Lediga jobb som Systemansvarig i Oskarshamn

Se lediga jobb som Systemansvarig i Oskarshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Oskarshamn som finns hos arbetsgivaren.

CAD/BIM-samordnare till SKB

Ansök    Jul 2    Vattenfall AB    Systemansvarig
Företagsbeskrivning Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, arbetar med ett av Sveriges största miljöskyddsprojekt. SKB:s uppdrag är att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. Det ska göras på ett säkert sätt för både människor och miljö. I dag är cirka 600 personer anställda på SKB. Vi har ett omfattande samarbete med experter och uppdragstagare utanför företaget. SKB:s huvudkontor är placerat i Arenastaden i Solna. Vi har även k... Visa mer
Företagsbeskrivning
Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, arbetar med ett av Sveriges största miljöskyddsprojekt. SKB:s uppdrag är att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. Det ska göras på ett säkert sätt för både människor och miljö.
I dag är cirka 600 personer anställda på SKB. Vi har ett omfattande samarbete med experter och uppdragstagare utanför företaget.
SKB:s huvudkontor är placerat i Arenastaden i Solna. Vi har även kontor i Oskarshamn och Forsmark/Östhammar, där vi har anläggningar och bedriver olika verksamheter inför byggandet av ett slutförvar för använt kärnbränsle.
Jobbeskrivning


Vill du arbeta med ett stort och viktigt uppdrag?
Tillsammans ska vi på SKB bygga ett av världens första slutförvarssystem för använt kärnbränsle. Uppdraget är i stora delar ett pionjärarbete och innebär många komplexa utmaningar.
Är du redo för ett stort och viktigt arbete som kommer att göra skillnad för människor och miljö under mycket lång tid framåt?
SKB söker en lyhörd och strukturerad CAD/BIM-samordnare till teknikavdelningen
Här kommer du att arbeta
Enheten Konstruktionsstöd och metodikutveckling är en av fem enheter inom teknikavdelningen på SKB och verkar inom ett flertal tvärfunktionella områden, vilket möjliggör en tydlighet i upphandlingar och förvaltning av våra anläggningar. CAD/BIM är ett exempel på ett tvärfunktionellt område.
Vad du kommer att göra
Som CAD/BIM-samordnare kommer du att arbeta med kravställning, samordning och granskning mot externa leverantörer. SKB har ett flertal moderna programvaror inom CAD, som till exempel Naviswork , Solibri, Revit. AutoCAD, Civil3D, Inventor och Microstation 3D-projektering och BIM-samordning är en viktig del i arbetet.
Kravställare mot externa leverantörer samt granska leveranser.
Samordna och förvalta teknisk information och modeller.
Stödja projektledningen inom CAD/BIM.
Driva interna uppdrag i syfte att effektivisera konstruktionsprocessen och konstruktionsverktyg tillsammans med SKB:s förvaltningsområdesledare för konstruktionsmiljön.
Säkerställa att projekten följer SKB:s krav gällande CAD/BIM

Kravspecifikation
Högskoleingenjör alternativt innehar annan lämplig utbildning eller erfarenhet som vi bedömer som relevant för tjänsten
Erfarenhet från 3D-modellering och BIM-samordning
Goda kunskaper i Naviswork eller Solibri
Erfarenhet från arbete i projektgrupp är meriterandeVi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har en god samarbetsförmåga, och har förmåga att både kommunicera och lyssna på dina projektmedlemmar. Du är engagerad och nyfiken på hur vi gemensamt kan utvecklas i SKB:s sätt att arbeta.
Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav
Ytterligare information
Varför ska du arbeta hos oss?
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation med ett stort kunskapsdjup inom ett flertal vetenskapsområden. Vi har många nationella och internationella sakkunniga experter som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter.
Vårt uppdrag erbjuder varierande arbetsuppgifter från mindre analyser kopplade till driften av de kärntekniska anläggningarna till långsiktiga forskningsuppdrag med syfte att bygga och driva framtida slutförvar. Vi arbetar tillsammans för att uppnå ett tydligt och viktigt miljö- och samhällsmål
Eftersom SKB ingår i Vattenfallkoncernen finns goda karriärmöjligheter inom en stor dynamisk organisation.
Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Det är viktigt att hela livet fungerar. Därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid.
Det här är vi, dina framtida arbetskamrater
På SKB träffar du människor med olika utbildning, olika förmågor och olika bakgrunder. Alla är olika, och det tycker vi är bra. Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och framgångsrikt företag. Och genom att var och en har möjlighet att utveckla sig själv, utvecklas även vår verksamhet.
Men på ett väsentligt sätt är vi alla lika. Det som enar oss, är att vi siktar mot ett tydligt mål: det att skapa trygghet för kommande generationer.
På vår webbplats, www.skb.se, finns mer information om SKB och hur det är att arbeta hos oss. Vi ser fram emot att lära känna dig.
Ytterligare information
För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef, Tony Björkman,
076-793 15 59, [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare, Anders Nielsen, [email protected]


Fackliga företrädare är för Saco-SKB Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Roger Ingvarsson, 070-618 83 45 och för Ledarna Per Carlsson, 070-325 09 15.
Under semesterperioden kan återkopplingstiden på frågor ta längre tid, men vi svarar så snart vi kan.
Placeringsort: Oskarshamn, Solna eller Östhammar.
Vattenfall och SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast den 22 augusti 2024. Urval sker efter sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre