Lediga jobb som Infrastrukturarkitekt i Oskarshamn

Se lediga jobb som Infrastrukturarkitekt i Oskarshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Oskarshamn som finns hos arbetsgivaren.

Infrastrukturtekniker - Kärnkraftssäkerhet och utbildning

Ansök    Jul 2    Vattenfall AB    Infrastrukturarkitekt
Företagsbeskrivning KSU, Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB, kompetenssäkrar de svenska kärnkraftverkens personal genom såväl teoretisk utbildning som träning i fullskalesimulatorer. KSU verkar under samlingsnamnet Training Service Provider såväl nationellt som internationellt. Företaget befinner sig i utveckling och vi ser en spännande tillväxt för att säkerställa kompetens för ny och långsiktig kärnkraftsdrift. Verksamheten bedrivs från vårt huvudkontor... Visa mer
Företagsbeskrivning
KSU, Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB, kompetenssäkrar de svenska kärnkraftverkens personal genom såväl teoretisk utbildning som träning i fullskalesimulatorer. KSU verkar under samlingsnamnet Training Service Provider såväl nationellt som internationellt. Företaget befinner sig i utveckling och vi ser en spännande tillväxt för att säkerställa kompetens för ny och långsiktig kärnkraftsdrift. Verksamheten bedrivs från vårt huvudkontor som ligger i Nyköping samt från våra träningsanläggningar som ligger i nära anslutning till kärnkraftverken i Forsmark, Oskarshamn och Ringhals. I Forsmark har vi även Teknik och träningscenter, TTC, där vi har en unik möjlighet att bedriva verkslik utbildning. KSU, med ca 170 anställda, ingår i Vattenfallkoncernen.
Du kliver in i en spännande tid och får möjligheten att var en viktig kugge att skapa KSUs framtid för att bidra till fossilfri framtid och kompetens för framtidens kärnkraft.
Jobbeskrivning
Vill du bidra till säker och fossilfri kärnkraft? Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB (KSU) söker nu en Infrastrukturtekniker med placering i Nyköping, Oskarshamn, Ringhals eller Forsmark.
Vilka är vi på KSU? En av våra viktigaste uppgifter är att utbilda de svenska kärnkraftverkens drift- och underhållspersonal. Vi bidrar till säker och stabil drift av kärnkraft och tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens utbildning. I denna tjänst kommer du att tillhöra IT-enheten som är placerad i Nyköping
Arbetsuppgifter
Som Infrastrukturtekniker är du en nyckelspelare för IT-enheten på KSU. IT avdelning ansvarar för utveckling och drift av IT-infrastruktur, digitala utbildningshjälpmedel och onlinetjänster.
Tillsammans med erfarna kollegor med hög kompetens inom området tar du fram systemlösningar och ansvarar för att driftsatt utrustning har en hög tillgänglighet och du följer teknikutvecklingen inom området och föreslår förbättringar.
Rollen innebär:
att svara för drift och utveckling av KSUs IT-nätverk inklusive switchar, routrar, brandväggar, LAN, WAN, WLAN, VPN, Distanslösningar, onlinetjänster etc
att arbeta i KSUs 2nd-line support med felsökning och problemlösning (Problem Management enl. ITIL)
Inköp och installation av IT-infrastruktur

Kravspecifikation
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med infrastruktur för företag. Du har kanske tidigare arbetat som IT-specialist/-konsult eller motsvarande Du har bred kunskap av olika IT-system (t.ex VMware, Microsoft Backoffice) och kan genomföra avancerade felsökningar. Vi tror att du har flera års arbetslivserfarenhet och/eller relevant utbildning av detta eller närliggande arbetsområde. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Intresse och kunskap av ny teknik såsom krypteringslösningar, autenticeringslösningar, VR och AI samt systemkunskap är meriterande. Körkort är ett krav.
Som person är du handlingskraftig och tycker om att samarbeta med andra i ditt team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du tycker om att vägen inte alltid är helt utstakad då detta ger dig möjlighet att vara med och bygga upp nya lösningar från grunden. Du är engagerad i ditt arbete och tycker om att bredda och utveckla din kompetens.
Ytterligare information
Placeringsort i första hand: Nyköping, alternativt på något av våra lokalkontor i Oskarshamn, Ringhals eller Forsmark. Nyköpingskontoret är beläget ca 5 min promenad från tågstationen. Det finns möjlighet till distansarbete ett par dagar i veckan.
Rollen innebär 5-10 resdagar om året.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta chef Björn Friberg, [email protected]. Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryterare Sofia Berggren [email protected].
Fackliga representanter för denna tjänst är Mikael Stenmark, [email protected] (Unionen), Johan Kjellberg, [email protected] (Ledarna), Ingemar Eriksson, [email protected] (SEKO) samt Rolf Ohlsson, [email protected] (Akademikerna).
Välkommen med din ansökan med cv och personligt brev senast den 16 augusti 2024. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Förutom säkerhetsprövning genomförs även drogtest. Visa mindre

Infrastruktur - Tekniker

Ansök    Aug 2    Vattenfall AB    Infrastrukturarkitekt
Vill du bidra till säker och fossilfri kärnkraft? Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB (KSU) söker nu en Infrastrukturtekniker med placering i Nyköping, Oskarshamn, Ringhals eller Forsmark. Vilka är vi på KSU? En av våra viktigaste uppgifter är att utbilda de svenska kärnkraftverkens drift- och underhållspersonal. Vi bidrar till säker och stabil drift av kärnkraft och tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens utbildning. I denna tjänst kommer du att ... Visa mer
Vill du bidra till säker och fossilfri kärnkraft? Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB (KSU) söker nu en Infrastrukturtekniker med placering i Nyköping, Oskarshamn, Ringhals eller Forsmark.
Vilka är vi på KSU? En av våra viktigaste uppgifter är att utbilda de svenska kärnkraftverkens drift- och underhållspersonal. Vi bidrar till säker och stabil drift av kärnkraft och tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens utbildning. I denna tjänst kommer du att tillhöra IT-enheten som är en del av Teknikavdelningen.

Arbetsuppgifter
Som Infrastrukturtekniker är du en nyckelspelare för IT-enheten på KSU.
Teknikavdelningen ansvarar för utveckling och drift av IT-infrastruktur, fullskalesimulatorer, digitala utbildningshjälpmedel och onlinetjänster.
Tillsammans med erfarna kollegor med hög kompetens inom området tar du fram systemlösningar och ansvarar för att driftsatt utrustning har en hög tillgänglighet och du följer teknikutvecklingen inom området och föreslår förbättringar.

Rollen innebär:
att svara för drift och utveckling av KSUs IT-nätverk inklusive switchar, routrar, brandväggar, LAN, WAN, WLAN, VPN, Applikationsportal (distanslösningar), videokonferens, onlinetjänster etc.
att arbeta i KSUs 2nd-line support med felsökning och problemlösning rörande nätverk och telefoni (Problem Management enl. ITIL)
att projektera, upphandla och installeran infrastruktur för nätverk och telefoni
att upprätta kommunikationslösningar med externa företag
både interna och externa kontakter med utbildningsenheter och kärnkraftverk


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med infrastruktur för företag. Du har kanske tidigare arbetat som IT-arkitekt eller motsvarande. Vi tror att du har utbildning inom nätverk och kan genomföra avancerade felsökningar. Vi tror att du har flera års arbetslivserfarenhet av detta eller inom närliggande arbetsområde. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Intresse för och kunskap av ny teknik såsom krypteringslösningar, autenticeringslösningar, VR och AI samt systemkunskap är meriterande. Körkort är ett krav.
Som person är du handlingskraftig, tycker om att samarbeta med andra och har förmågan att arbeta självständigt. Du tycker om att vägen inte alltid är helt utstakad då detta gör att du får vara med och bygga upp nya lösningar från grunden.

Placeringsort: I första hand Nyköping men även Oskarshamn, Ringhals eller Forsmark är möjliga.
Rollen innebär 5-25 resdagar om året till våra anläggningar runt om i landet.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta chef Tony Larsson, ([email protected]). Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Evelyn Fjellsdotter ([email protected]).
Under semesterperioden kommer vi ha begränsade möjligheter att svara på frågor. Vi kommer hantera urval efter sista ansökningsdag och eventuella frågor från 1 aug.

Fackliga representanter för denna tjänst är Mikael Stenmark, [email protected] (Unionen), Johan Kjellberg, [email protected] (Ledarna), Mårten Walfridsson, [email protected] (SEKO).

Välkommen med din ansökan med cv och personligt brev senast den 16 augusti 2022.
Inga ansökningar tas emot via mail.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/mangfald-inkludering/

Vår organisation
Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB, KSU, kompetenssäkrar de svenska kärnkraftverkens personal genom såväl teoretisk utbildning som träning i fullskalesimulatorer. Företaget befinner sig i utveckling för att möta framtida behov och erbjuder dig med rätt kompetens och god samarbetsförmåga stora påverkansmöjligheter och stort ansvar. Verksamheten, som också innefattar information i kärnkraftsfrågor och analys och återförande av drifterfarenheter, bedrivs vid våra utbildningsenheter i Forsmark, Oskarshamn, Ringhals och Studsvik. KSU, med ca 150 anställda och huvudkontor i Studsvik, ingår i Vattenfallkoncernen.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidater för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Location: Nyköping

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

IT Infrastructure operation engineer

Ansök    Jun 3    Vattenfall AB    Infrastrukturarkitekt
Vill du bli en del av resan mot ett fossilfritt samhälle tillsammans med oss? Vi på Vattenfall har som mål att vi och våra kunder skall kunna verka och leva utan fossila bränslen inom en generation. För att ytterligare utveckla vår förmåga söker vi nu IT Infrastructure operation engineer. Vattenfall Nuclear IT Solutions Infra & Operations fortsätter att utvecklas och behovet av infrastrukturtjänster med tillhörande krav på hög tillgänglighet och säkerhet ö... Visa mer
Vill du bli en del av resan mot ett fossilfritt samhälle tillsammans med oss? Vi på Vattenfall har som mål att vi och våra kunder skall kunna verka och leva utan fossila bränslen inom en generation. För att ytterligare utveckla vår förmåga söker vi nu IT Infrastructure operation engineer.
Vattenfall Nuclear IT Solutions Infra & Operations fortsätter att utvecklas och behovet av infrastrukturtjänster med tillhörande krav på hög tillgänglighet och säkerhet ökar. Vill du arbeta i en spännande roll på ett företag med ett viktigt samhällsuppdrag eller söker du ett varierat arbete där du får möjlighet att arbeta brett med olika arbetsuppgifter kring infrastruktur med stora möjligheter till personlig utveckling då är detta jobbet för dig. Inom Nuclear IT Solution Infra & Operations så tillhandahåller vi drift och förvaltning av grundläggande IT-infrastruktur med tillhörande tjänster .


Vår avdelning
Avdelningen Nuclear IT Solutions Infra & Operations har ansvar för daglig drift och utveckling av IT-infrastruktur och tillhörande system med stort fokus på säkerhet och stabilitet till våra kunder inom den nukleära verksamheten hos Forsmark, Ringhals och SKB. Vi arbetar tillsammans inom olika kompetensområden och mellan grupperingar och orter där arbete genomförs i uppdrag eller projektform med stort lösningsfokus och en positiv, aktiv och öppen inställning.


Dina arbetsuppgifter som IT Infrastructure operation engineer.
Daglig drift och förvaltning av IT-infrastruktur och tillhörande system.
Delta i projekt och uppdrag i nära samarbete med andra grupperingar.
Delta i kravställning och granskning av IT-lösningar och infrastruktur vid upphandlingar av system, tjänster och utrustning.
Delta i utveckling av strategier tillhörande IT infrastruktur och teknik i nära samarbete med andra kompetensområden och grupperingar.


Dina kvalifikationer som IT Infrastructure operation engineer.
• Erfarenhet kring drift och förvaltning av IT-infrastruktur i organisationer med fokus på stabil och säker IT.
• Specialistkunskaper inom ett eller flera områden inom IT-infrastruktur, som t.ex. virtualiseringsplattformar, datalagring och backup, nätverk (switching/firewall/routing).
• God förståelse kring ITIL processer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad och lösningsfokuserad och arbetar gärna i grupp mot ett gemensamt mål. Du är prestigelös, ansvarsfull och tar ägandeskap för uppgiften och kan hantera dessa på ett strukturerat sätt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.


Placeringsort: Solna, Oskarshamn, Ringhals, Forsmark
Resor i tjänsten förekommer och beredskapstjänstgöring kan förekomma.
B-körkort krävs för tjänsten.


Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.


Mer information
För frågor om själva tjänsten kontakta rekryterande tf chef Lena Hammarberg, [email protected] För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Cecilia Wijkman, [email protected]
Fackliga representanter via Vattenfalls växel, 08 739 50 00. Silvija Vatkovic (Akademikerna), Inger Strandberg (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Juha Siipilehto (SEKO)
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 15 aug 2022. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller efter sista ansökningsdatum.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker en IT-infrastrukturarkitekt

Är du en god kommunikatör med ett kreativt tänkande som trivs i en roll med ett stort ansvar? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker en IT-infrastrukturarkitekt till vår kund med verksamhet i Oskarshamn. ARBETSUPPGIFTER Som Infrastrukturarkitekt arbetar du som länken mellan utvecklarna och användarna inom organisationen där du tillhandahåller en övergripande teknisk design av både mindre system och olika IT-projekt. Du planerar och lägger fram olika strat... Visa mer
Är du en god kommunikatör med ett kreativt tänkande som trivs i en roll med ett stort ansvar? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker en IT-infrastrukturarkitekt till vår kund med verksamhet i Oskarshamn.

ARBETSUPPGIFTER
Som Infrastrukturarkitekt arbetar du som länken mellan utvecklarna och användarna inom organisationen där du tillhandahåller en övergripande teknisk design av både mindre system och olika IT-projekt. Du planerar och lägger fram olika strategier för hur IT systemet ska struktureras och byggas upp samt bygger upp ett team som du utbildar i regelverket för infrastrukturplattformen. Infrastrukturen omfattar hårdvara, nätverk, tekniska plattformar samt verktyg för systemövervakning och verksamhetens informations- och IT-säkerhetsdirektiv. Designen baserar du på en tydlig kravbild och du granskar all design innan presentation och godkännande av IT-säkerhetsansvarig.

DIN PROFIL
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom området IT/Data-ingenjör alternativt mångårig erfarenhet inom området. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt.

Som person har du en god kommunikativ förmåga där du kan anpassa dina designidéer till olika personer i både tal och skrift. Du är van vid att kommunicera med ledningsfunktioner för information- och IT-säkerhet men även ha en bra relation till dina teamkollegor.

Tjänstgöringsort: Oskarshamn men på sikt kan arkitektuppgifterna utföras till viss del på distans.

Omfattning: 100%.

Ansökan sker via onepartnergroup.se senast den 30 oktober 2019. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Linn Isberg på [email protected] eller 0480-432055.

OM OSS
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se.


Mer information Visa mindre

IT Infrastruktur Tekniker

Ansök    Jan 11    Vattenfall AB    Infrastrukturarkitekt
Vill du vara med i skapandet av en framtida IT-leveransorganisation för svensk kärnkraft? Vi på Vattenfall IT söker nu efter IT Infrastruktur- tekniker som kan bidra i en IT-organisation där vi arbetar med utveckling och leverans av IT-tjänster tillhörande IT infrastrukturen med fokus på säkerhet och stabilitet. För dig som kandidat är det här en chans att ta plats i en organisation som genomgår en spännande förvandling med ny teknik och utökade samarbetsy... Visa mer
Vill du vara med i skapandet av en framtida IT-leveransorganisation för svensk kärnkraft?
Vi på Vattenfall IT söker nu efter IT Infrastruktur- tekniker som kan bidra i en IT-organisation där vi arbetar med utveckling och leverans av IT-tjänster tillhörande IT infrastrukturen med fokus på säkerhet och stabilitet. För dig som kandidat är det här en chans att ta plats i en organisation som genomgår en spännande förvandling med ny teknik och utökade samarbetsytor, där vi värdesätter trivsel på arbetsplatsen tillsammans med en öppen och positiv atmosfär.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling och vi är övertygade om att inkludering och att arbeta tillsammans i team leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang.

Vår avdelning
Vattenfall IT har ansvar för daglig drift och utveckling av IT-infrastruktur och tillhörande system med stort fokus på säkerhet och stabilitet till våra kunder Forsmark, Ringhals och SKB.
Vi arbetar tillsammans inom olika kompetensområden eller mellan grupperingar och orter där arbete genomförs i uppdrag eller projektform, alltid med stort lösningsfokus och med en positiv, aktiv och öppen inställning.

Dina arbetsuppgifter som IT Infrastruktur- tekniker
Daglig drift och förvaltning av IT -infrastruktur och tillhörande system.
Delta i projekt och uppdrag i nära samarbete med andra grupperingar.
Delta i kravställning och granskning av IT-lösningar och infrastruktur vid upphandlingar av system, tjänster och utrustning.
Delta i utveckling av strategier tillhörande IT infrastruktur och teknik i nära samarbete med andra kompetensområden och grupperingar.


Dina kvalifikationer som IT Infrastruktur- tekniker
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad och lösningsfokuserad och arbetar gärna i grupp mot ett gemensamt mål. Du är prestigelös, ansvarsfull och tar ägandeskap för uppgifterna och kan hantera dessa på ett strukturerat sätt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
• Erfarenhet kring drift och förvaltning utav IT-infrastruktur i organisationer med fokus på stabil och säker IT.
• Specialistkunskaper inom ett eller flera områden inom IT-infrastruktur.
• God förståelse kring ITIL processer

Placeringsort
Solna, Oskarshamn, Ringhals, Forsmark.
Resor i tjänsten förekommer och beredskapstjänstgöring kan förekomma.
B-körkort krävs för tjänsten.

Mer information
För frågor om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Magnus Klaesén, [email protected]. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Cecilia Wijkman, [email protected].
Fackliga representanter via Vattenfalls växel, 08 739 50 00. Silvija Vatkovic (Akademikerna), Inger Strandberg (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Juha Siipilehto (SEKO).

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 28 januari 2022. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och attraktivt företag och vi strävar efter att vara en bra förebild för mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, etnicitet, ålder, transgenderidentitet eller uttryck, religion eller annan tro, funktionsvariation eller sexuell läggning. Läs gärna mer här: https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/mangfald-inkludering/

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre