. Du har förmåga att organisera, planera och hålla ihop helheten men även kunna delegera. Du bör kunna fokusera på värdeskapande processer med patienten i centrum. Du har lätt för att samarbeta i alla de kontaktytor som positionen innebär. Du är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Som person är du drivande och van att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du är prestigelös, har en positiv och problemlösande attityd och ser möjligheter istället för hinder. Du har god förmåga att tänka strategiskt, är strukturerad, har en förståelse för helheten samt är en god kommunikatör.

Du har en lämplig examen från högskola eller universitet inom ett område som arbetsgivaren bedömer vara relevant. Vi ser gärna att du har erfarenhet från hälso- och sjukvårdssektorn. Har du tidigare erfarenhet av mottagningsverksamhet eller att jobba som chef i en politisk styrd organisation är det meriterande.

Du erbjuds ett tidsbegränsat förordnande som avdelningschef samt en tillsvidareanställning i din grundprofession på heltid. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats
Medicinkliniken i Oskarshamn bedriver kvalificerad internmedicinsk verksamhet tillgänglig dygnet runt för våra invånare från 18 års ålder i mellanlänet. Verksamheten omfattar två slutenvårdsavdelningar samt en öppenvårdsmottagning.

Den öppna mottagningsverksamheten är planerad och omfattar dagvård, fotvård samt olika specialistmottagningar. På mottagningen arbetar 23 medarbetare fördelat på sjuksköterskor, BMA, fotterapeut, undersköterskor och medicinska sekreterare. Tillsammans bildar ni ett team där ni sätter patienten i fokus. Vi ser en helhet och har ett bra samarbete inom medicinkliniken och övriga kliniker på sjukhuset.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Avdelningschef Akutvårdsavdelning Akutkliniken

Vi erbjuder Vi söker nu en avdelningschef till vår akutvårdsavdelning på Oskarshamns sjukhus. Som avdelningschef får du en spännande och utvecklande tjänst där du får goda chanser till personlig och professionell utveckling. Du har i din roll ett personalansvar för ca 25 medarbetare. Du ansvarar för att värna om och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och god arbetsmiljö vilket skapar förutsättning för öppenhet och delaktighet. I rollen ing... Visa mer
Vi erbjuder
Vi söker nu en avdelningschef till vår akutvårdsavdelning på Oskarshamns sjukhus.

Som avdelningschef får du en spännande och utvecklande tjänst där du får goda chanser till personlig och professionell utveckling. Du har i din roll ett personalansvar för ca 25 medarbetare. Du ansvarar för att värna om och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och god arbetsmiljö vilket skapar förutsättning för öppenhet och delaktighet. I rollen ingår att ansvara för medarbetar- och lönesamtal. Du har även det övergripande ansvaret för daglig styrning inklusive bemanning på både kort och lång sikt. I uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbetar för ett gott samarbete med andra enheter inom kliniken, på sjukhuset och inom regionen.

Du ansvarar för avdelningens verksamhet, medarbetare och ekonomi samt följer upp mål och resultat. Målet är att tillsammans ge den bästa möjliga vård med patienten i fokus. I din roll som chef ska du vara med och bidra till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. Du kommer att vara en del av klinikledningen.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Du erbjuds ett tidsbegränsat förordnande som avdelningschef samt en tillsvidareanställning i din grundprofession. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker dig som har en examen från högskola eller universitet med inriktning mot hälso-och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap i offentlig verksamhet, erfarenhet av hälso-och sjukvårdsarbete samt erfarenhet av administrativa uppgifter.

Vi ser att vissa personliga egenskaper är till fördel i denna tjänst, så som att du har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation. Att du har förmåga att leda, motivera och ge andra de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du ser helheten och har den ekonomiska aspekten med i ditt dagliga arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats
På AVA vårdar vi de svårast sjuka patienterna på Oskarshamns sjukhus. Detta medför att vi lägger stor vikt vid personcentrerad vård. Medarbetarna på AVA arbetar nära sina kollegor på akutmottagningen och operationsavdelningen. Det krävs att du som avdelningschef har ett nära samarbete med övriga avdelningschefer på kliniken då en hel del medarbetare arbetar på flera avdelningar inom kliniken. Denna tjänst kräver mycket god samarbetsförmåga.

https://www.youtube.com/watch?v=r6ZH2minBTI

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef till sjuksköterskeenheten

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Nu tar vi ett omtag på vår hälso- och sjukvårdsenhet. Vill du vara med att leda och utveckla hälso- och sjukvården i Oskarshamns kommun? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som enhetschef på vår sjuksköterskeenhet. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef kommer du att leda, planera och utveckla verksamheten i nära samarbete med verksamhetschefen samt ledningsgruppen för hälso- och sjukvårdsenheten... Visa mer
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Nu tar vi ett omtag på vår hälso- och sjukvårdsenhet. Vill du vara med att leda och utveckla hälso- och sjukvården i Oskarshamns kommun? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som enhetschef på vår sjuksköterskeenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef kommer du att leda, planera och utveckla verksamheten i nära samarbete med verksamhetschefen samt ledningsgruppen för hälso- och sjukvårdsenheten (HSE), i vilken du ingår. Du kommer att ansvara för verksamhet, arbetsmiljö, ekonomi och utveckling samt ha ett chefsansvar för cirka 20 medarbetare på vår sjuksköterskeenhet. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med din enhetschefskollega på sjuksköterskeenheten men också med rehabenhetens enhetschef, vår samordnare, MAS, övriga medarbetare inom hälso- och sjukvårdsenheten och förvaltningen.

Vi har ett välutvecklat samarbete med regionen där vi bedriver en nära och personcentrerad vård - till exempel har vi dagliga digitala möten med regionens medarbetare för planering inför hemgång från sjukhusen.

Tjänsten är placerad på hälso- och sjukvårdsenheten som består av en sjuksköterskeenhet och rehabiliteringsenhet och är ett av fyra områden inom socialförvaltningen. Övriga områden är äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta samt individ och familjeomsorg. Vi har ett nära samarbete inom förvaltningen.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som enhetschef behöver du ha ett verksamhetsnära och prestigelöst ledarskap där du skapar möjligheter för ett positivt och utvecklande arbetsklimat. Som enhetschef behöver du vara en flexibel problemlösare som strukturerar och driver arbetet framåt på ett framgångsrikt sätt. Det är därför viktigt att du besitter förmågan att se utvecklingsmöjligheter samt att entusiasmera och få med dig andra i utvecklingsarbetet. Vi söker dig som är en ansvarstagande och trygg person med stort intresse för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Ditt engagemang bidrar till ett bra arbetsklimat, hög delaktighet och team-känsla där alla samarbetar för bästa möjliga kvalitet.

Du är skicklig i ditt sätt att kommunicera i tal och skrift på svenska, samt har förmåga att samarbeta och anpassa dig till olika situationer och grupper. Vi fäster därför stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård, kunskaper inom hälso- och sjukvård samt har kunskap om krav och mål som ställs på verksamheter inom SoL och LSS. Du har en relevant högskoleutbildning utifrån uppdraget.

ÖVRIGT
Till dig som inte är bosatt i kommunen men som funderar på att flytta hit, vi kan erbjuda hjälp med lämplig bostad.
Vi tillämpar löpande rekrytering - så välkommen in med din ansökan redan idag!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Avdelningschef Akutvårdsavdelning Akutkliniken

Vi erbjuder Vi söker nu en avdelningschef till vår akutvårdsavdelning på Oskarshamns sjukhus. Som avdelningschef får du en spännande och utvecklande tjänst där du får goda chanser till personlig och professionell utveckling. Du har i din roll ett personalansvar för ca 25 medarbetare. Du ansvarar för att värna om och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och god arbetsmiljö vilket skapar förutsättning för öppenhet och delaktighet. I rollen ing... Visa mer
Vi erbjuder
Vi söker nu en avdelningschef till vår akutvårdsavdelning på Oskarshamns sjukhus.

Som avdelningschef får du en spännande och utvecklande tjänst där du får goda chanser till personlig och professionell utveckling. Du har i din roll ett personalansvar för ca 25 medarbetare. Du ansvarar för att värna om och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och god arbetsmiljö vilket skapar förutsättning för öppenhet och delaktighet. I rollen ingår att ansvara för medarbetar- och lönesamtal. Du har även det övergripande ansvaret för daglig styrning inklusive bemanning på både kort och lång sikt. I uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbetar för ett gott samarbete med andra enheter inom kliniken, på sjukhuset och inom regionen.

Du ansvarar för avdelningens verksamhet, medarbetare och ekonomi samt följer upp mål och resultat. Målet är att tillsammans ge den bästa möjliga vård med patienten i fokus. I din roll som chef ska du vara med och bidra till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. Du kommer att vara en del av klinikledningen.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Du erbjuds ett tidsbegränsat förordnande som avdelningschef samt en tillsvidareanställning i din grundprofession. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker dig som har en examen från högskola eller universitet med inriktning mot hälso-och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap i offentlig verksamhet, erfarenhet av hälso-och sjukvårdsarbete samt erfarenhet av administrativa uppgifter.

Vi ser att vissa personliga egenskaper är till fördel i denna tjänst, så som att du har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation. Att du har förmåga att leda, motivera och ge andra de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du ser helheten och har den ekonomiska aspekten med i ditt dagliga arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats
På AVA vårdar vi de svårast sjuka patienterna på Oskarshamns sjukhus. Detta medför att vi lägger stor vikt vid personcentrerad vård. Medarbetarna på AVA arbetar nära sina kollegor på akutmottagningen och operationsavdelningen. Det krävs att du som avdelningschef har ett nära samarbete med övriga avdelningschefer på kliniken då en hel del medarbetare arbetar på flera avdelningar inom kliniken. Denna tjänst kräver mycket god samarbetsförmåga.

https://www.youtube.com/watch?v=r6ZH2minBTI

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef till sjuksköterskeenheten

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Nu tar vi ett omtag på vår hälso- och sjukvårdsenhet. Vill du vara med att leda och utveckla hälso- och sjukvården i Oskarshamns kommun? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som enhetschef på vår sjuksköterskeenhet. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef kommer du att leda, planera och utveckla verksamheten i nära samarbete med verksamhetschefen samt ledningsgruppen för hälso- och sjukvårdsenheten... Visa mer
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Nu tar vi ett omtag på vår hälso- och sjukvårdsenhet. Vill du vara med att leda och utveckla hälso- och sjukvården i Oskarshamns kommun? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som enhetschef på vår sjuksköterskeenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef kommer du att leda, planera och utveckla verksamheten i nära samarbete med verksamhetschefen samt ledningsgruppen för hälso- och sjukvårdsenheten (HSE), i vilken du ingår. Du kommer att ansvara för verksamhet, arbetsmiljö, ekonomi och utveckling samt ha ett chefsansvar för cirka 20 medarbetare på vår sjuksköterskeenhet. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med din enhetschefskollega på sjuksköterskeenheten men också med rehabenhetens enhetschef, vår samordnare, MAS, övriga medarbetare inom hälso- och sjukvårdsenheten och förvaltningen.

Vi har ett välutvecklat samarbete med regionen där vi bedriver en nära och personcentrerad vård - till exempel har vi dagliga digitala möten med regionens medarbetare för planering inför hemgång från sjukhusen.

Tjänsten är placerad på hälso- och sjukvårdsenheten som består av en sjuksköterskeenhet och rehabiliteringsenhet och är ett av fyra områden inom socialförvaltningen. Övriga områden är äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta samt individ och familjeomsorg. Vi har ett nära samarbete inom förvaltningen.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som enhetschef behöver du ha ett verksamhetsnära och prestigelöst ledarskap där du skapar möjligheter för ett positivt och utvecklande arbetsklimat. Som enhetschef behöver du vara en flexibel problemlösare som strukturerar och driver arbetet framåt på ett framgångsrikt sätt. Det är därför viktigt att du besitter förmågan att se utvecklingsmöjligheter samt att entusiasmera och få med dig andra i utvecklingsarbetet. Vi söker dig som är en ansvarstagande och trygg person med stort intresse för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Ditt engagemang bidrar till ett bra arbetsklimat, hög delaktighet och team-känsla där alla samarbetar för bästa möjliga kvalitet.

Du är skicklig i ditt sätt att kommunicera i tal och skrift på svenska, samt har förmåga att samarbeta och anpassa dig till olika situationer och grupper. Vi fäster därför stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård, kunskaper inom hälso- och sjukvård samt har kunskap om krav och mål som ställs på verksamheter inom SoL och LSS. Du har en relevant högskoleutbildning utifrån uppdraget.

ÖVRIGT
Till dig som inte är bosatt i kommunen men som funderar på att flytta hit, vi kan erbjuda hjälp med lämplig bostad.
Vi tillämpar löpande rekrytering - så välkommen in med din ansökan redan idag!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Personalchef inom personlig assistans

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se   Vi förstärker vårt team och... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
 
Vi förstärker vårt team och söker nu en driven och relationsskapande kollega till vårt kontor i Oskarshamn.

Som personalchef och kundansvarig kommer du att samordna den personliga assistansen utifrån våra kunder och assistenters önskemål, du blir personalchef för assistenterna och kundansvarig för våra kunder.

Din roll är variationsrik och utvecklande där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter är starkt knutna till den operativa delen av verksamheten och du arbetar bland annat med personalansvar, arbetsmiljö, rekrytering, schemaläggning och kontakt med myndigheter.  En stor del av ditt arbete är också att vara bollplank för våra kunder och deras anhöriga. Till hjälp i ditt dagliga arbete har du arbetsledare i dina assistentgrupper, ett team bestående av erfarna kollegor, jurist, liksom lön och ekonomifunktioner. Du rapporterar direkt till VD och har mycket frihet under ansvar.

Vi söker dig som är relationsskapande, serviceinriktad och som har ett genuint och brinnande intresse för människor. Du är en naturlig lagspelare men ska trivas i att självständigt planera och driva ditt arbete framåt i enlighet med God Assistans värderingar och målsättningar. Du trivs med att bolla flera processer parallellt så din strukturerings- och prioriteringsförmåga behöver vara på topp! Har du erfarenhet av personlig assistans eller LSS i din yrkesroll eller personligen är det meriterande.  Önskvärt är om du har arbetat med Sobonas kollektivavtal. Utbildning inom området humaniora och viss ledarskaps/chefserfarenhet är relevant men vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B är ett krav och vi fodrar ett utdrag från belastningsregistret innan anställning.

God assistans som arbetsgivare:

Vi värnar om en schysst och samtida personalpolitik och vill att våra medarbetare ska må bra och trivas på arbetet. Våra anställda erbjuds:

Flexibel arbetstid & och möjlighet att arbeta hemifrån
* Friskvårdsbidrag 4000 kr / år
* Friskvårdstimme & gratis hälsocoach
* Regelbundna ledarskapsutbildningar samt andra utbildningar som är relevanta för din yrkesroll.


Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta:
Magnus Ivarsson- VD God Assistans i syd: [email protected]


Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Vänligen bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Visa mindre

Enhetschef/verksamhetsutvecklare till Hälso- och sjukvårdsenheten

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till al... Visa mer
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.

Hälso- och sjukvårdsenhetens strävan är att ytterligare utveckla verksamheten med fokus på det personcentrerade arbetssättet. Ett led i detta är att vi utökar vår bemanning med en enhetschef/verksamhetsutvecklare för att kunna stärka våra kompetenta medarbetare i deras viktiga uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef/verksamhetsutvecklare på hälso- och sjukvårdsenheten kommer du att ingå i hälso- och sjukvårdsenhetens ledningsgrupp och vara direkt underställd verksamhetschefen. Du kommer att ansvara för verksamhet, arbetsmiljö, budget och ha ett chefsansvar för mellan 10-15 medarbetare på vår sjuksköterskeenhet. Som verksamhetsutvecklare driver du utvecklings- och kvalitetsfrågor inom hälso- och sjukvårdens ansvarsområde på uppdrag av verksamhetschefen i nära samarbete med hälso- och sjukvårdsenhetens enhetschefer, samordnare, MAS och övriga medarbetare.

Vi har ett välutvecklat samarbete med regionen där vi bedriver en nära och personcentrerad vård och omsorg, bl.a. genom dagliga digitala möten där samtliga berörda professioner deltar.
I tjänsten ingår att driva olika projekt, till exempel kring digitaliseringsfrågor, införanden av system eller nya arbetssätt. Det förekommer också arbetsuppgifter så som att ta fram statistik, revidera rutiner och riktlinjer, bistå med underlag krig olika frågor och andra uppgifter som varierar utifrån verksamhetens behov och arbetsfördelning.

Tjänsten är placerad på hälso- och sjukvårdsenheten som består av en sjuksköterskeenhet och rehabiliteringsenhet och är ett av fyra områden inom socialförvaltningen. Övriga områden är äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta samt individ och familjeomsorg. Vi har ett nära samarbete inom förvaltningen och en utvecklingsgrupp med verksamhetsutvecklare från samtliga områden där du kommer att ingå.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap samt kunskap och erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Meriterande är om du, jämte kunskaper inom hälso- och sjukvård har kunskap om krav och mål som ställs på verksamheter inom SoL och LSS. Du har en relevant högskoleutbildning utifrån uppdraget.

För att lyckas i rollen som enhetschef/verksamhetsutvecklare har du ett verksamhetsnära och prestigelöst ledarskap där du skapar möjligheter för ett positivt utvecklande arbetsklimat. Du är en flexibel problemlösare som strukturerar och driver arbetet framåt på ett framgångsrikt sätt. Du har lätt för att se utvecklingsmöjligheter och har förmåga att entusiasmera och få med dig andra i utvecklingsarbetet. Du är skicklig i ditt sätt att kommunicera i tal och skrift på svenska samt har förmåga att samarbeta och anpassa dig till olika situationer och grupper. Därför är din personliga lämplighet viktig.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Avdelningschef - Kirurgkliniken Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder Vi erbjuder dig en roll i en välfungerande verksamhet med god bemanning som avdelningschef på Kirurgkliniken i Oskarshamn. Tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare kommer du spela en viktig roll för att vidareutveckla processerna inom kirurgi och urologi i Oskarshamn. Som avdelningschef ansvarar du för avdelningens arbetsmiljö och förväntas leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna. Du kommer att ingå i ... Visa mer
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en roll i en välfungerande verksamhet med god bemanning som avdelningschef på Kirurgkliniken i Oskarshamn.

Tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare kommer du spela en viktig roll för att vidareutveckla processerna inom kirurgi och urologi i Oskarshamn. Som avdelningschef ansvarar du för avdelningens arbetsmiljö och förväntas leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna.

Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp och ha en tät kontakt med verksamhetschef och övriga 5 avdelningschefer. I din roll ingår personalansvar för sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare, totalt cirka 30 stycken. Du deltar även i förekommande mötesforum på Oskarshamns sjukhus och andra samverkansforum, exempelvis kommunen. Chefskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vi söker
Vi söker dig som har examen från högskola eller universitet med inriktning mot hälso- och sjukvård, exempelvis sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller utbildning som chef.

Som person är du positiv, lyhörd och tydlig i ditt ledarskap och duktig på att skapa relationer och samarbeta med andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ till att lösa problem. Det är även viktigt att du har förmågan till helikopterseende i din roll som chef.

Vår arbetsplats
Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 90 sjuksköterskor vid kliniken. Sedan några år tillbaka är Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kund och personalansvarig sökes till Oskarshamn

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu    Vi förstärker vårt team ... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu 
 
Vi förstärker vårt team och söker nu en driven och relationsskapande kollega till vårt kontor i Oskarshamn.

Som kundansvarig kommer du att samordna den personliga assistansen utifrån våra kunder och assistenters önskemål. Din roll är variationsrik och utvecklande där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter är starkt knutna till den operativa delen av verksamheten och du arbetar bland annat med personalansvar, arbetsmiljö, rekrytering, schemaläggning och kontakt med myndigheter.  En stor del av ditt arbete är också att vara bollplank för våra kunder och deras anhöriga. Till hjälp i ditt dagliga arbete har du arbetsledare i dina assistentgrupper, ett team bestående av erfarna kollegor, jurist, liksom lön och ekonomifunktioner. Du rapporterar direkt till VD och har mycket frihet under ansvar.

Vi söker dig som är relationsskapande, serviceinriktad och som har ett genuint och brinnande intresse för människor. Du är en naturlig lagspelare men ska trivas i att självständigt planera och driva ditt arbete framåt i enlighet med God Assistans värderingar och målsättningar. Du trivs med att bolla flera processer parallellt så din strukturerings- och prioriteringsförmåga behöver vara på topp! Har du erfarenhet av personlig assistans eller LSS i din yrkesroll eller personligen är det meriterande.  Önskvärt är om du har arbetat med Sobonas kollektivavtal. Utbildning inom området humaniora och viss ledarskaps/chefserfarenhet är relevant men vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B är ett krav och vi fodrar ett utdrag från belastningsregistret innan anställning.

God assistans som arbetsgivare:

Vi värnar om en schysst och samtida personalpolitik och vill att våra medarbetare ska må bra och trivas på arbetet. Våra anställda erbjuds:


* Flexibel arbetstid & och möjlighet att arbeta hemifrån
* Friskvårdsbidrag 4000 / år
* Friskvårdstimme & gratis hälsocoach
* Regelbundna ledarskapsutbildningar samt andra utbildningar som är relevanta för din yrkesroll.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta:
Nicole Areskoug - HR generalist & kundansvarig, 040-101854 eller [email protected] 
Magnus Ivarsson- VD God Assistans i syd: [email protected]


Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Vänligen bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Visa mindre

Enhetschef till Hälso - och sjukvårdsenheten

Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till al... Visa mer
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun!
Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv.

Välkommen att vara med och bygga samhället och göra det goda livet möjligt för Oskarshamns kommuns invånare! Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi vill att våra medarbetare drivs av engagemang, respekt, samarbetsförmåga och en helhetssyn. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Hälso- och sjukvårdsenheten (HSE) är ett eget verksamhetsområde inom Socialförvaltningen som ansvarar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom äldreomsorgen (ÄO), området för personer med funktionsnedsättning (OF) och i hemsjukvård. HSE omfattar en rehabiliteringsenhet och en sjuksköterskeenhet. Nu söker vi en enhetschef till vår rehabiliteringsenhet. Vår verksamhet står inför nya spännande utmaningar och hos oss får du en viktig roll där du påverkar och formar framtidens hälso- och sjukvård i kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef kommer du att ingå i hälso- och sjukvårdsenhetens ledningsgrupp där du är underställd verksamhetschefen. På rehabiliteringsenheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, hjälpmedelsassistenter och hjälpmedelsreparatör samt syn- och hörselinstruktör. I arbetsuppgifterna ansvarar du för verksamhet, arbetsmiljö, personal och budget. Det innebär ekonomisk planering, verksamhetsuppföljning, leda medarbetare, initiera och driva utvecklingsarbete. I ditt uppdrag är patientsäkerheten en viktig del, du ser till att god kvalite uppfylls samt att politiskt fastställda mål omvandlas till effektiv verksamhet. Tillsammans med din ledningsgrupp och andra aktörer bedriver du en god samverkan för den fortsatta helhetsutvecklingen av verksamheten. Låter uppdraget intressant? Då är du varmt välkommen att söka dig till en organisation som präglas av engagemang, ansvarstagande och kompetens!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, fysioterapeut eller har annan relevant högskoleutbildning samt kunskap och erfarenhet av den kommunala hälso - och sjukvården. Meriterande om du tidigare har haft en arbetsledande funktion med tillhörande personal- och budgetansvar. För att lyckas i rollen som enhetschef har du ett verksamhetsnära och prestigelöst ledarskap där du skapar möjlighet för ett positivt utvecklande arbetsklimat. Du har förmåga att motivera, ge råd och stöd samtidigt som du ser möjligheter, sprider arbetsglädje och får dina medarbetare att växa. Ditt ledarskap bygger på delaktighet och ansvarstagande i organisationen, du skapar goda relationer genom att kommunicera och samarbeta.

Du som söker har ett intresse och en förmåga att driva utvecklings- och förändringsarbete. Förutom grundläggande datavana behöver du ha lätt för att ta dig an olika datasystem samt formulera dig väl i tal och skrift på svenska. Körkort är ett krav då du behöver kunna förflytta dig till olika verksamheter/geografiska områden inom kommunen.

En väl utvecklad social kompetens är av betydelse för oss, din personliga lämplighet är därför viktig. Vi vill att du:
• är professionell i din framtoning
• har god självkännedom
• är tydlig och lyhörd
• är noggrann och strukturerad
• inger förtroende och bemöter omgivningen med ödmjukhet och optimism

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
B-körkort krävs
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har rökfri arbetstid.
Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre