Lediga jobb som Maskinbyggare i Oskarshamn

Se lediga jobb som Maskinbyggare i Oskarshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Oskarshamn som finns hos arbetsgivaren.

Detaljkonstruktör mekanik till konsultbolag

Ansök    Jul 8    Mindment AB    Maskinbyggare
Vår kundär ett konsultbolag inom kärnkraftsindustrin som står inför kraftig tillväxt vi söker nu Detaljkonstruktörer inom mekanik för uppdrag på plats vid Oskarshamns kärnkraftverk (OKG). Vill du bidra till ett fossilfritt liv inom en generation?Som anställd i detta konsultbolag blir du en del av ett större mål: Att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Vi vill visa vägen mot en hållbar framtid och stimulera till ett klimatsmartare liv ... Visa mer
Vår kundär ett konsultbolag inom kärnkraftsindustrin som står inför kraftig tillväxt vi söker nu Detaljkonstruktörer inom mekanik för uppdrag på plats vid Oskarshamns kärnkraftverk (OKG).
Vill du bidra till ett fossilfritt liv inom en generation?Som anställd i detta konsultbolag blir du en del av ett större mål: Att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Vi vill visa vägen mot en hållbar framtid och stimulera till ett klimatsmartare liv på alla plan. Detta kräver nya perspektiv, konkreta förändringar och en vilja att göra skillnad.
ArbetsuppgifterDetaljkonstruktörens roll är att genomföra konstruktionsuppdrag enligt specificerat underlag inom ramen för de krav och rutiner som gäller för mekanisk konstruktion inom kärnkraftindustrin. Uppdraget innebär att utföra konstruktion på detaljnivå i CAD verktyg och databaser inom mekanisk teknik. Som en del i detta ingår att ta fram tekniska utredningar samt beräkningar samt att identifiera kontrollomfattning för framtagna konstruktioner enligt gällande regelverk. Det är också av stor vikt att kunna genomföra konstruktionsgranskning och samt kvalitetssäkring av annan teknisk dokumentation
Hos oss arbetar vi tillsammans för att just dina styrkor ska komma till sin rätt. I våra arbetsteam delar vi in arbetsuppgifterna så att vi kan stötta varandra när det behövs. Vi arbetar mycket med kunskapsdelning, bland annat genom deltagande i projekt och mentorskap.
Lämplig bakgrund Till denna roll söker vi både en erfaren konstruktör samt en junior konstruktör med 2 års erfarenhet med följande kompetenser:
Mekanikkonstruktion.
Gymnasium ellerhögskola.
CAD-erfarenhet, 2D och 3D.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

OBS! Du är svensk medborgare utan andra medborgarskap.Du som personVi söker dig som trivs i en föränderlig roll där du uppmuntras hitta lösningar på komplexa frågeställningar. Eftersom arbetet generellt delvis utförs på distans är även kommunikativ förmåga viktig. I det inkluderas att du är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift och skriver rapporter som är tydliga, strukturerade och välformulerade.
Du kommer att ingå i ett team som värdesätter öppenhet och samarbete och arbetar för ett positivt arbetsklimat med en bra gemenskap. Du kommer att arbeta med mycket kompetenta kollegor både inom den egna enheten och inom andra discipliner.
Vi vet att våra anställda är nyckeln till vår framgång. För oss är din utveckling viktig och därför kommer vi alltid att uppmuntra dig till att använda dina kunskaper och ge dig möjligheter till att utvecklas genom nya utmaningar, utbildningar och kompetensöverföring. Hos oss får du förtroendet att agera med stor frihet och eget ansvar, vilket tillsammans med bra arbetsvillkor och ömsesidigt förtroende ger en hög flexibilitet och balans mellan arbete och privatliv.
Placeringsort är Oskarshamns kärnkraftverk. På plats minst 4 dagar per vecka.
Du erbjuds
Tillsvidareanställning
Förmånliga villkor
Mycket goda karriärmöjligheter
Långsiktiga och stimulerande uppdrag
Goda utbildningsmöjligheter Visa mindre